kkgi -

Jeg lever

 • 14.08.2011kl.23:21
 • ( 4 )

ja jeg lever!!

vi bor nå i huse og alt sånn men vi har ikke internett! får ikke før torsdag.. dritkjipt nå er jeg ikkje hjemme og blogger fra mobil.. skal blogge masse når jeg får nett! prooomise! oppdaterer dere masse da!

nå skal jeg og kristina øyeblikk til maalin, blir nok koselig!

har heller ikke bilder .... sorryyyy

Kommer snart!

 • 04.08.2011kl.23:14
 • ( 0 )

Heisann!

Har fått noen kommentarer på om jeg kan vise litt bilder av huse,og rommet mitt! Det kan jeg selfølgelig gjøre!
Men jeg blir nøtt til å vente til alle møbler og slikt er på plass,ellers blir det sikkert litt kjedelig! Jallefal på rommet må jeg få inn litt ting før jeg legger ut bilder tror jeg!

Flere ting dere vil jeg skal blogge om / vise? 

Kvelden i går

 • 03.08.2011kl.16:37
 • ( 1 )

Heisann!

Igår kveld gikk vi å spiste på Cheesecake factory. Har utrolig god mat der,men porsjonene er gigantiske så vi bestilte barnemeny til både meg og søska mine. Igår var det også Ke$ha konsert rett borti her. Det er en av de størte konsertscenene i Usa. Der skal hvertfall jeg når kjente artister kommer, har veldig lyst å se Justin Bieber,han kommer sikkert han også.  Pappa og Hanne tok turen bort til Ke$ha konserten og fikk biletter og hørte 5-6 sanger. Jeg var så utrolig sliten,trøtt og varmt at jeg heller sov for jeg trodde ikke de skulle få biletter uansett,siden da måtte di suttet utenfor å det gadd ikke jeg!

Noen bilder:


Irriterer vette av meg at det ikke går annog laste opp flere bilder! Kommer flere bilder senere!02.aug.2011

 • 02.08.2011kl.16:11
 • ( 3 )

Heisann!

Igår kjørte vi rundt på møbel butikker hele dagen! Kjøpte senger, dynetrekk,sengteppe,bilde osv på ikea..
Gleder meg til å inrede rommet! Om kvelden fikk vi nøkklen til huset,så da kjørte vi oppom.  Ganske uvant og skulle bo i så anderledes hus en det vi har hjemme! Jeg fikk det minste soverommet.. Litt dumt men blir nok bra når alt er på plass. Så har jeg jo egent bad og et lite walkinclosset! Gud som jeg gleder meg til å flytte inn!

Idag kommer de fleste tingene vi har sendt med hjemmefra! Så da får vi klær og alt sammen! Så det blir nok en dag i huset idag.


inngangspartie,ser veldi mørkt ut pga ingen lys var på


 

Sun

 • 01.08.2011kl.19:00
 • ( 4 )


Litt bilder fra igår! Fikk ikke lastet opp meg en di 2 bildene av huset igår.

Godmorgen!

 • 31.07.2011kl.15:59
 • ( 1 )

Hei og hopp!

Nå har jeg nettopp spist en kjempegod frokost og skal snart stelle meg! Idag skal vi kjøre bort til huse og bare se litt rundt forbi, har ikke fått nøkkelen, får den i morgen eller noe! Så vi kan ikke gå inn. Etter det skal vi kanskje trene litt på hotellet,og hoppe i bassenget! Blir nok herlig. Etter lunch skal vi på shopping! Shoppingsenteret som ligger kun 2 minutt å gå her i fra er digert! Masse kjekke butikker. Legger ut bilder fra dagen senere! Det er trossalt tidlig på morgenen her nå!


 

On the hotel!

 • 31.07.2011kl.03:59
 • ( 4 )

Heisann!

Nå har vi nettopp vært å tatt oss en smoothie på en liten cafee oppi centrum her! Utrooligfint her om kvellen, lys og fontener overalt! Vi har jo vært våkne ganske lenge nå med tidsforksjell osv, så vi skal snaart legg oss,selv om klokka kun er 21.00 her! Godnatt, vi blogges♥ 


sminkefri og øyebetenellse, wiihuuuu!


Går ikke å laste opp flere bilder... dumme blogg.no!


Fremme!

 • 31.07.2011kl.01:53
 • ( 2 )

Hey!

Nå sitter jeg i hotellsenga i Houston etter en lang dag med reising! flyturen gikk ganske fort, sov og så film.
Klokka er jo egentlig snart 02.00 for meg men må holde meg våken noen timer til.
Egentlig er jeg ikke helt i topp humør, har rett og slett ikke lyst til å bo her..  Savner norge allerede!
Har ikke veldig blogglyst men skal prøve og oppdatere hver dag fremover!
Bruke hotellnettverket,siden vi bor på hotel helt til vi har fått senger og alt slikt inn i huset.. som kan vært 1-2 uker, og siden nettet koster penger så kan det være det blir litt færre innlegg.Lots of love from 
6 uker igjen

 • 16.06.2011kl.19:56
 • ( 6 )

Nå er det kun 6 uker til jeg flytter til usa. Det er ganske uvirkelig alt i sammen synes jeg. Har egentli ikke gått opp for meg at jeg skal leve uten mine gode venner her i Norge og at jeg ikke skal bo her mer. Tror jeg kommer til å grue meg mer og mer nå jo mer det nærmer seg. Kommer til å bli helt ufattelig tøfft de første ukene, og kanskje måndene før jeg venner meg til miljøet,folka og skolen! Kommer til å savne alle her hjemme ubeskrivelig mye. Blir vanskelig og ikke se dem på så lang tid! 


Har du noen gang flyttet langt bort?
 

Back

 • 05.06.2011kl.15:42
 • ( 0 )

Heisann!
Nå er jeg hjemme igjen etter en kjekke og spennende uke i USA. Det toppet forventningene jeg hadde før vi resite.
Woodlands, plassen hvor vi skal bo, var utrolig fin! Den skiller seg ut fra alle andre amerikanske byer og plasser.
Alt er laget fint til, mye skog og trær, stier og blomster. Jeg har fått en smakebit på mine 2 fremtidige år!

Vi fikk besøke alle skolene til både meg, lillesøster og lillebror. Skolene er noe helt annet enn her i Norge!
Jeg skal mest sansynlig gå på High School, fra 9-12 klasse. 9ene klasse er i ett egent bygg noen km borten fra selve skolen. Det er tilsammen 3000-4000 på skolen, helt sykt i forhold til at vi har 500 på min skole nå.
Det er masse som blir anderledes, neste år foreksempel kan jeg begynne og kjøre. Det stor maange biler på parkeringsplassen til skolen når vi kom. Vi fikk ikke se i klasseromm eller møte noen for de hadde eksamner .
Kanskje skal vi se om jeg får plass på privat skolen, men det er ikke sikkert!
Blir nok skummelt men også veldig gøy!2dagen var det husvisninger! Husa er enorme. Nesten som villaer. Alle hadde svømmebasseng, egne bad til alle soverom, walking closset +++ Vi fant ett hus som vi mest sansynlig skal ha, det var kjempefint! De fleste hus er ganske like men alle er forskjellige innenfor da! Det skal bli utrolig herlig med eget bad, stooort klesskap, og svømmebasseng i hagen!
Vi fikk sett masse av byen i løpet av uken. Byen har mange kjekke resturanger og cafeer. Mange kjekke kjøpesentrer og markeder! Vi fikk også shoppet en god del der nede, kan legge ut bilder av litt innkjøp etter hvert.
Her er noen bilder


nydelig utsikt fra hotellet


mange stilige biler i texasmange store biler, dette var leiebilen vår.


bading


my little sister like to jump in the pool


klar for husvisninger!


flotte gater!


lillebror,lillesøster og megAlt i alt en veldig kjekk uke!


 

Kamilla Gilje

16 Sandnes

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Designhits