kkgi -

Siste natt i huset

 • 24.06.2013kl.20:12
 • ( 1 )

Heisann

Nå har vi hatt vår siste natt i huset vår her. Ganske rart og tenke på egentlig. Har liksom blitt mitt hjem og hvor jeg føler meg hjemme. I kveld flytter vi inn på hotel og idag har vi fult av flyttefolk som pakker ned hele huset. Huset er nå fult av papp og pappesker. Ganske deprimerende. Jeg kommer mestsansynlig ikke til å sove på hotel sammen med familien. Blir vell mest overnattinger med venniner slik at jeg får tilbringe mest mulig tid sammen med alle før vi drar. Har ikke hatt det så godt nå i det siste. Mange "goodbyes" mange jeg kanskje ikke får se igjen. Men får vell bare prøøøøve å se på alt med posetiv innstilling.

<3<3<3

Har fått spørsmål om hvilken skolen jeg skal gå på i norge og jeg har søkt på Sandnes Vgs og håper selvfølgelig på at jeg kommer inn der.
Bare å spørre om dere har flere spm
 

Eventyret tar snart slutt.

 • 05.06.2013kl.00:54
 • ( 4 )

Heisann alle blogglesere ( Om det fortsatt finnes noen av dere der ute) 
Har faktisk ikke blogget på flere måneder, men det har jeg en grunn for altså. Har prøvd å nye den siste tiden min her USA mest mulig. Tanken på at eventyret snart tar slutt er uvirkelig. Husker enda for to år siden hvor lite lyst jeg hadde til å dra ned hit. Var sint å sur på mamma og pappa for at de dro meg med til USA. Gikk hele tiden rundt å grua meg, sa til meg selv at jeg ikke kom til å få venner og var alt i alt bare veldig nervøs. Tiden viste at det å flytte til USA er virkelig noe av det beste som har hendt meg. Jeg har vokst så utrolig mye som person. Jeg reiste i fra alle venner og all familie hjemme i norge til et helt fremmed land, nytt språk, ny skole og på jakt etter nye venner. For to år siden hadde jeg aldri forestilt meg at jeg skulle sitter her idag og ikke ville reise hjem.  Har opplevd så utrolig mye og møtt så mange fantastiske mennesker. Gått igjennom alt fra dager hvor alt er her dritt til dager hvor jeg lurer på hvorfor jeg har blitt så heldig. For dere som ikke vet det flytta jeg med familien til Houston for 2 år siden men familien for å være her i 2 år som expat family. Bor i en liten by som heter The Woodlands 45 minutter i fra selve Houston Downtown. Jeg starta som Freshman på highschool. Så heldig som jeg var flytta to andre norkse jenter ned hit på nøyaktig samme tid. Malin fra trondheim og Kristina fra Stavanger. Fra dag en har vi stått sammen å vi har alle godt igjennom all vanskelighet og alt her nede sammen. 

meg Kristina og Malin 

Første året var veldig vanskelig. Både med språket, skole og kulturen. Tok meg minst 6 måneder før jeg begynte å føle meg skikkelig hjemme her. Gikk mye rundt å var sjenert(?) å sa ikke så veldig mye. Når det gjaldt skole gikk det men i begynnelsen var det en stor overgang, blandt annet læringsmetoder og the way that they do everything differently. Hadde alle klasser sammen med Malin så hadde alltid noen å støtte meg på. Vi 3, Malin Kristina og meg hadde mange dager der alt bare var dritt og vi alle bare ville hjem. Vi var ikke så mye med andre enn oss selv. Men så kom andre året og alt ble så mye bedre. 
Dagen vi skulle få alle klassene våre for skoleåre husker jeg var bursdagen min. Meg og Kristina gikk for å få Schedulen vår med alle faga på, Malin var fortsatt i norge. Jeg ble sååå skuffa. Fikk kun en klasse sammen med Malin og Kristina. Var så lite motivert til å starte skoleåret. Men gjett hva? Jo det gikk super fint det også. Putter man bare litt vilje inn så går alt så fint så. Har møtt såå mange nye folk å fått så mange nye venner. Skolen her nede er som sagt veldig veldig anderledes. 

Dette siste året har vært det beste åre i livet mitt så langt. Å det kan jeg si med hånden på hjerte. Jeg har opplevd så utrolig mye. Lagd uforglemmelige minner med uforglemmelig venner. 
Føler meg så heldig. Har virkelig verdens beste venner. Har opplevd alt fra ferier til Jamaica, ranch ferie, storby ferie, overnattinger, parties, homecoming, dates, og rett og slett bare hatt det supert. Ville ikke byttet ut disse to åra for noe som helst. Tror ikke det går ann å beskrive hvor takknemlig jeg er. Tanken på at dette eventyret om 4 uker tar slutt gjør utrolig vondt. Jeg vet selv at det er ingenting jeg kan gjøre med det, for har prøv alt mulig. Å måtte si hadet till alle her kommer til å bli veldig veldig hardt. Kjenner det gjør vondt i magen bare av å tenke på det. 

Her er noen bilder fra åra mine her i Usa


Halloween party 2011 Malin snuppa 


Florida Thanksgiving 2011


football game, 2011


Jentekveld 2012 en eller annen gang


besøk fra norge


Cancun , SpringBreak 2012


New Yorrk


Danse forestilling


Pool days , blir trist å dra fra bassenge og sola...


17 i sjømanskirka


min kjære maria <3


friends <3<3


runtur i usaaaa


alanaaa <3


crazy victoria <3


enda mer norge besøk


hatt levd skikkelig texas liv


met this little turd that ive spend probably 90% of my time with


har fått bevis på at ja familien min er ganske rar men best i test


har fått opplevd skikkelig amerikansk homecoming 


bestiezz


hatt lev med sol nesten hver dag, ahhh kommer virkelig til å savne det


Jamaica, ahh har hatt verdens beste ferier her nede


vært på hyttetur med Ben


brukt mye tid med disse folksaa. 


stephanieee <3 


Malin, Meg, Maria, Alanna og Steph


THE 6 PACK!! kommer til å savne disse fantastiske jentene så mye.


vært crazy på skolen..  haha


justin bieber konsert med mine to allerbestevenner, livet mitt uten malin og kristina skal bli en utfordring. 


tatt lappen! wow hvem skulle vell trodd det. Å kunne kjøre bil har gjordt livet så mye enklere, du føler deg så mye mer free
At noen kun 15 minutt borte fra huset mitt i norge flyttet til samme lille by i usa som meg, er litt sykt.


three inseparable friends, even though we'll be 40000 miles apart next year we will always be bestfriends


universal studios

Kunne satt inn tusen flere bilder men det tar for lang tid. Viktigste av alt er at alle minner blir tatt med hjem til norge, skal ikke miste kontaktet og skal prøve å besøke så ofte som mulig. Vil bare takke Malin og Kristina spessielt for å være best i test. Disse to jentene har gått igjennom nøyaktig det samme som meg på samme tid noe som har hjulpet meg noe helt sinnsykt. Har enda 4 uker igjen og de skal jeg nyte og så får jeg heller ta sorgen når det nærmer seg avgang. Iallefall oppholdet mitt her har vært helt ubeskrivelig. 

Pictures

 • 11.01.2013kl.03:06
 • ( 4 )


Vic and me


Madison and me


Maddiieee and me


madison and vic
2013

 • 02.01.2013kl.15:03
 • ( 3 )

Nytt år og nye muligheter - er det ikke det de sier?
Håpe at 2013 blir like bra og kanskje bedre enn 2012. For meg kommer nok 2013 til å bli vanskelig. Nå har jeg bare 6 måneder igjen nede i Usa. Tanken får meg nesten på gråten. Sitter og tenker på alle de finen minnene, vennen og opplevelsene jeg har fått. Det har virkelig vært uforglemmelig. På alle slags måter. Har sefølgelig vært nedturer men for det meste oppturer. Jeg stor trives der nede og har på ingen måte egentlig lyst til å dra hjem til sommeren. Men da får jeg tenke på hvordan ting hadde vært om jeg ikke fikk dratt? Så jeg er bare utrolig takknemlig for å ha fått denne sjangsen, og fått levd de kanskje beste åra i livet. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg har ikke grudd meg til noe mer enn jeg gjør til den dagen jeg må ta forvell med alle der nede. Blir helt grusomt. Mange får jeg kanskje aldri se igjen.. Livet er urettferdig. Men det er det desverre ingenting vi kan gjøre med. Får gjøre det beste ut av alt. Nå siste halvåret har jeg satt meg ett par mål, kan vell kalle det "nyttårforsett"

- Har lov meg selv og begynne å trene og spise mer sundt. Håper det funker denne gangen da
- Skal gjøre mest utav den siste tiden i Usa
- Lage mange flere uforglemmelige minner
- ikke bruke alle pengene opp på starbucks
- Ikke klage over alt negative å heller se på det positive
Har dere noen mål for 2013?


 

Nyttårs feiring!

 • 02.01.2013kl.14:35
 • ( 0 )

Hadde en finfin nyttårsfeiring sammen med gjengen. Alltid like koselig. Mange koselige mennesker, god mat, fyrverkeri og hygge. Kjempe glad i alle sammen. Har vært en tradisjon siden jeg ble født, og alltid like koselig. 22 "unger", i år var jeg den eldste i og med at de 2 eldste ikke var med i år. Vi har feirt nyttår i ei stooor hytte med plass til alle 40 så lenge jeg kan huske. Hva er vell nyttår uten litt tradisjon?  I sommer skal også hele gjengen til Frankrike, vi har leid et stort slott vi alle skal bo i. Gleeeder meg. Jeg håper alle fikk en super feiring, og tusen takk for gamle og jeg ønsker dere alt vell i 2013

Lars og meg


Anna, Amalie, Sondre og Meg


Hanne, meg og Amalie


Amalie og Hanne


Meg, Anna, amalie, Mamma, og hanne


dinnnnner


kyrre og simon, -Bingotime
GODTNYTTÅÅR 

Bilder av meg

 • 27.12.2012kl.22:42
 • ( 3 )

Heihei! Nå ligger jeg og Karianni senga og spiser chips og tuller. I dag har hun tatt noen bilder av meg, og etterpå var vi på kvadrat! Viser innkjøp i morgen:-)

Jeg trengte en ny header så Kariann var så søt og laget en til meg <3

Hva syns du om bildene og headeren?

-Kamilla

Merry Christmas

 • 25.12.2012kl.11:27
 • ( 5 )

Da var julekvelden over for i år. Maten er oppspist, pakkene oppakket og alle er førnøyde. Hadde en superkoselig julefeiring i går sammen med fantastiske mennesker. Veldig takknemlig for at jeg fikk dra hjem å feire jul med slekta. Spiste meg stappa mett, faktisk enda mett etter nydelig pinnekjøtt. Ikke nok med god mat, jeg er superduper fornøyd med alle gaver. Vellykka julekveld. 

Bruttern og meg


Kjole fra Shasa


Fine hanne


Mamma ble sjokka da pappa hadde kjøpt gullkjole i krav om at den måtte brukes på nyttår


Pappsii


søskenbarn <3


Slutten av kvelden hos familien Gilje, blir somregel slik. 


Håper alle hadde en super julekveld!Bestfriend

 • 23.12.2012kl.22:02
 • ( 0 )
  
I HAVE A BEAUTIFUL BESTFRIEND

Endelig

 • 23.12.2012kl.17:34
 • ( 1 )

Ankom Norge på torsdag i 12 tiden. Fytti katta så kaldt. Parkasen og Uggs var ett must, virkelig iskaldt ute. Vi ble tatt godt i mot av besteforeldre på flyplassen før turen gikk hjem på lunch hos farmor og farfar. Kjempe koselig og treffe familien igjen. Senere på kvelden tok jeg turen til min kjære bestevenninde Kariann og tilbrakte kvelden der. Utrolig godt å se henne igjen. Jetlag og film ... ikke god kombinasjon. Sovnet sikkert 4-5 ganger mens vi så film, så da gikk vi heller å la oss. Neste morgen tok vi en tur rundt på skoler og møtte venninder. Kjempekoselig! Såå herlig å se alle igjen. Vi tok å møtte Hanne senere for å drikke kakao. 50 kroner for Kakao? Seriøst.. dritdyrt. 

Om kvelden på fredag kom de fleste jentene fra ungdomskole gjengen på besøk til Kariann. Sååå herlig å ha en jentekveld igjen å snakke med alle igjen. We needed those hours to catch up!
Pålørdag overnatter jeg hos min kjære Hanne, selv om jeg nettopp så henne, var det utrolig godt å se henne også igjen. vi bare slappet av, hadde mye og snakkeom.
Kan faktisk ikke tro at det er 23 desember og lille julaften. Har abosolutt ingen julefølelse.. Håper virkelig den kommer i morgen..

GJENGEN <3


My crazy friend Ingrid


haha meg, ingrid, ida, ac, marie og karmen.


Ac, Karmen og Linn


Marie, Ac, Karmen, Ida, Kamilla, Linn og Ingrid.


Kariann, marie, linn, ida, meg, karmen, ingrid og ac.


ida, kariannnn og ac. 


linnn, meij, og karmen 


BLOGGES
 

Stressa i juletiden

 • 14.12.2012kl.00:05
 • ( 3 )

Masse prøver, lekser, innleveringer, julegave pakking, pakke kofferten. Har virkelig mye å gjør på fortiden, det er grunnen til så dårlig blogging. Beklager! Alle julegaver helt klare. Kofferten halvpakka. Julegaver til venniner her levert. Pinnekjøtt middag, checkkkkkk! Begynner å bli skikkelig kaldt her i Houston og nå. Hjelper litt på julestemingen da. Men skal bli herlig å se litt snø igjen! 
Igår samlet noen venniner oss hos Maria ( den setningen hørtes veldig feil ut?) Iallefall vi skulle ha Christmas dinner og Gift exchange! Vi bytta/åpna gavene fra hverandre, fikk kjempe masse fint. Kan helt sikkert vise dere senere! Iallefall det var veldig koselig. Takknemlig for alt sammen! Mor til Maria hadde laga kjempe god mat og dekket fint bord til oss alle, kjempe koselig kveld.

Victoria, Meg, Maria, Malin, Kristina, Martine ( Malins vennine som er på besøk i fra norge) og Stephanie! 
sorry for rar stls.

Vi bloggess
 

03

 • 05.12.2012kl.23:14
 • ( 4 )

Ting jeg gleder meg til 

JUL 
aller først og fremst gleder jeg meg til jul. Hvem gjør vell ikke det? Gleder meg virkelig til å få julesteming. Håper snøen i norge holder helt til vi kommer hjem. Skal bli veldig veldig godt å se igjen familie og venner. Selvom jeg kan innrømme at det hadde vært gøy å feiret siste åre med jul her. Men men! Tror det blir en koselig jul

KARIANN OG HANNE PÅ BESØK
Herregud som jeg gleder meg. Blir dritbra. Nå som jeg har lappen blir det nok bedre også. Gleder meg masse masse. Blir nok ei superduper kjekk uke.

Springbreak
Siste "ferien" her nede før jeg flytter hjem. Tror vi skal reise sammen med familien til Malin og Stian. Har vært snakk om Jamaica eller ski ferie. Håper på Jamaica jeg da. Sol, Strand og bading. Men vi får se

Søskerbarna på besøk
Alltid like koselig med besøk så ser frem til det også!

Det er det jeg kommer på nå. Ahh skulle virkelig ønske jeg kunne blitt her ett år til og opplevd enda mer...


please take me backkkkk


 

Svar på noen spørsmål

 • 04.12.2012kl.03:59
 • ( 1 )

Kossen va første intrykket ditt av amerikanere, og koss ser du på de nå?
Første gangen jeg møtte Amerkanerne ble jeg sjokkerter over hvor åpne å imotekommende noen er, men i tillegg finner du endel av tha bitches og dramaqueensa. Ser ikke noe forskjellig på dem nå sånn egentlig.

Kem e dine nærmeste venner fra amerika (ikkje de norske liksom)?
Maria, Sofia, Victoria, Alanna, Anne, Regina ++ Det er dem aller nermeste

Ka e det aller beste du har opplevd der nede?
Desidert å alle vennene jeg har møtt. Helt garantert. Ingen tvil

Ka savne du mest med Norge?
Venner..Mat..

Kan du gi noen tips på hvordan du kan tilpasse deg med amerikanerne?
Vær deg selv! Det er det aller viktigste. Og første dagen, snakk! Det er virkelig viktig. Om du bare er stille er det vanskeligere og komme inn i noen gjenger eller hva man skal kalle det. 

Hvordan har du det nå?
Akuratt nå har jeg det helt ok, kunne vært bedre men samtiding kunne det vært værre. 

Spiser du mye snop?
Not really. Første halvåret spiste jeg nok en del, men nå spiser jeg egentlig snop veldig sjeldent.

Bruker du mye penger i USA?
Ja, enkelt og greit. Selvom ting er billig.

Hvor ofte kjøper du nye klær?
Kommer helt ann på. Har faktisk ikke kjøpt så veldig mye klær

Er det noe du savner i Norge?
Venner og familie

Kan du beskrive den amerikanske stilen?
Varierer veldig. Alle her synes Europeere har fin stil! Her kan folk gå i slike logo tskjorter og sånne merkelige bukser, mens andre har normal stil og mer like oss norske

Hvor ofte kjører du med bilen din i USA?
Etter som jeg fikk lappen kjører jeg en del, synes det er sååå mye lettere å planlegge ting etter jeg fikk lappenHva er favorittretten din i USA?
fortsatt veldig glad i norsk mat, mamma lager middag slik som i norge ! Men pizza? haha veldig picky når det kommer til mat så.

Hvordan er det å bo i et så stort drømmehus?
For å være helt ærlig er det helt normalt. Selv føler jeg ikke huset vårt er stort.

Føler du deg hjemme? (usa eller norge)
Akuratt nå føler jeg meg VELDIG hjemme her

Er det varmt i Housten?
JA. Det er desemeber og vi er enda oppe i 20-30 grader.. PLEASE GET COLDER

Vil du anbefale å reise til Housten?
Ja. Men det kommer jo veldig ann på hvor i Houston. Er VELDIG glad vi endte opp I The Woodlands.

Hvordan er naturen, gatene, byen ?
 
Kan helt sikkert vise en liten video av det hvis dere vil?

Hvorfor har Stephanie et amerkans navn, men fremdeles snakker norsk, er hun norsk?
Stephanie sin far er fra Wales tror jeg, men stephanie kan være norsk navn også Er det ikke skummelt å kjøre bil, føler du at du kan alle reglene?
 Var litt skummelt første gangen , men nå er det helt normalt, og ja kan alle reglene 

Er det sonn som på film at dere bare kjører ut en kveld på starbucks eller noe bare for å snakke sammen dere jenter?
Ja kan hende at vi jenter bare en dag tar en dag og "catche up " med hverandre å drar til starbucks å snakker

Hvor mange grader er det i Houston i desember?
 Alt i mellon 15 til 30 grader. 

Er det stort kles press på skolen din, slik at folk på ha de og de klærne for å bli godtatt?
Nje. Har du norsk stil går alt fint. Her går folk i det dem vil egnetlig. 

Kler alle på skolen seg like fint/sødt som deg?
hmm... i mean people doesn't dress just like me but it's different from person to person, and i guess yes ? idk! hahhahah der ble det litt engelsk.. 

Hvor ofte shopper du og hvor mye penger bruker du på shopping i uken/måneden? 
Varierer fra måned til måned. Shopper egnetlig ikke så ofte!

Yndlings by i USA til nå?
Los Angeles eller New York

Har du vert i NY?
 
Ja har det


 

02

 • 03.12.2012kl.01:31
 • ( 2 )

beste med å flytte

Helt på topp av den liste må være å møte så mange nye mennesker. Det er helt sykt hvor mye alle jeg har møtt her nå betyr for meg. Selv om det bare har vært ett år. Kan ikke beskrives. Menneskene her i Usa er veldig åpne, å tok meg veldig veldig godt i mot. En annen ting er at du kan liksom starte absolutt alt på nytt. Man starter helt med blanke ark. Noen som har hjulpet meg til og forandre meg endel, og da mener jeg selvfølgelig posetivt. I tillegg til det, når man eg Norsk her får man masse komplimenter , ooh you're norwegian, all norwegians are soo pretty! Your eyes are beautiful. All your outfits are so gorgeous osv.
Noe som allitd er like koselig. Men alt i alt må det være opplevelsen. Alt man får oppleve. Ny kultur, ny skole, nye tradisjoner, nytt språk , nye mennesker, nesten som ett nytt liv. Er sååå glad for at vi flytta, kunner virkelig ikke tenkt med livet mitt hvis vi aldri dro. Så takknemlig for at jeg fikk sjangsen.


 

Første Desember

 • 03.12.2012kl.01:12
 • ( 1 )

I går kom endelig 1 desember. Skulle virkelig ønske det kunne blitt en dag med snø.. men neida her er det fortsatt opp i mot 30 grader og null snø. Julestemingen er ikke i nærheten av hva den pleier og være. Bahh, håper virkelig den kommer snart. I går i 12 tida kom Maria og henta meg og Kristina for å spise lunch. Stephanie, Maria, Malin, Kristina og meg gikk og spiste lunch på Mei Wei, kina resturang. Herlig start på dagen. Senere kom mamma og henta Malin og meg og kjørte oss ned til kjøpesenteret hvor vi fikk unna gjordt julegave handling. Nå er nesten alle julegavene i boks. Herlig! Elsker å kjøpe julegaver , alltid så koselig. Etter shopppingen dro Malin og meg hjem å så på norske juleprogrammer. Synes det er drit dårlig at de ikke sender Jul i Blåfjell... ingen jul uten. Men i allefall. I sånn hall 10 tiden kjørte malin og meg opp til Stephanie på bonfire. Koselig kveld rundt bålet med Marshmellows og koselige folk. Arhg.... skole i morgen.. hvorfor kan det ikke bare være juleferie allerede...

Meg Maria og Kristina <3 


Pepperkakehus! 

RIHANNA

 • 01.12.2012kl.04:41
 • ( 2 )

SYKT! Nettopp fått biletter til Rihanna konserten her i Houston i April. GLEDER MEG SYKT. Har alltid elsket Rihanna. Sinnsykt rå dame. Skal på konserten med hele familien pluss Kristinas familie så hahah! 
Tror det blir sykt bra. Har fått omtrent samme plasser som vi hadde på Justin Bieber konserten, så det blir bra! ELSKER at det er så mye enklere med konserter her i USA enn i Norge.


RIHANNAAAAAAAA <3<3<3
 

THANK GOD IT'S FRIDAY!

 • 30.11.2012kl.23:25
 • ( 1 )

Ahh endelig helg! Har virkelig vært ei travel uke. Men heldigvis er det helg. I tillegg til at det er helg er det 1 Desember i morgen. Ahh gleder meg sånn til jul. Selvom det e vanskelig å få like mye julesteming her nede prøver vi det beste vi kan. Har allerede satt opp juletre, julepynt og julekalender. I gatene har hus pynta med masse lys og diverse julepynt i hager og på hus. Herligste med julen er å ha en skikkelig kosekveld med julefilm, starbucks kakao og julemusikk. Tror jeg skal tilbringe min kveld slik. Har endel ting å få gjordt unna denne helga. Blandt annet julegaver. Synes det er skikkelig koselig med julegave shopping. Elsker å gi gaver. Så koselig. Nå er det kun 20 dager igjen før flyer går til Norge. Skal bli SUPER godt å se alle sammen igjen. Hadde virkelig vært prikken over i'en om det hadde vært snø hjemme da. Blir aldri skikkelig jul uten snø! 
HAVE A GOOD WEEKEND 

 

01

 • 30.11.2012kl.23:19
 • ( 2 )

Værste med og flytte. 

Først på listen må selfølgelig bli flytte i fra venner og familie. Noe jeg synes var veldig hardt. Følelsen kan ikke beskrives en gang. Hjemlengsel er virkelig en stor del av flytting. Du får dager der du lengter skikkelig hjem å du savner alle veldig, men samtidig vet jeg i dette tilfellet at jeg kommer til å få se alle sammen igjen. Også ganske høyt på listen er første skoledag. Den dagen våkna jeg med klump i magen. Var så usikker på hvordan ting kom til å bli. Ville jeg få venner? Ville jeg bli akseptert? Hadde jeg tatt på meg rett klær? Det å tilpasse seg og åpne seg opp til Amerikanerne er jo selfølgelig forksjelling fra person til person men selv synes jeg det gikk fint! Andre ting som er "dårlig" med å flytte er at du miste kontakten med en del hjemme, noe som rett og slett er en selvfølge. Det er noe det ikke er noe å gjøre med! Tidsforskjellen er stor del av grunnen der da! En aen ting jeg faktisk har slitt litt med er å beholde norsken. Merker selv at det ikke er like lett lengre å skrive setninger som hørest riktige ut, det har kanskje noen allerede merket. Hender ofte at når jeg snakker norsk må jeg poppe inn med ett engelsk ord. Kunne helt sikkert komt på flere ting, men dette er det jeg finner "værst" med flytting


 

5days

 • 30.11.2012kl.23:07
 • ( 1 )

01. Værste med og flytte
02. Beste med og flytte
03. Ting jeg gleder meg til
04. Forskjeller
05. Video

Tenkte siden jeg har rett og slett NULL peiling på hva jeg kan blogge om så satte jeg og 5 punkter, og skal blogge ut i fra dem i de nermeste dagene.  


 

Never let a good thing go

 • 28.11.2012kl.03:51
 • ( 5 )


SPØRSMÅL?

 • 27.11.2012kl.22:43
 • ( 3 )

Heisann! 
Siden jeg har tenkt å skjerpe meg med bloggingen i desember tenkte jeg å starte med en spørsmålsrunde. Så om det er noe du lurer på , let me know!


 

Ranch!

 • 24.11.2012kl.00:47
 • ( 2 )

Heisann! Da var nesten fri uka over. Beklager for null blogging men jeg har ikke vært hjemme og kom hjem for kanskje en time siden. På tirsdag reiste vi til en øde liten Ranch sammen med 3 andre norske familier. Var virkelig spektisk etter å ha sett bilder osv, men alt i alt var det en koselig ferie. Var noe ingen av oss er vandt med. Hele familien knødd innpå ett lite rom, ett lite bad, liten plass osv. Men tror alle var enige tilslutt at det var en fin uke. Vi fikk ridd hest, kjørt med høy traktor ting, spillet basketball, slappet av rundt bålet osv. Ganske sprø gjeng så det blir alltid mye latter på tur med norskene. Igår var det Thanksgiving her i USA. Den dagen hvor amerikanerne setter mest pris på måltidet, nesten mer høytidelig enn julaften. Turkey, stuffing og mange side dishes. Selv synes jeg ikke det er så veldig godt men. 
Har ikke så veldig mye mer og dele så her er noen bilder

fine malin og hesten


Kaja og Hanne


stian,hanne,kaja,malin,meg og morten! Skikkelig god humør altså


MARSHMELLOOOOOWSSSS


hoppla hesten XD


woopwoop here we go


me and mamah #2


TWIN ELM RANCH

KAMILLA 

Pictures from HomeComing

 • 18.11.2012kl.20:12
 • ( 2 )Me and my baby girl Kristina


what would i do without y'all ?


Beautiful Stephanie!


kjørte amerikansk kjole denne gangen! 


Victoria


she makes me smile


tha group!


trekløvernnnnn, står sammen igjennom tykt og tynt


<3

tha couplesss

Dette var bildene pcen ville la meg uploade ! Men ja!
noe dere vil jeg skal blogge om?
ETTERLENGTA FERIE

 • 16.11.2012kl.22:52
 • ( 2 )

Ahhh! Super duper herlig med ferie. Skal bli så herlig å få tankene av skole ting! Idag var en veldig fin dag på skolen. Har vært i supert humør i hele dag! Været ute er superfint. Wihu, alt i alt bra dag! Senere skal jeg og Stephanie på dinner date. Etter det blir det Breaking Dawn med di andre jentene også. Tror dette blir en fin start på ferien! På tirsdag drar vi til Ranchen hvor vi blir til rundt lørdag, haha! 
Jupp har ikke noe å si egentlig! Så HA EN FIN HELG FOLKENS

RUNNINGGGGGG
 

Dårlig blogging

 • 15.11.2012kl.23:27
 • ( 3 )

Må skjerpe meg når det gjelder blogging. Kommer til å angre når jeg flytter hjem at jeg ikke blogga mer. Blir som en "onlinebok" med masse minner i. I det siste har det ikke skjekk så sinnsykt mye spennede. Justin Bieber konserten var foresten helt sykt rå! Beste kvelden noen sinne. Ganske uvirkelig hele greia! Han må jo bare være perfekt. Iallefall til alle dere i Norge som skal på konsert i April. GLED DERE! Ellers går skolen fint, må bare skjerpe meg litt med lesing og lekser osv. I morgen er faktiskt siste skoledagen får vi får ei uke ferie. Skal bli sååå herlig. Etterlengta ferie. Familien, + to andre famiier reiser til en Ranch på Mandag og blir der i noen dager. Er slikt opplegg med horseback riding og sånn koselige kvelder rundt bål og smores. Ahh tror det blir en koselig ferie jeg. Itillegg til det, snart er det JUL!! Tar fri de to siste dagene fra skolen å flyr him til noreg! Skal bli godt å se alle samme igjen. Så ja ellers skjer det ikke så masse.  Jo faktiskt en ting! det har blitt kaldt ute !!

 

LIVET ER HERLIG

 • 27.10.2012kl.07:23
 • ( 3 )

GJETT HVA!??!! Idag bestod jeg nemlig oppkjøringen. Super fornøyd med lappen. Har fått kjørt litt rundt på Malin idag, blir vell hennes privasjåfør nå. 
Men iallefall idag var vi jo på det så kaldte halloween partiet sammen med alle ( de fleste ) andre norske da. Ble vell mer bare en rolig kveld sammen med gojentene mens alle småtrolla løpte og var helt galne!

My babygirl


Little Red Ridinghooood and tha gypsy


<3<3 

Flere bilder får komme senere når jeg får bildene fra Kristina sitt kamera! Er stuptrøtt nå, natta <3


 

Living the life in USA

 • 25.10.2012kl.22:47
 • ( 1 )

Mange som lurer på hvordan det er å bo i USA. Om det er som på film. Og for å være helt ærlig så er det ganske likt. Spessielt skolen. Kan finne ganske mange trekk fra filmer som er omtrendt akuratt det samme her. Jeg selv stor trives her i USA. Hverdagen her er helt anderledes og mye mer spennende enn hjemme i Norge. Været er mye bedre. Maten.. tjee sometimes! Folk her er så sykt mye mer åpne og hyggelige. Møter man folk på gata får mann altids et smil og hey how are you. Hjemme i Norge gir folk hverandre bare blikk når man går forbi noen man halveis kjenner. Det er lett og få se venner her og du blir godt tatt i mot om du er ny. Det gjelder bare og snakke litt så kommer du lett inni alt. Tenk hjemme i Norge. Er vi egentlig flinke til å ta i mot nye? Ikke egentlig. Så jeg ble veldig posetivt overrasket når jeg kom him. Alt rundt hele flytte prosessen har posetivt overrasket meg. Over alll forventning. Er blir såå glad i alle vennene mine her, hadde ikke hatt så veldig mye i mot å bo her lengre. Såå delig med egent bad, walk in closet og ikke minst at man kan kjøre bil som 16åring her. Et problem er jo selvfølgelig språket. Merker det blir vanseligere og vanskeligere å skrive riktig norsk haha.. men men kommer seg nok når vi flytter tilbake! Engelsken blir bedre og bedre, pluss for det!


Me in my neighbourhooood lissmmmmmm

Noe dere vil jeg skal blogge om?


 

Stay

 • 25.10.2012kl.00:05
 • ( 3 )

Ahhh ! Taylor Swifts nye album er såå herlig. Elsker alle sangene. Kan kjenne seg igjen i alle sangene til TaySwift. Love. Dagen i dag var vell normal som alle andre. Har bare vært dritkald hele denne uka, idk why ??  Iallefall har kun en skoledag igjen denne uka, null skole for kamilla på fredag. Wooho. I helga blir det norsk "halloweenparty" med de andre norske familiene. Blir helt sikkert gøy det. Har kjøpt kostyme som dere får se på fredag. Her er noen bilder
 

JustGirlyThings

 • 23.10.2012kl.03:31
 • ( 0 )

Merkelig hvor mye du kan kjenne deg igjen i slike quotesTing å glede seg til

 • 22.10.2012kl.22:35
 • ( 1 )

Har masse og glede meg til fremover så jeg tenkte siden jeg har såpass lite ideer til blogginlegg kunne dette være en idee ( PLIS kom med bloggtips hvis dere vil ha flere blogginlegg

Først og fremst gru gleder meg meg helt sinnsykt til fredag, det har jeg ikke tenkt å avsløre hva er før på fredag!

JUSTIN BIEBER CONCERT 
Jupp om bare 8 dager skal Kristina, Malin og meg på Justin Bieber konsert. Har ikke helt gått opp for meg enda da men tror virkelig det blir en sikkelig bra konsert. Vi har ikke fått verdens beste plasser, men justin biber konsert er justin bieber konsert samma hvor man sitter!


HOMECOMING
I år blir siste gangen jeg mestsansynlig får oppleve Homecoming, trist.. Så i år tok jeg og valgte en skikkelig amerikansk kjole, kommer nok aldri til å gå i sånn kjole utenom homecoming, kjolen røper jeg ikke før det nermer seg. I år er jeg i ei gruppe på 33, vi skal ha partybus så det blir nok kjempe bra! Først ta bilder - dinner - homecoming - after party. Håper det blir bra altså !

THANKSGIVING 
Endelig ferie igjen. Thanksgiving er den eneste ferien vi har mellom sommeren og juleferien i steden for den norske høstferien. Skal bli så godt med ferien! Husker faktiskt ikke helt når det et haha i november en eller annen gang i allefall. Vi skal på Ranch sammen med to andre noske familier , de samme vi dro til Cancun med. 2 timer hesteriding hverdag... å jeg som er redd for hester.. Tror nok det blir koselig iallefall.
Ranch er foresten sånn på en måte bondegår , sånn skikkelig typisk texas cowboy plass ting. Blir spennende og ha sett det også

JUL 
Hvem gleder seg vell ikke til jul da? Jeg gleder meg masse til og få julestemning, julemusikk og kako på kalde kvelder. Men for å være helt ærlig gleder jeg meg ikke like mye som i fjord til og reise hjem til jul. I år siden dette er mitt siste år i USA hadde jeg vledig lyst og oppleve en julefeiring her. Men alle andre i familien vil hjem så sa ble det til hjemreise. Men selfølgelig skal det bli VELDIG godt å se alle venner igjen. Bare litt stress når vi kun blir 2 uker, blir mest sansynlig veldig travelt.

BESØK I FEBRUAR 
I år som i fjord er jeg så heldig og får to venniner på besøk. ALLTID like gøy med besøk! I år blir det Kariann som i fjord og Hanne. Blir kjempe godt å se begge to igjen og ha dem her i hus ei uke. Får spare opp litt penger slik at jeg også kan shoppe litt mens di er her! Hva gleder du deg til ?

 

Da var huset tomt igjen

 • 15.10.2012kl.02:31
 • ( 2 )

Tiden blir virkelig forbi når man har det gøy. Uka med besøk fløy forbi. Føler at jeg nettopp satt på skolen og venter på at bjella skulle ringte slik at det kunne være freadg og besøket skulle komme. Men det var ei utrolig kjekk uke. Alltid like godt og se igjen bestevennina si etter mange mange uker. Håper virkelig at beøsket hadde det like kjekt som det vi hadde. Vi fikk gjordt en del selv om jeg måtte på skolen hver dag. Shopping senteret, Proff baskeballkamp, Starbucks, Sykklet litt, Hanne fikk møtt en del av mine amerikanske venner, hun fikk sett rundt på skolen osv. Var virkelig godt å ha henne her i hus ei uke!
Hanne har di aller fleste bildenen på sitt kamera så jeg må få dem av henne når hun kommer seg hjem. Akuratt nå sitter Familien Danielsen + Hanne på flyet hjem til Norge igjen. Alltid like trist og ta forvell etter flere dager sammen.

On our way downtown


downtown 


blurry but! Museum


pretty bestfriend
FLERE BILDER KOMMER
 

October!

 • 03.10.2012kl.00:11
 • ( 4 )

Tiden flyr virkelig fort. Føler ikke det er lenge siden jeg satt og gruet meg til skolestart og nå har vi allerede snart gått 6 uker eller noe? Alt har godt såååå mye bedre enn forventet i år.  Om bare 3 dager får jeg beøsk av min kjære bestevennine og en venne familie. Har gledet meg lenge og nå er det kun 3 dager igjen. Skal bli en super uke med besøk. Har vært en del lekser fortiden men ellers går skolen veldig fint. Malin og meg begynte jo på tumbling ved skolestart og det har vært veldig gøy. Læreren vår er veldig flink og vi har allerede blitt mye bedre. OG JA! idag er det 29 dager til det blir Justin Bieber konsert. Skal sammen med Malin og Kristina. Og som kanskje de aller fleste vet er Kristina såpass fan at det blir kanskje bare meg og Malin stående igjen. ( Kristina kommer helt sikkert til og besvime av lykke) Hhaha. 
Enda en ting og glede seg til er Homecoming, 11 November. Blir nok kjempe gøy det også.  Men nå skal jeg til frisøren og farge håret! Legger sikkert ut resultat senere

My Beautiful BestFriend
Commercial Photography

 • 27.09.2012kl.23:04
 • ( 0 )

Heisann. Har hatt liten tid til blogging. Har hatt så mye lekser og slikt i det siste, stress. På tirsdag i Commercial Photography skulle vi ut for å ta bilder. Klassen er veldig kjekk og vi gjør ikke særlig mye utenom å ta bilder, redigere og bare sitte her. Tenkte jeg kunne vise noen av bildene meg og Maria tok. Her både noen uredigerte og redigerte
 


 

Life Is Beautiful

 • 24.09.2012kl.23:31
 • ( 1 )

Ja noen dager er dritkjipe. Noen dager går absolutt alt feil. Men da gjelder det og tenke posetivt på alle andre ting som er bra. Tenk på alt som kunne vært værre. Tenk hva du har og hvor heldig du er som får gå gratis på skole, som får bo under tak sammen med en familie. Tenk på alle du har som er glad i deg. Utelukk og overse alle som rakker ned på deg, eller alle som før deg til og føle det ikke bra nok. Den siste måneden har jeg brukt alt for mye tid til og se og tenke på alt negative. Er det verdt det? Ikke i det hele tatt. Jeg er utrolig heldig som faktiskt får oppleve dette, og om det er kun ett år igjen vil det alltid være en opplevelse jeg ALDRI vil glemme. Har så mange fantastiske venner både her og i Norge som jeg setter utrolig pris på. Dager hvor jeg ikke helt for til ting på skolen, men da er det bare å prøve hardere. Sette seg små mål over ting man vi få til. Smile og heller tenke på alt det posetive man faktiskt har. 

 SMILE LIFE IS BEAUTIFUL
 

Teenagers

 • 24.09.2012kl.04:30
 • ( 2 )

Det og være teenagers og gå på highschool her  i Amerika er perioder hvor du opplever aller mest. Teenagers her nede er ganske anderledes enn hvordan ting er her hjemme. Tenkte og skrive litt om slike ting i ett innlegg i og med at noen har spurt om det. 

Familie og slekt 
Tror folk her nede er mye mye mer åpne med familien sin. Hver gang de snakker i telefonen med foreldrene endes alltid samtalen med I Love You Mom. Hjemme i norge er det en del ungdommer som "skjems" over foreldrene sine osv, her er det HELT normalt og ta med seg mødrer rundt forbi. Hvis jeg drar hjem til ei ny vennine og har ikke møtt mora før er det alltid : Mom this is Kamilla. Så svarer mora: Hey, How areyou ? Nice to meet you. Folk tilbringer gjerne mer kvalitetstid med familien sin.

Skole og karakterer 
I norge er det ENDEL ungdommer som rett og slett bare driter i skole. Her nede er det få av de. Her gjelder det og få så gode karakterer som mulig for å komme inn på den collagen du helst vil inn på. Man får nemlig karakterer på lekser og notater her også, så det er ikke bare å slakke og drite i ting. Er også de som er veldig opptatt av og få Straight A's, noe som er veldig vanskelig. Iløpet av Highscool years må du a så så mange credits innen forsjellige fag osv. 

Gutter + Dating osv 
Når det kommer til gutter og alt slikt er ting her VELDIG anderledes. Her starter det vell egentlig med at gutten spør om Nr ditt. og etter kanskje bare 2 uker kan gutten be deg ut på date eller noe slikt. texting her er veldig normalt. Og det er ofte slik man blir kjent med gutter. Her er også guttene mye mye mer direkte med hva de sier. Du kan få meldinger som : You lookes gorgeous today, goodmorning beautiful, osv osv. Her går man også på date, noe som kan være kino, resturang eller lignende. Den fasen hvor man "håller på" er ikke like mye "brukt" her som hjemme. Her kan det gå kun 2 uker fra noen begynner og snakke til de er kjærester. Slike ting går mye fortere her nede.

Helger 
I helgene her er det endten Sleepover, Movies, Dinner, Party eller slikt folk gjør på. Mange her går på Party i helgene. Mexicanerne har de fleste partiene for foreldrene deres bryr seg så og si lite om hva som skjer og slikt. Det er også en del Amerikanere som røyker Weed eller går på drugs. Ingen av mine venner er inni ett av de miljøene. 

Bil
Her nede kan man som sagt få lappen som 16 åring. Mange amerkanere får gjerne egen bil til Sweet 16en deres. Noe en 16åring aldri ville fått i Norge. Men regelen for lappen er at første åre kan du kun ha en person i bilen, noe som er veldig kjipt.

Er MYE MYE Mer som er anderledes så om dere lurer på noe skriv gjerne en kommentar nedenfor 

Sunday

 • 23.09.2012kl.20:07
 • ( 0 )

Heisann! Enda ei helg var snart over. Tiden går utrolig fort. Føler nettopp at jeg satt og grua meg til skolestart. Malin sov over i går + lillesøstra for vi skulle passe på henne og min lillebror pga foreldrene våre var i bursdagsfest. Var koselig. Idag har jeg gjordt lekser og skal snart en tur på mallen med Malin tror jeg. Så blir det på skolen igjen i morgen.... 
12 dager til besøk nå, gira!

Ha en fin søndag!

KAMILLA


 

Lappen

 • 21.09.2012kl.02:10
 • ( 0 )

26 October skal jeg ta oppkjøring til sertifikatet. Her i Usa kan man nemlig kjøre når man er 16. Har tatt alt teori, bestått testen og er ferdig med alt slikt. Nå er det bare oppkjøringen som står på tur. Selve oppkjøringen er bare 5-10 minuttter med litt kjøring og lukeparering. Gleder meg helt sinnsykt til og få lappen og kunne kjøre rundt selv. Husker første gang jeg satte meg i bilen og var drit redd haha nå synes jeg å kjøre er kjempe gøy og det skal bli såååå herlig med lappen

KAMILLA PÅ TUR
 

Litt bilder

 • 21.09.2012kl.02:03
 • ( 1 )


Historie buddiene mine Victoria og Pablo


Sofia,Maria og meg i dans!


Etter jogging


På vei til lunch, meg,maria og carlo
Har 3 klasser med maria så jeg ser henne veldig ofte i løpet av skolen


haha ekkelt bilde, meg, alanna,maria,kristina og malin. Som sagt ser malin og Kristina kanskje en gang til dagen :o


Trevor, maria og megKAMILLA

Relatable

 • 21.09.2012kl.01:52
 • ( 0 )

 

Ett år har godt og ett år igjen

 • 20.09.2012kl.01:59
 • ( 3 )

På ett år kan så utrolig  mye forandre seg. Dette åre har faktiskt gjord meg til en mye sterkere person enn jeg noen gang ville trodd at jeg var. Før jeg flytta i fjord var ALLE tanker at dette kom til å bli ett dritt år. Alt kom til å være feil, jeg kom ikke til å ha venner. Kom til å miste alle venner hjemme. Jeg var så usikker/redd og lei. Jeg synes verden var dum. Hvorfor måtte jeg dra? Men å tenke tilbake på det nå får meg til og tenke hva ville livet vært om jeg aldri flytta? Dette har vært en opplevelse jeg aldri kommer til å få igjen, og jeg er så glad for at jeg grep den sjangsen. Jeg har måtte gjøre ting jeg ALDRI trodde skulle gå. Jeg har måttet levd ett liv 132898 mil borte fra familie og venner. Har måttet holde avstandsforhold med alle venniner. Heldigvis har jeg verdens beste venner som holder kontakt og venner som kommer på besøk. 
Jeg savner alle helt utrolig mye. Det og si hade i fjord var hardt. Jeg viste ikke hva jeg gikk til. Viste absolutt ingenting. Vennene i norge betyr enormt mye for meg. Har venner som alltid bryr seg og venner som alltid hjelper til på dårlige dager.

ILOVEYOU ALL OG ALLE ANDRE <3 

Men som sagt hva ville vell livet vært om jeg ikke flytta? Jeg ville vært samme sjenerte og usikkre Kamilla. Alt og alle her har bygd opp selvtilliten min, gitt meg utfordringer, gitt meg tårer, glede, latter, vonde dager, og dager jeg aldri vil glemme. Jeg har fått møtt personer jeg absolutt aldri ville møtt om jeg ikke flyttet hit. Personer jeg ikke kan forestille meg ett liv uten. Personer jeg aldri vil glemme. Jeg har fått oppleve så utrolig mye på så liten tid. Det vil bli minner for livet. Å dra i fra alt her blir også helt grusomt. Dette har liksom blitt mitt andre hjem. Jeg har blitt sterkere, kanskje anderledes og mye mer modig. Og flytte i fra alt er vanskelig men får du noen gang sjangsen, Grip den. Jeg ville aldri i livet byttet ut denne opplevelsen i mot noe som helst. Aboslutt ingenting. Jeg har lært og ta vare på alt det positive i livet og gi slipp på alt negative. Har lært at selvom det går nedover noen perioder vill det alltid bli bedre. Selvom ikke alt er slik du vil, skjer alt for en grunn.  Appreciate the little things. Everything happens for a reason.

Livet mitt ville ALDRI ha vært det samme om jeg ikke fikk denne muligheten til og bo i USA 2 år. Dette siste åre skal bruket på å nye alt. Være med venner, ha det gøy og lage uforglemmelige minner.
 

Språket

 • 13.09.2012kl.00:22
 • ( 1 )

Hei. Det er veldig mange som lurer på om jeg nå snakker helt flytende engelsk. Vil ikke si at det er flytende. Føler selv ikke det er bra engelsk. Husker  hjemme i norge var jeg dritnervøs før alle fremføringer og nå snakker jeg jo engelsk nesten hele skoledagen. I begynnelsen var det ganske ubehagelig og stressende. Måtte tenke å bygge setninger opp inni hode før jeg sa noe. Nå kommer det meste helt av seg selv. Og i og med at jeg ikke ser Malin og Kristina så mye på skolen går det aller mest i engelsk. Noe jeg egentlig synes er greit, lærer jo mye mye mer. Engelsken blir bedre og bedre hele tiden. Skriver jo oftest på engelsk så norsk gramatikken blir ganske ofte dritdårlig nå fortiden. Har jo ikke hatt norsk på ett år. Blir nok MYE lettere og fremføre på engelsk når jeg flytter hjem i igjen ja. Føler meg ganske trygg på engelsken her er jo alle : OMG I LOVE YOUR ACCENT...


 

And another weekend passed by

 • 10.09.2012kl.01:40
 • ( 1 )

Da er helga snart over igjen. Har vært ei super helg da. Fredag og konsert og i går var jeg ute med venniner og feiret Malin sin bursdag. Visere dere bilder av det senere. Det var alanna som tok alle bildene nesten så. Nå er det vell klart for enda en uke. Skolen går faktisk bedre og bedre og jeg liker meg mer og mer for hver dag noe som er POSETIVT ( there you go hanne). Er alle rede godt i gange med skolen føler jeg. Veldig anderledes enn i fjord men! Om bare 26 dager får vi besøk her nede gleder meg masse til det. Hanne, bestevennina mi og en venne familie kommer hit. Og bare ca 53 dager til Justin Bieber konsert. Woho. Men nå får jeg ta og gjøre ferdig alle lekser så snakkest vi senereKAMILLA
 

Videoblogg!

 • 08.09.2012kl.16:35
 • ( 0 )

video:medium


Trodde jeg hadde filma mer men tydeligvis ikke! Men iallefall haha


KAMILLA

CONCERT

 • 08.09.2012kl.16:17
 • ( 1 )

Kvelden i går var dritbra! Utrolig bra konsert. Først sang the fray og så kom kelly clarkson! Masse kjente sanger. Vi hadde plasser på gresset og alle stod og sang med og danset! Ute i 35 grader og klamt! Stemmen var helt utgått på slutten av kvelden og beina var vonde. Hadde en suuper kveld i allefall! Kelly Clarkson var fantastik live også! Kanskje jeg legger sammen en liten video. Vi kom der ca 6 og var ikke hjemme før 12. Kveld vellykket. Masse kjent folk!


FRIENDZZZZZ


Porter - Kristina - Victoria - and Meej


waiting for kellyyyy
THE FRAY
VICTORIA

skal prøve å legge til en video!

KAMILLAKelly Clarkson Konsert

 • 08.09.2012kl.00:37
 • ( 0 )

Først og fremst GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN TIL MIN KJÆRE SNUPPE MALIN <3<3 HA EN SUUUUPER DAG. VI SKAL FERIE DEG I MORGEN

Nå skal jeg og Kristina på Kelly Clarkson konsert. Er mange venner som skal, så det blir nok gøy. Vi blogges senere.


 

Noen Forskjeller

 • 07.09.2012kl.02:56
 • ( 0 )

Tenkte og ta ett inlegg med noen forskjeller mellom Amerika og Norge

♥  Alle her er mye mer høffligere. Uansett når du møter noen sier du oftest : Hey How are you? det er bare rein høfflighet. 
♥  Når du går ute å ser folk du ikke kjenner sier du også Hey.
♥  Veldig normalt og gi komplimenter til folk du kanskje heller ikke kjenner får foreksempel : Oh i really love your shirt. Osv.
♥  Du må kalle læreren Mrs, Ms, Mr eller coach og etternavnet som foreksempel : Mrs Pound, Coach reed.
♥  Her tar nesten alle skole buss, og ja det er sånn gul buss du ser på filmer. Nei er ikke kult. Dritklamt. Ikke air Condition og trangt. 
♥  Jentene her kan lage så sinnsykt mye drama ut av alt. 
♥  Her er du venner med noen du kanskje bare har møtt en gang!
♥  Texting er noe alle teenagers her gjør mye. hele tiden. 
♥  Når amerikanske jenter tar bilder står de som regel altid med den ene hånda i siden. haha Ja det gjør vi også nå. 
♥  Du har ikke samme klasse i alle fag du bytter klasse etter hvilke fag du har. 
♥  Maten.. Skole kantine maten er nesten bare junk food. Og bestiller du mat på resturanger får du DRIITSTORE porsjoner. 
♥  Her er påfyll av brus på resturanger gratis. De fyller på til og med når du ikke har drukket opp
♥  Man kan ta lappen som 16åring
♥  ALT ER STØRRE I TEXAS
♥  Alt er billigere som feks Ben & Jerrys som koster 45 i norge koster 5 her
♥  jentene har IKKE god klestil ( iallefall en del) ♥  And we all have a poool almost

Kun ett år igjen

 • 06.09.2012kl.03:28
 • ( 3 )

Tanken på om at kun om ett år sitter jeg hjemme i Norge igjen gjør faktiskt vondt. Når jeg reiste fra Norge i fjord viste jeg godt at jeg kom til og komme tilbake en gang. Men nå reiser jeg fra alt her kanskje for godt? Har fått så utrolig mange gode venner som betyr masse for meg. Venner som forstår hvordan det er å flytte. Nye venner som har tatt meg godt i mot og lagd disse åra til kanskje noen av mine beste år så langt. Venner jeg vil ha resten av livet. Selfølgelig savner jeg alle hjemme, men de vet jeg at jeg kommer til og se igjen. Når jeg flytter herfra kommer jeg kanskje bare til og se dem igjen ett par ganger resten av livet. Gjør vondt langt inni hjerterota. Malin og Kristina blir jo selfølgelig lettere og møte igjen. Men de som bor her får jeg kanskje aldri sett igjen. Tanken på å måtte begynne på ny skole igjen, vidregående er også litt trist. Komme inn andre året. Og ha vært vekke så lenge og gått glipp av såpass mye. I løpet av dette året har jeg lært og kjenne meg selv mye bedre. Har bygget selvtilliten så høy som den aldri før har vært. Har gjordt ting jeg aldri trodde jeg ville klart. Har fått bevis på at alt du vil kan du klare. Og tanken på at jeg bare kanskje bor her 2 år i løpet av HELE livet, betyr bare at jeg må tenke posetift og prøve å gjøre det til 2 perfekte år. 

Mine vakkre Norske venniner ! Stephanie,Kristina og Malin + Malendy som ikke er på bilde.


Maria!


Sabrina,Alanna,meg, Stephanie,Kristina og Anne 


Victoria

Noen bilder av noen av vennene mine.

HUSK : IF YOU WANT TO DO IT, YOU CAN ALWAYS TRY

Kamilla
 

Starbucks

 • 05.09.2012kl.02:31
 • ( 2 )

Elsker at starbucks ligger kun 10 minutter på sykel her i fra. Malin Kristina og meg tok oss turen til Starbucks for litt tid sammen, ser dem nesten ikke på skolen lengre.. + Vi måtte innom Wallmart og ha noe skoleting. Ble faktiskt nesten påkjørt 2 ganger på veien. Ups. Iallefall starbucks er noe jeg er helt forelska i! Very Bery, Passion Tea, eller Double Chocolate Chip Frappe. Nam. 

Malin vil ikke være med på bilde


Kristina ville


YUM


KAMILLa


 

Just Another Tuesday

 • 04.09.2012kl.23:45
 • ( 1 )

Kom hjem fra skolen for litt siden. Herregud hvor varmt det er ute. Sitter på skolebussen i ca 20 minutter. Uten air condition. Og går 4 minutt fra busstoppe. Utrolig klamt og ekkelt. Men men om ett år blir det klissvåte dager hjemme i Norge.. Dagen i dag var helt normal! Hadde vikar i Engelsk hele klassen hoppet av glede. Læreren vår er noe for seg selv ser du. Ellers var dagen helt normal. 

Me and my lovely Maria in English


Yay for lunch!
Maria - Carlo og Meg


hahah Stephanie og meg! 

FINE FINE MOBIL BILDER!

nå sitter jeg slik med franklekserKAMILLA 

Svar på noen spørsmål?

 • 03.09.2012kl.21:17
 • ( 2 )

Er det noen fine gutter på den nye skolen ?
Selvfølgelig er det en del ja. Men vil ikke si det er så mange. haha

Er det mange gjenger der? F.eks er det noen mean girls (haha)
Ja er tusner av gjenger. Vil ikke si akuratt mean girls men ja det er vell noe lignende ja...

Er det lett å få kontakt med folk og få nye venner?
Folk er veldig åpne og veldig hyggelige mot nye folk. Det skal ikke være vanskelig og finne seg venner. Hjemme i norge er vi ikke like flinke til å ta i mot nye folk. Her kan folk du absolutt ikke kjenner komme å si : Oh i really like your shirt, eller Your eyes are so pretty, eller ja du kommer lett i snakk med amerikanere

Når må du stå opp de dagene du skal på skolen?
Jeg har vekker klokka på 05.20  og bussen min går 06-20 

Når er prom?
Prom er kun for senior, som vil si siste år på highschool. Men vi har Homecoming. Noe som i år blir 10 November

Homecoming i fjord


Gleder du deg til å få lappen?
Ja det skal bli utrolig herlig og være litt mindre avhenging av mamma og pappa

Vil du få egen bil?
Vil ikke akuratt si at jeg får egen bil nei. Men vi prøver og finne ut en løsning på hvordan vi skal gjøre det. For å forsikre bilen vi har nå er utrolig dyrt så vi må nesten lete litt rundt og se

Hvordan er gjengene på skolen? og hvor vil du kanskje plassere deg?
Gjengene på skolen er vell litt som på film. Men den aller største gjengen vil vell være mexicanerne. Hahha. Plasserer meg selv som normal. Er ikke like inndelte gjenger som på feks mean girls

Har du fått et godt inntrykk av skolen, lærere og elever til nå?
ja de fleste lærerne virker greie, ikke engelsk og chemestry. Skolen virker grei men er utorlig stor og det er litt travelt mellom klassene. 

Hvor mange personer er det på skolen?
Tror rektor sa at vi er 3400 i år. 

Hva er det tøffeste med å bo i USA? Hva er det beste med det?
uhm... vanskelig spørsmål. Det er mye mer muligheter til altslags her. Tror det og være teenager her er myye mer spennende enn hjemme i norge.

Hva ser du frem til nå av hendelser? F.eks. prom, besøk osv..
Ser veldig frem til Høstferien ( jeg har ikke ferie men) da kommer Hanne, bestevennina mi på besøk sammen med en annen venne familie, så ser jeg frem til alle ferier i år! Homecoming blir sikkert gøy det også. Det er vell egentlig det spessielle i år da.

Hvordan går kjærlighetslivet ditt? Ulalala!
haha. går vell fint.

Hvordan er folkene i USA sammenlignet med de i Norge? (forskjeller på personlighet, hvordan de oppfører seg osv)
MYE mye mer utadvendte og hyggelige. Men også veldig dramaqueens! Møter du nye mennesker kaller de deg nesten venner etter kun en dag. Du kan være godvenn med noen du bare har sendt meldinger med. Å tekste er noe alle gjør her. Hele tiden. Men ja som sagt om du møter nye venner er det alltid : this is kamilla and this is blablabla om du forstår hva jeg mener haha! De fleste er også veldig opptatt av å gjøre det godt på skolen i og med at det trengs for å komme inn på college. Ja kan kanskje heller skrive ett innlegg om amerikanske folk. 
Hva er den "amerikanske" favorittmaten din?
hm.. for å være ærlig er jeg ganske lei av maten her. Men burgerne og pizzaen og kina maten( haha ikke amerikans da men) her er veldig god haha.

Har du tenkt å begynne på en sport?
sist uke begynte faktiskt Malin og meg på Tumbling. Blir nok super gøy. Treneren var kjempe grei men det var sinnsyk hard trening.

Hvordan er kleskodene på skolen?
Man kan ikke gå i singlett uten å ha cardigan over. Man kan ikke gå i shorts som er kortere enn armene når du holder dem ned. Du kan ikke gå i tubetopp. Du kan ikke gå i tights. Kan ikke ha noe med nagler på. Kan ikke ha utringning. Kan ikke ha tskjorte med symboler for nye som ikke er lovlig osv osv. STRESSHva er favorittbutikken din?
Papaya, Forever 21, Victoria Secrets og abercombie, hollister og american eagle

Er det mange som vet hvem de "norske" på skolen er?
I niende viste en del av folka det for da var vi 3 helt nye på skolen, men i år så ja. joda noen men ikke allehaha

Er folkene på skolen delt inn i gjenger eller går mange folk lett sammen? 
Nje ja jo..

Hvor mange elever er det i klassene?
25-30 

Noe mer dere lurer på?
 

San Antonio

 • 03.09.2012kl.16:04
 • ( 2 )

Da var vi tilbake fra San Antonio. Kom hjem i går kveld men da va vi begge slitne og jeg orket ikke å blogge. Vi slo oss heller ned med en film og litt popcorn. 
Vi reiste tidlig Lørdags morgen til SanAntonio for å tube. Vi satt i slike ringer å rant nedover ei elv. Var veldig koselig. Vannet var faktiskt utrolig herlig, ganske kaldt men i og meg at det var så varmt i været var det supert. Det var  Malins familie og 4 andre amerikanske familier. Etter det gikk vi alle og spiste middag før vi kjørte videre til hotellet. 
Igår våkna vi å kjørte til ei slags gamel grotte. Etter vi hadde tatt en tur inni der fikk vi prøve ZipLining. Var veldig morsomt.
Tilslutt stoppet vi innom SanMarcos Outlet, spiste og shoppet litt. Blir bare Iphone bilder desverre.

TUBING
ZIPLINING + klatring


klatreeerbeklager for forskjelig strls på bildene, mobilbilder..

KAMILLA


Quote

 • 01.09.2012kl.03:55
 • ( 2 )

Shoot for the moon, even if you miss you'll land among the stars
 

Weekend With Malin

 • 31.08.2012kl.23:04
 • ( 2 )

Hei.
Endelig ferdig med første skole uke. Utrolig Herlig. Denne helga skal mamma pappa og morten til Austin på fotball turnering så jeg tilbringer helga sammen med Malin. Vi har også fri på mandag så det blir ei langhelg. Uka her har godt ganske så fort, alt går bedre og bedre. I morgen reiser jeg sammen med familien til Malin til San Antonio hvor vi skal til ei elv på en måte og sitte å sånn minibåt ting ned over elva. Haha kan sikkert ta noen bilder der i og med at jeg har mitt kjære lifeproof iphone deksel. Vi blir i San Antonio til Søndag. Så har vi mandagen fri. Hvordan har uka deres vært? 

SPØR

 • 31.08.2012kl.01:05
 • ( 5 )

Hei!
Siden jeg har tenkt å begynne og blogge igjen kan jeg ha en liten spørsmålsrunde igjen. Dere kan spørre om hva dere vil om Usa, og selfølgelig andre ting dere lurer på! Skal prøve å få svart så snart som mulig.


Kamilla
 

Sophomore på Amerikansk HighSchool

 • 30.08.2012kl.23:24
 • ( 3 )

På Mandag startet skolen igjen etter en lang og fantastisk fin sommer ferie. I år grudde jeg meg veldig mye til å begynne på skolen igjen. Skolen jeg begynte på har 4000 elever, og er veldig veldig stor. 
Jeg fikk timeplanen min og hadde kun en klasse med Malin og Kristina, noe som var veldig anderledes enn hva det var i fjord. Hadde noen klasser med venner men ganske få.
Her på skolen har vi noe som kalles Red and Green days. Det vil si at annen hver dag har vi ulik time plan.
Mine Red days er slik
Commercial Photography - Er en veldig kjekk klasse. Her tar vi bilder og lærer alt om Photoshop. I og med at jeg elsker og ta bilder er det veldig kjekt. Har denne klassen med 2 andre venniner så det hjelper veldig på. Lærern virker også grei.
Dance - Som sier seg selv er dans. Her skal vi lære alle slags danse typer. Korrografere (?) vår egendans, og ha en forestilling i slutten av året. Har klassen her med Malin og Kristina og Malendy av de norske. + noen andre venniner. Gleder meg veldig til begynner å danse å slikt.
Advisory - Noe vi har 15 minutter hver dag hvor vi får beskjeder osv og kan gjøre lekser
French - Fransk. Læreren er gal! Men men. Har hatt to år fransk i norge og nå tar jeg French 1 så det er ganske lett. 
History - verdens historie. denne klassen er vi 5 jenter og MASSE gutter. Læreren babler så fort at jeg får kanskje kun med meg halvparten av hva han sier + historie er ett av mine værste fag 

Green days
Chemistry - Kjemi. Grusomt. Forstår ikke en shit. Læreren lager alt complicated. Grunnstoffer, labber, og slike ting. Nei takk.
Geometry- Matte. Gemometri. Her i Amerika har du ett år med hver emne på en måte. i fjord hadde jeg Algebra og i år Geom. Her er vi også 4 jenter og en haug med gutter.  Kjenner egentlig ingen i denne klassen. 
Advisory - som sagt ovenfor
English - dritt streng lærer, vanskelig fag. Har Maria ei veldig god vennine her som hjelper masse og en del kjent folk!. 
Art -Tegning, Maling osv osv . Helt ok klasse ! 

Vi har også 7 minutter imellom hver time. Noe som er for lite, jeg må nesten springe rundt i gangene for å rekke og komme meg fra rom til rom pga skolen er så superstor. Har 30 minutter lunch. Her er det som på film. Runde bord, kantine, junkfood, forskjellige gjenger på bordene osv.

Ellers går skolen helt ok til nå. Litt spennenede og nytt men også stress. Får flere og flere venner. Gjelder bare å åpne seg opp og være åpen når folk snakker.
Så har vi selfølgelig slike gule skolebusser da. Hater bussen. Proppa full med folk, klamme seter og uten air condition.

My Schedule, timeplan


Kristina og meg på omvisning på skolen 


Malin-meg og Victoria etter skolen


:(

Har dere noen spørsmål er det bare å spørre? 

Bilder fra California

 • 17.08.2012kl.17:44
 • ( 3 )

Etter at vi kom hjem fra ferien i Norge dro vi til California i nesten tre uker sammen med en venne familie. Dro innom SanFransico, Monterey, Pismo Beach, LA, Las Vegas og Grand Canyon. Hadde en super duper kjekk ferie. Orker ikke skrive så mye men her er noen bilder:


GoldenGate Bridge 


Kjempegira på sykling, i allefall jeg. Sykla LANGTTTTTTTT og oopppover.. 


hommer !


Hanne 14 år!


Maren <3 


Morten og Anders 


Nye Bestevenner


UNIVERSAL STUDIOS <3


Gata hvor di spiler in Desperate Housewives


Avkjølings "maskiner" må til.modige som gikk inn dit, ikke meg!


Cars Land i Disney


Disney land!


VEGAS


oh helloooo


ladiesGrand Canyon

Formula10.0.6

 • 11.07.2012kl.21:24
 • ( 2 )

Heisann! I dag var jeg innom Vita og kjøpte meg noen Formula 10.0.6 produkter jeg har hørt skulle være veldig bra. Fjerner "shine" i annsiktet, fjerner olje, og renser huden. Gleder meg til å prøve det ut.


 

Todayyy

 • 10.07.2012kl.23:53
 • ( 1 )

Heisann Alle ( mine få ) Kjære Lesere!
Idag har jeg tilbrakt dagen med min kjære Vanessa. Vi har kost oss masse masse. Med Is, jordbær, sjokolade og hvitløksbrød. Så gikk vi også ut for å ta noen bilder. Ooog i tillegg Vanessa og Victoria har tidenes aller søteste chihuahua, lille bella ♥ Var hos vanessa omtrent hele dag, utrolig koselig.

LOVEYOUVANESSA 


-Kamilla
 

Summer days driftin away

 • 09.07.2012kl.22:20
 • ( 5 )

Da var 4 uker her i Norge gått og kun en uke gjenstår. Har fått møtt de aller fleste og har kost meg! Det og være såpass lenge borte er ikke alltid like lett. Føler deg ikke alltid like "velkommen" på en måte her hjemme igjen. Men har verdens aller beste venner som alltid tar meg godt i mot, noe jeg er veldig takknemlig for, dere er best. Har tatt farvel med mine to bestevenner Kariann og Hanne. Utrolig trist. Alltid super trist å ta farvell.... Men HELDIGVIS kommer Hanne på besøk i Høstferien og Kariann i Vinter! Så nå gjentstår en uke igjen skal virkelig nyte den og si hade til alle som er hjemme nå. 
Skal prøøøve å blogge bedre neste år.


 

Tilbake.. Nesten I allefall!

 • 24.06.2012kl.12:15
 • ( 2 )

Heisann. Tok meg en lang pause ble rett og slett drit lei av hele blogginga. Nå er ett helt år over i Usa. Har virkelig vært en sinnsyk utfordring men på samme måte et minne for resten av livet. Det har vært dager jeg bare har villet dratt hjem, dager alt har vært helt forferdelig men også dager hvor alt har vært helt supert. Å bo borte fra alle andre å se hvor gøy de har det sammen er ikke alltid lett. Å flytte har vært den største utfordringen i livet mitt. Jeg har alltid vært ganske sjenert og har ikke hatt særlig høy selvtillit( er det det det heter?) Iallefall flyttingen over dit gjorde slik at jeg måtte tørre å gjøre ting jeg ikke hadde særlig lyst til. Måtte begynne på ny skole med bare nye folk. Måtte snakke engelsk hver dag. Måtte leve med at uansett hvor mye jeg savnet de hjemme kommer jeg meg ikke nærmere. Mange tenker på USA som bare et paradis, store hus, basseng shopping osv men det er ikke det man tenker på når man er der. Det blir liksom så lite i forhold til alt annet. Det er mye å tenke på. 
Men heldigvis er verdens så liten og jeg møtte to helt sinnsykt fantastiske personer som var i den samme situasjonen som meg, Malin og Kristina. Det gjorde alt MYE lettere, og da mener jeg MYE.
Vi har kunnet hatt dager hvor vi får lyst til å bare kjeftepå hverandre, dager med diskusjoner men vi vet godt at det er dager man er helt i kjeleren å da hjelper det og fa pratet med noen som virklig forstår. Familie forhold blir også ektremt godt knyttet, ofte er familien de eneste du har.  Og jeg må si at jeg er stolt over hele familien, Jeg tror at vi alle har vokst enormt mye på dette åre, og jeg kjenner at ett år til skal nok gå helt fint,selv om det også blir utfordringer. 

Nå har jeg sommerferie og er hjemme i Norge igjen, har vært her i 2 uker og skal bli her 3 uker til. Ufattelig godt å se alle venner og kjente igjen, selv om masse er forandret og alt ikke er som det en gang var..
Blir liksom aldri helt det samme, og du føler deg ikke alltid like velkommen nå som du har vært borte så lenge. Men det er den beste følelsen og se noen igjen som du har savnet så lenge.
Skal nyte de 3 siste ukene her før turen går tilbake til Usa igjen!  

Avsluttning, herlige gjengen! 


Avsluttning!


Friends <3


SUMMER!


besties


honeyyy 

Skal prøøøve og blogge litt innimellom men kan ikke love noe som helst! 

Helgen!

 • 22.04.2012kl.21:15
 • ( 4 )

Helgen har jeg tilbrakt sammen med mine søte søtinger Kristina og Malin. Vi overnatter hos stinus hele helga. Hadde det veldig koselig. På fredag slo vi oss ned med en film og masse digg. Filmen var ikke no særlig så vi endte opp med og heller bare prate litt og heller kjøre å ta en starbucks. Herlig. Lørdags mårgen måtte vi ut av huset for kristina skal selge huset så det var visninger. Så da ble det frokost på Subway, gotta love usund mat altså haha. Så senere ble det en tur på mallen, shoppet og spiste osv. Koselæ det. Så ble det hjem til Kristina igjen og spise Taco, altid godt det. Vi tenkte å sette på en film å bestemte oss for å se Titanic. Hadde aldri sett den før. Kristina gråter av alle filmer og sa i fra at vi kom alle til å gråte siden den var så trist men både malin og meg bare neida vi gråter ikke av filmer sånn så deg. Men joda på slutten braste vi alle ut i tårer. Rene gråtekoret. Drittrist. Vi begynte alle å tenke på alle andre ting som gjorde at vi gråt enda mer. Satt vell å gråt i 15 min ++ Er så glad at jeg har de snuppene mine!
Idag våknet vi å nå er jeg hjemme å skal gjøre lekser.


tidling morgen på vei til Subway!


Natta!


jordbær og smelta sjokolade slår aldri feil

Beklageer for iphone bilder men sånn går det når jeg ikke orker drasse med kameraet over alt


 

Litt Innkjøp

 • 22.04.2012kl.19:23
 • ( 3 )
YEY fiksa negler!


Topp fra Forever 21


Kjole fra forever 21i miss you!

 • 18.04.2012kl.16:41
 • ( 2 )

Kamilla eg håbe du kose deg masse og trives i usa, glede meg utroligt mye t du komme hjem igjen!


-hannukka18.04.2012

 • 18.04.2012kl.00:21
 • ( 0 )

Kommer en update fra hva som har skjedd de siste dagene! 
Men bilde opplastningen var ikke i sitt rette element så den lot meg ikke opplaste bilder så det kommer snart.
Idag var skole dagen helt grei. Ingen prøver elle noe så det var herlig. Dagene begynner og ganske fort og det begynner og nerme seg sommerferie! Mye skjer fremover.
Denne helga som komme nå skal jeg og malin sove hos kristina hele helga. Mødrene til meg og malin skal sykkle ett sykkelritt. Så det blir kjempekoselig. Gleder meg veldig til det. Vi fortjener ei god helg etter en skip skoleuke! hahaneida ikke så skip.
Helga etter det drar familien til NewYork. Gleder meg! Satser på masse shopping. Deeet skal bli gøy det. Har alltid hatt lyst til å dra dit.
Helga etter det igjen er det konfirmasjon for 98erne. Da blir det på med bunaden igjen og ned i krika. Blir koselig det.
Såå helga etter det som er 14 mai eller noe slikt skal vi ferie 17mai. Japp du leste riktig. Siden 17 mai er i en ukedag må vi ferie før. Er ikke lett og ta fri fra skole osv her.. Så ja da blir det i krika igjen og gå i tog osv. Er slik norsk sjømanskirke så det blir masssse norske folk og god mat, gleder meg til det ogsåå.
Så er det jammen ikke lenge til flyet flyr til norge. Kjenner det skal bli dritherlig men også litt rart. Gleder meg!
Så ja idag da skal jeg på dans og ta bilder. Vi skal ha bilder i kostymen vår som vi skal ha på oppvisningen i mai! haha blir vell gøy det også!


Koselig lørdag i hagen! 


HAHHAHAHAHAHAHHAHAHA, forsøk på ett slikt kult bilde vet dere. Hadde kul på( eller i) hode en uke hahaha!


Wii!
Herlig med basseng 

HADE 

Livet er som en berg og dal-bane

 • 15.04.2012kl.06:42
 • ( 4 )

Har du noen gangen følt det? At livet er som en berg og dal-bane. Det er i allefall noe jeg har følt etter at vi flytta. Det har en start å kan gå i flere retninger, og har bratte eller slake ned og oppoverbakker. 
Ting kan være helt perfekt, og ting kan være helt grusomt. Du kan gå fra å ha en skikkelig super dag, til å ha en dritt dag dagen etterpå. Slik har det iallefall fungert en del her.
Følelsene rundt alt endres. Liker jeg meg her. Vil jeg hjem? Savner de meg hjemme? Vil ikke tilbake. Hvordan er ting hjemme? Hva skjer når jeg kommer tilbake? Spørsmål som flyr rundt og spørsmål som skulle vært spurt.

Følelsene før jeg flytta var også veldig blanda. I begynnelsen var tankene rundt det, dette blir kjekt, USA liksom, osv. Men når det nærmet seg ble jeg usikker. Var skikkelig lei meg. Forstod ikke hvordan lille meg som ikke altid hadde så god selvtillig skulle klare og begynne på en helt ny skole med masse nye folk som bare snakket engelsk. Engelsk var heller ikke mitt favorittfag. Følte alt bare var feil.
Jeg flytta og takk gud for at jeg møtte min reddende engler, Malin og Kristina. Alle følelsene om at jeg ikke kunne klare dette svaknet litt. Nå hadde jeg noen ved siden av meg som var i samme situasjon.
Dagene, Ukene og måntene gikk. Noen dager lengtet jeg helt sinnsykt hjem. Andre dager hadde jeg det dritgøy. Følelsene om ting, og perspektivet jeg så på ting endret seg masse gjerne fra uke til uke.
Du vet ikke hvordan venner har det hjemme. Du mister kontakten med mange. Du vet ingenting. Føler deg hjelpesløs. Det er slettes ikke som en drøm som folk tror. De er mye hard arbeid, viljestyrke og seltilit som må inn i bilde. 
På de 9 måntene jeg har bodd her i Usa har jeg vokst helt enormt som person. Nesten uvirkelig. Har blitt mye mer takknemlig for ting. Setter mer pris på ting. Dømmer ikke mennesker like lett. Forstår lette at om vi er forkjellige har det ingen betydning. Må være mer åpen på å møte nye folk. By mye mer p ådeg selv. Og selvtiliten min har sikkert steget fra 4 til 8. Følelsene mine nå er rett og slett å ta livet som det faller seg. Det ender nok fint og ting går bra. Mister man kontakten med folk så får men se hvem sine ektevenner er og man ser hvem som er der for deg når du kommer hjem. Jeg trives utrolig godt her i Usa. Har fått mange gode venner, opplevelser jeg aldri vil hjemme og mange nye dører har åpnest her nede for meg. Er veldig takkmelig for å ha fått oppleve noe slikt, og har enda ett år igjen. 

 
Its hard to think about all that changed this past couple of months

10 Ting om meg

 • 12.04.2012kl.03:17
 • ( 1 )http://p3.no/skolesessions/- først og fremst, stikk innom og stem på giske ungdomskole her :)!


- Selvtillten min var ikke særlig høy da jeg bodde i norge, men har blitt sinnsykt mye bedre etter jeg kom ned! Er faktiskt utrolig stolt over meg selv som har klart dette, trodde faktiskt aldri det skulle ende så bra!
- Jeg snakket fort og kan bable i ett sett! Har gjort det helt siden jeg var pitte liten!
- Er livredd for å gå ute om kvelden alene, og for mørke, og sånne skummle ting! Viss en bil kjører inntil sidekanten løper jeg!
- Er helt sinnsykt glad for at jeg har fått de vennene jeg har her nede! ting ville vært GRUSOMT uten dem!
- Jeg er veldig kresen på mat.
- Jeg kan være veldig random å komme opp med de dummeste ting
- Savner vennene mine helt utrolig der hjemme, men har lært meg at jo mer jeg tenker på det jo verre blir det! Å det skal bli DRITTHERLIG og se alle igjen!
- FÅR LAPPEN I AUGUST mest sansynlig
- Jeg føler at jeg selv har mystet kontakten med mange hjemme, noe som er veldig dumt
- Elsker og pirke og irritere folk ( hint hint malin) hahaha
- synes faktisk tanken på å flytte hjem er litt trist innimellom! 

Jupp thats me. 

111

 • 09.04.2012kl.04:00
 • ( 2 )

1)Are you really ready for 111 questions?
Nei egentlig ikke...

2) Was your last real relationship a mistake?
Har ikke hatt no skikkelig forhold

4) Who did you last say ?I love you? to?
Maria 

5) Do you regret it?
Nope!

6) Have you ever been depressed?
Ja, er akuratt nå så..

9) What is your relationship status?
Singleeee

10) How do you want to die?
Sovne stille inn

11) What did you last eat?
A bananaaaa

12) Played any sports?
Jazz dance om det teller og skal begynne på tumbling

13) Do you bite your nails ?
Gjorde

14) When was your last physical fight?
hmm idk

15) Do you have an attitude?
hmm well idk

16) Do you like someone?
Ja/nei Nje neh

17) What is your real name?
Kamilla Gilje

19) Are you gonna get high later ?
ja omg nå om 5 minutt

20) Do you hate anyone at the moment?
Kind offfffff

21) Do you miss someone?
JA!!

22) Twirl or cut your spaghetti?
twirl

23) Do you tan a lot?
nei :(

24) Have any pets?
Katt hjemme i norge!

25) How exactly are you feeling?
Kinda sad...

26) Ever eaten food in a car while someone or yourself is driving?
Ja, hvem har ikke

27) Ever made out in the bathroom?
Nah

29) Are you scared of spiders?
JA! 
30) Would you go back in time if you were given the chance?
Ja..... 
31) Do you regret anything from your past?
mhm..

32) What are your plans for this weekend?
Vet ikke helt enda

33) Do you want to have kids?
Ja :)!

35) Do you type fast?
I guessss soo

36) Do you have piercings? How many?
Hvis øredobber teller så

37) Want any more?
Ja lyst på 2 til hull i ørene

38) Can you spell well?
hahah kommer faktiskt ann på

39) Do you miss anyone from your past?
Mhm. I sure do

43) Have you ever been on a horse?
Japppp!

44) Kissed someone in a pick up truck?
Nopidopo

45) Have you ever broken someone?s heart?
Håper ikke det!

46) Have you ever been cheated on?

49) Would you live with someone without marrying them?
hmmm

50) What should you be doing ?
noe annen enn å sitte her å skrive

51) What?s irritating you right now?
At jeg gjorde dette!

52) Have you ever liked someone so much that it hurts?
JUppppppp

53) Does somebody love you?
Håper da det!

54) What is your favorite colour ?
Vanskelig spm

55) Have you ever changed clothes in a vehicle?
Ja haha

57) Do you have trust issues?
nope, tror ikke det 

60. Do you have a good relationship with your parents?
Ja, vil si det

63) Who was the last person you cried in front of?
Husker faktiskt ikke, mamma i guess

64) Do you give out second chances too easily?
ja.. egnetlig..

65) Is it easier to forgive or forget?
forgive

66) Is this year the best year of your life?
kommer ann på , iallefall året med mest forandringer!

67) What was your child hood nickname?
Milla....

68) Have you ever walked outside completely naked?
Når jeg var liten ja

70) Do you believe everything happens for a reason?
litt..

71) What is the last thing you did before you went to bed last night?
tenkte

73) What is bothering you?
Mye, haha

75) Do you play the Wii?
egentlig ikkje

76) Are you listening to music right now?
Ja 

77) Do you like Chinese food?
Mhm, elller noe

78) Do you know your fathers b- day?
mhm i do :) 10.10

79) Are you afraid of the dark?
Ja egentlig

81) Are you mean?
i try not tooo

82) Can you keep white shoes clean?
Nope

84) Do you believe in true love?
Ja

88) Do you like the outside?
Mhm

89) Are you currently bored?
Ja haha

90) Do you wanna get married?
japp :

91) Is it cute when a boy/girl calls you baby?
i gues yes

92) Are you hungry?
nooe

94) What makes you happy?
venner, quotes osv osv

95) Would you change your name?
ja.

96) Ever been to Alaska?
Nei

98) Do you watch the news?
neij

99) What? s your zodiac sign?
???

100) Do you like Subway?
Ja 

101) Would it be hard to kiss the last person you kissed?

102) Your best friend of the opposite sex likes you, what do you do?
idkkkk

105) Have you ever seen someone you knew & purposely avoided them?
tror det

107) who was the last person of the opposite sex you talked to?
pappa 

109) Who?s the last person you had a deep conversation with?
Hmm Malin,Kristina,Regina elle alanna

110) Favourite lyrics right now?
Mange

111) Can you count to one million?
Selfølgelig 

Quotes

 • 06.04.2012kl.06:43
 • ( 1 )

- Every single person on the planet has a story. Don't judge people before you truly know them. The truth might surprise you.

- Don't cry because its over, smile because it happend.

- If its not ok, its not the end.

- Remember, it won't rain forever.

- Who cares what people think, just believe in yourself, that's all that matters.

- Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had?

- A guy can love a thousand girls.. but only a rare guy can love one girl in the thousand ways.

- Girls are great at fakting smiles, boys are great at faking love.

- Though miles may lie between us, we're far apart, for friendship doesn't count the miles, it's measured by the heart.

- Friends are siblings god forgot to give us.

- Friends are not only together when they are side by side, even one who is far away, is still in our thoughts. 

 
 

Ting jeg hater/ irritere meg over

 • 05.04.2012kl.03:56
 • ( 1 )

Lærere som tror de er så morsomme. Foreksempel Engelsk læreren min tror hun er så ektremt morsom. Hun legger seg på gulvet,danser og synger. Men alt i alt ser hun bare helt tåplelig ut

Lærer som forklarer alt 109090 ganger. Irriterende. Fatte det liksom første gangen du åpnet munnen og forklarte

Folk som spør ett spørsmål du svarer og de må spørre hæ flere ganger. Det er drittirriterende. Når foreksempel noen spør deg om et spørsmål du svarer og de sier hæ? så gjentar du og de sier hæ igjen!

Folk som klager på karakterer. Ååå.. fikk bare 5+! ååå kommer til å gjøre det såå dårlig. Nei det gjør du ikke hysj! Tenk på oss andre som sitter her med mindre karakterer

Gutter som ikke klarer å holde seg til en jente. Trenger vell ikke si noe engang

Folk som spiller blond for å få oppmerksom het. I to the rriterende! Det merkes liksom at du spiller blond.. da-ah

Tannlege Noe av det værste jeg vet! Ligger vell med tårer i øyene hver eneste tannlege time. Grusomt

Sprøyte HATER sprøyter og blodprøver! æsj

Folk med 99999 bestevenner  som skriver sånn DU ER VERDENS BESTE til 40 forskjellige personer osv! Å du er den beste osv. 

Folk som blir fort sjalu for små ting. Ganske irriterende

Tidsforskjell. Det kommer de dagene hvor det eneste jeg vil er å ta telefonen og ringe hjem.. Men neida those stupid time zones.. 

Å si hade RETT OG SLETT GRUSOMT. Fins ikke posetift i det der!

++++++ 

Just another tuesday

 • 04.04.2012kl.00:53
 • ( 1 )

Heisann!
Har faktiskt ikke så sykt mye og blogge om hadde vært kjekt med litt tips. Ellers går det bare i hei idag var jeg på skolen å nå gjør jeg lekser hei og hoppsann. Ja men nå skal jeg snart ta turen på dans. Går på jazz dance for de som ikke viste det. Ganske gøy, digger lærern vår. Hun er dritsnill og flink osv! Skal ha danseforestilling i mai en eller annen gang på sånn stoooor scene her i byen,blir nok gøy!


feite og kjære biologiboka!

så klikker blogg.no å lar meg ikke laste opp flere bilder...

Gi tips til bloggggging
 

Geografi..

 • 03.04.2012kl.02:19
 • ( 1 )

Hei.
Nå sitter jeg her og småøver litt på geografi. Har prøve i morgen. Blæ hater egentlig den klassen/fage/osv.. Itilleg til andre lekser + det har pøset i omtrent heledag. Håper at godværet kommer tilbake snart.
Idag var Kristina med meg hjem. Hun skulle lære meg geografien. Hun er nesten som min lærer. Utrolig flink til å lære bort og er utrolig smart. Good Job girl. Har også fri på fredag. Thumbs up for det. Malin og Kristina skal vekk så jeg får se hva jeg finner på. Kanskje kjøre litt. Skal snart ta kjøretimer så det trengs. Syns kjøringa går bedre og bedre. selv om det er litt skummelt til tider..

Dumme Geo..


Pakke i postennnnn!!

Kamilla

 

Sos barnevakt

 • 02.04.2012kl.01:31
 • ( 2 )

Heisann!
Igår kveld var Malin og meg barnevakt for alle de andre småtrolla i huset. Koselig det. Før på dagen husker jeg ikke en gang hva jeg gjorde. Eller tror jeg var på shopping. Ja,kan legge ut innkjøp senere om dere vil det.
Malin og meg satt oss til rette med en god jentefilm, snop, chips og lemonade. Herlig lørdagskveld.
Malin så bare over iog med at det ble litt sent. Det har forresten begynt og blir super hærlig vær ute. Sommeren sniker seg innpå. Opp i mot 30 grader hver dag nå, ikke værst. I tilleg har jeg lovet meg selv og blogge ett inlegg hver dag. Høres ikke det bra ut da! Men da får dere ta og kommentere litt også da! 

Zoo

 • 02.04.2012kl.01:24
 • ( 1 )

Heisann! Vi har som sagt(tror jeg)besøk av en venne familie fra Norge. De kom sist lørdag og skal være her til neste fredag. Koselig med litt liv her i hus. Idag tok vi turen ned til dyreparken. Kan ikke si at det var supergøy. Kokvarmt og alle dyra lå bare bak og under trærne.  Vi var ikke så sinnsykt lenge pga varmen osv. Gikk heller hjem for å sole oss og nyte dagen videre med bassenget. Herlig med basseng i hagen. 
Misunner alle hjemme med påskeferie nå.. Her er det null ferie frem til sommerferien. Noe jeg gleder meg supermasse til. Skal bli SÅ herlig. Selv om det ikke blir noen ferie til syden med soling skal det blir godt og komme hjem til Norge igjen!


Tigershhh


My new Bestfriend


SnowCone!
Søde i Rosa


Åsulv og Annus!

-Kamilla
(HEADER KOMMER SANSYNLIGVIS NESTEHELG)
 

Beklager så mye!

 • 29.03.2012kl.03:57
 • ( 1 )

Har rett og slett nesten glemt ut bloggen! Har så mye tester osv. Hadde heldags prøver på mandag og tirsdag + en test i morgen + vi har besøk fra Norge. Da blir det ikke like lett. Jeg skal prøve, lover ikke å få presset inn ett innlegg per dag. Og har veldig lyst til å endre på designet så det blir nok kanskje ny header og nytt design innen de nermeste dagene! + komme innlegg om da vi svømte med delfiner ASAP 


 

M & K

 • 21.03.2012kl.00:02
 • ( 2 )

Her er ett innlegg jeg fant i utkast laget det rett før springbreak og har lagt til noe da men! Mange som lurer mye på om Kristina og Malin så tenkte og dedikere ett lite innlegg til mine kjære små!

Malin. aka Petra, Molly, Malinski, alien
- Hun snakker trøndersk! Er nesten blitt litt trønder selv nå da sjø.
- Hun er sinnsykt lat! Vamos Latsabbos Malin. Alt er stress i følge Malin, det og gå til stranda i Cancun var stress.
- Hun blir veldig godt likt av gutta på skolen.
- Hun har alltid sinnsykt gode råd og komme med, fynker som regel altid og stole på hva mammamalin har og si!
- Hun ler altid av seg selv
- Hun har telefonen med seg over alt! Å har altid noe å gjøre på den, txting for det meste 23/7 lar ikke meg en gang holde telefonen i 2minutt.
- Eosen er altid med! Freaker ut om den blir borte for noen sekunder.  
- Hun er ganske lik som meg på en del måter
- Mødrene våre er skremmelig like!
- Malin tar livet som det faller seg og tenker som oftest posetift.
- Malin kan komme med di raste kommentarer noen ganger!
- Malin er ei superduper jente.
- Kan være veldig frekk hahah! men det er på en god måte for hun mener det ikke hun sier det meste med sarkasme! Sarkasme på høyeste nivå <3

Kristina. aka stina, gullfisken eller krissa
- Fra stavanger, snobben.
- Snakker sinnsykt stavangersk, her va det mange tinger å sykt mange folkår.
- Er ganske blond utenfor skolen men på skolen er hun mega smart, ååå hallo eg gjorde det dårlig på spansk prøven... fekk bare 98 ! og 100 e høyest...
- Er redd for det meste. Hopper opp og ned uten for husdøra i tilfelle en slange skal komme å spise henne opp.
- Hun gråter av alt! Romeo og juliet, Fatso(?) , Lionking, just go with it, traileren på nsn, Hun er syk for å si det rett ut, det er ikke heller tårer som triller men hun griner så hele hun rister!
- Hun er utrolig omtenksom bryr seg om alle og får dårlig samvittighet om hun gjør noe dumt.
- Hun er supersnill! 
- Hun er alltid der for deg om du trengeer noen å få alt dritten ut til,noe som trengs her nede når dagene går feil vei!
- Hun er utrolig morsomm når hun kommer med sine rare / blonde kommentarer
- Har telefon dilla, slukt inn i telefonen gjennom skolegangnene, tekster med noen seriøst hele tiden og klarer ikke legge den i fra seg!
- Søta sjøl! Oh how i love you 

Hjemme etter en fantastisk tur til Cancun!

 • 18.03.2012kl.18:21
 • ( 1 )

Nå er vi alle sammen trygt hjemme igjen etter en helt utrolig fantastisk tur til nydelige Cancun!
Starta turen ikke fullt så bra. Vi ankom flyplassen i Houston ca 04.30 eller noe slikt og flye skulle gå i 6 tida. Vi gikk ombord på flyet,men sa fikk vi beskjed om at vi måtte vente i en halvtime. Det gikk jo fint tenkte vi. Både Malin og meg sovna, da vi våkna hadde det gått 1 og en halv time og flyet sto fortsatt bom stilt på flyplassen...
Vi fikk så beskjed om å gå av flyet og vente til de hadde fikset motoren. Ventingen ble lang. time etter time.
Satt på flyplassen i 12 timer. For å så få beskjed om at nå går flyet! Alle var fornøyde,slitne og trøtte men klare for å komme seg videre til Mexico City.
I mexico city var det noe tull med inskjekkinga! tilslutt fikk familien Øino plass på ett fly mens vi andre fortsatt venta..
Så fikk da Malin og de også beskjed om at det var plass til dem på ett annet fly..
Vår familie var altså da stuck i Mexico city på ett dritt hotell den natta, ikke en god start! Vi kom til hotelle i Cancun 12 ca nestedag. Etter det gikk alt bare rett til topps!

Alle slitne og trøtte,I mexico city!

Hotell om rådet eller resorten var DIGER! Nesten som et giga kjøpesenter. Vi fikk fine "rom" og fin utsikt utover området. Alt var inclusive så vi kunne spise når vi ville å hva vi ville, herlig spør du meg! Området ute var super fint. STORE basseng, barer i vannet, boblebad, sklier og resturanger litt rundt forbi. En liten "scene" hvor det var show og musikk hele dagen! På stranda var det volleyball nett, fotballmål og palme parasoller! Vannscootere, seilbåter,parasailing, og kanoer osvosv! 


De fleste dagene gikk for det meste til soling på stranda, volleyball, strand fotball, bading, seiling, padling, bading i bassenge, spise, show om kveldene og rett og slett slappe helt av. Jeg stor koste meg som bare det! 
Vi reiste med 2 andre familier, Malins familie som har Malin på min alder og Mina på 8. Så enda en familie, Stian som er akuratt like gammel som meg, født på samme dag til og med! Kaja på 13, og vilde på 11-12 tror jeg. Superkjekk gjeng. Kunne rett og slett ikke blitt særlig bedre. Selv om jeg ikke har fått så veldig med brunfarge gjør ikke det så mye, får sole meg masse her hjemme nå da!
Været skal ikke klages på ,sol og varme hver eneste dag!

PPadling! Koselig <3 


Nydeligge strender <3 


Bading!!

Ble ikke no særlig med mexicansk mat på oss da! Gikk for det meste i Chicken Nuggets, Pommesfrites, Egg og bacon, Pasta og Pizza. Men det er jo slikt det skal være når du er på ferie. Hver kveld var det ett slags show. En kveld Micheal Jackson show, Elvis show, Mexican Fiesta Show, Magic show osv. Ikke sånn super gøy men god stemning og kos. Kveldene gikk vell for dt meste til det og spising osv. 


Dani <3

Fikk også opplevd noe jeg alltid har ønsket å få gjøre! Vi bada med delfiner, HELT sinnsykt gøy. 
Fantastiske dyr. Men jeg tar heller ett eget innlegg om det. 
Iallefall tusentakk for en super duper kjekk ferie! Savner Cancun masse allerede. En kjempe kjekk gjeng og reise sammen med, det skal være sikkert og visst. 

Baren i Bassenget - Meg. Malin, Morten og Stian


hahah ready for minigolf! Lars erik, Nina, Kaja,vilde og Hanne


ÅÅh Kan ikke æ lek titanic??
Hanne 


Søte vilde og Hanne!


DANI!


SEILTUR


Frøknene Øino,Gilje og Stubban Berg.


Vakker solnedgang!

Poster flere bilder senere må bare få tak i alle bildene først!


 

Svar på spørsmålsrunden om Kamilla- DEL 2

 • 16.03.2012kl.12:36
 • ( 3 )

Hei igjen folkens! 

Jeg må skuffe dere ved å si at Kamilla fortsatt er i Cancun, og at det fortsatt er meg, Kariann, som blogger. Håper dere likte svarene fra del1, og at dere er klare for 2. og siste del av den lille spørrerunden! 

Hva er det beste minnet Kamilla og du har sammen? Vi har utrolig mange, gode minner sammen, men det aller beste må jo bli vinterferien i Houston. Det var tidenes vinterferie, og det var så utrolig gøy å bare tilbringe 10 hele dager sammen med Kamilla, Ac, Malin og Maria! Ellers har vi konfirmert oss sammen i kirka, som er en stor ting da. Og alle overnattingene, hytteturene, selskapene, shoppingturene og alle skoledagene er jo uforglemmelige. ♥

Hva er det beste minnet fra vinterferien? Oi, såå vanskelig å velge, alt var jo så utrolig gøy! Det var jo ekstra gøy i det øyeblikket vi fikk se Kamilla igjen, det var kjempegøy å bli kjent med så mange nye mennesker, shoppingen var jo ikke noe å klage på, filmkveld med Kamilla, Ac, Maria og Malin var dødskoselig, alle kveldene med mye latter, musikk og dansing haha, og alle gangene Kamilla var hyper!!

Hvor lenge har dere hvert venner? Kamilla og jeg har vert venner helt siden vi startet på sportsdrill sammen. Da gikk vi vel i 4. klasse kanskje? Vi var ikke så veeeldig mye sammen da, men det ble jo noen overnattinger osv med alle på drillen. Husker at Kamilla og jeg alltid hadde det morsomt sammen da! Det var ikke før i 6. eller 7. klasse vi ble ekstra gode venninner, og siden 8. klasse har vi vært bestevenner♥

Hva er det rareste med Kamilla? Hun er så syyyykt random! Herregud hun kan komme på å si de dummeste tingene på de dummeste tidspunktene! I vinterferien gikk hun mye rundt å sa ting som "1,2,3 KVADRATROT", "WOHO NÅ ER KATTESESONGEN IGANG!!" og ingenting av det hun sier gir noe som helst mening... Oog vist hun skal facerape noen så skriver hun alltid de sykeste tingene som ingen skjønner noen ting av. But, thats why I love you!

Hva liker du best med Kamilla? Kamilla er virkelig en ekte venn! Jeg vet alltid hvor jeg har henne, og jeg vet at hun alltid vil være der for meg uansett hva. Hun er til å stole 100% på, er alltid grei mot alle, baksnakker nesten aldri noen og er bare utrolig søt! En bedre venn finner du ikke :-)

Drikker hun alkohol? Nei.

Er huset hun bor i fint? JA, herregud det er akkurat som et slott jo! Fikk helt sjooookk når vi kom dit. Det har vel 5 soverom, 6 doer (!!), basseng, biljardbord, to garasjer og alt du kunne tenke deg! 

Se så liten Kamilla er i forhold til huset da!!
 

Går hun egentlig i 9. eller 10.ende klasse? Kamilla er 96modell som vil si at i Norge ville hun ha gått i 10. kasse. I USA går hun i 9. pga vanskelighetsgrader osv. Det er også mye mer blandet 97ere og 96ere der borte. De regner ikke trinnene fra årsskiftene, men liksom fra september/oktober eller noe. Slitt avansert, men men.

Har hun fått mange nye venner i Houston, utenom Malin og Kristina? Ja, hun har blitt kjent med kjempemange hyggelige mennesker! Mange amerikanerne og mange mexicanere, og noen andre norske. Jeg fikk møte en del av de, og alle virket kjempehyggelige! :-)

Har Kamilla forandret seg som person etter at hun flyttet? Hvordan? Ja, faktisk! Vet ikke om hun er klar over det selv, men hun har fått myye bedre selvtillit etter at hun flyttet ned dit. Amerikanerne er jo mye høfligere osv enn nordmenn, og Kamilla har blitt mye modigere når det gjelder nye mennesker og slikt. Jeg syns det er kjempebra, og er veldig glad for det!

Har hun noen uvaner? Ikke som jeg kommer på egentlig... Er utroooolig avhengig av Iphonen, og legger den aldri fra seg! Tekster heeeeele tiden, men det er visst mye mer normalt i USA enn Norge.

Hva er det morsomste Kamilla vet? Meg :-)

Hvilke butikker anbefaler du i Houston? Det var utroolig mange forskjellige butikker der, og jeg var selvfølgelig ikke i alle! Men de jeg likte best var i hvertfall: Forever21, Image, Shasa, Victorias Secret, Bath and Body works, Target, Frosting, Sports Academy og outlettene.

Hvor handler Kamilla mest klær? Kamilla kjøper de fleste klærne på Forever21, Abercrombie & Fitch, VS og Image tror jeg. I Norge liker hun bikbok veldig godt.

Hva er det beste Kamilla kan få til middag? Jeg er faktisk litt usikker... Hun eeelsker stekte nudler med kylling på fra resturangen PF Changs.


Oss utenfor PF Changs, da!


Her ser dere Ac inne på The Woodlands Mall! Man ser jo ikke enden en gang! Vil tilbake...


Oss 3♥ Savner det!

 

Sånn da var alle spørsmålene besvart! Idag skal jeg på hytta, så dette blir nok mest sannsynlig det siste dere hører fra meg før Kamilla er tilbake :-)

Håper dere fikk svar på alle spørsmålene nå!

-Kariann

Svar på spørsmålsrunden om Kamilla- DEL 1

 • 15.03.2012kl.21:13
 • ( 4 )

Heihei alle sammen!

Dette er Kariann igjen, og nå tenkte jeg å svare på spørsmålene fra det forrige innlegget. Det kom ikke inn så veeldig mange spørsmål, men jeg håper dere får svar på det dere lurer på ♥

Har Kamilla noen skjulte talenter som hun ikke har fortalt om på bloggen? JA, Kamilla er kjempegod i masse! Når hun bodde i Norge, var hun superflink i drill og deltok i mange konkuranser. Hun skal kanskje begynne på sportsdrill i USA også. Hun går også på dans, og skal snart prøve seg som highstepper. Jeg tror det kommer til å gå kjempebra, for Kamilla er en dyktig danser! Hun har også en helt nydelig sangstemme, og hun synger hele tiden! 

Har hun kjæreste? Nei, Kamilla er singel.

Er hun forelsket? Jeg vet ikke om jeg kan si at hun er forelsket, men jeg vet hun har en i kikkerten som ifølge Kamilla skal være "superduperMEGA KJEKK!" haha søta ♥

Har Kamilla noen søsken? Ja, hun har verdens herligste søsken! Hanne er 98 modell, og morten er 2000 modell tror jeg. Han går ihvertfall i sjette klasse. Begge to er kjempesøte og greie :-)

Kjenner du familien til Kamilla godt? Ja, i og med at jeg reiste helt til Houston for å besøke dem, sier det seg jo selv at jeg kjenner dem godt. Jeg har kjent de helt siden jeg ble kjent med Kamilla, og har vært med de på mange hytteturer osv. Jeg ble selvfølgelig enda bedre kjent med dem da jeg var å besøkte dem i USA, og Kamilla har en superkoselig familie ♥ Savner dem hele gjengen!

Hva jobber foreldrene med? I Norge er moren til Kamilla lærer, men i USA har hun ikke jobb. Hun går på kafè med de andre norske damene, trener, sykler og kjører Kamilla der hun vil, haha! Faren til Kamilla jobber i et oljefirma i Houston.

Hvorfor flyttet Kamilla til Houston? Det var på grunn av jobben til faren. De hadde hatt tilbud lenge om å flytte til Houston, men det ble aldri noe før i fjord sommer...

Er hverdagen vanskelig uten Kamilla? JA, sinnsykt tungt! Tenker ofte på hvor mye lettere alt hadde vært om hun hadde bodd her i Norge. Jeg tenker ofte  "NÅ skulle Kamilla vært her!!", eller "Skulle ønske jeg kunne ha ringt Kamilla nå.." Men med så store tidfjorskjeller på norsk tid og tiden i Houston, passer ikke slike ting heller alltid. Når jeg står opp, har hun akkurat lagt seg. Når jeg kommer hjem fra skolen, begynner Kamilla på skolen. Når jeg skal legge meg, har Kamilla som regel akkuratt kommet hjem fra skolen, og er opptatt med lekser, kjøreskole osvosv.. Men vi holder kontakten selv om hun bor på andre siden av kloden. Kamilla er min aller beste venninne, så ja, hverdagen er tung!

Hvem er Kamillas bestevenner? Kamilla har kjempemange gode venner, og er godt likt av alle. Men de jeg tror hun ser på som de aller nærmeste vennene er Hanne Øglænd, Malin Berg, Ingrid Takla, Michelle Thorsen, Kristina Barbo og meg, Kariann Svendal.

Norge eller usa? Hvor ville hun helst bodd nå? Før hun flyttet, gruet hun seg veldig og ville helst bare bli værende i Norge. Nå som hun har bodd der i over et halvt år, tror jeg hun forstår at hun er heldig! Det er ikke mange som får den sjansen, og hun har innsett at hun bare må utnytte tiden så godt hun kan. Så akkuratt nå tror jeg hun vil bli boende i Houston ett år til, men at hun også gleder seg til å flytte tilbake til Norge i 2013. Det gjør hvertfall jeg!!

Går Kamilla på noen sport? Ja, Kamilla går på dans.

Trives hun på den nye skolen? Ja! Skolen er jo egentlig ikke ny for henne lenger, i og med at hun har gått der et halvt år, men hun trives bra. Litt slit med så mye lekser hver ukedag og til og med i helgene, men hun har fått mange nye venner, og de fleste lærerne skal visst nok være veldig hyggelige :-)

Hvordan var det å si hadet til Kamilla igjen når du dro fra Houston? Helt jævlig, rett og slett. Vi klarte begge å holde tårene tilbake gjennom hele bilturen til flyplassen, og gjennom innsjekkningen osv, men da vi måtte ta farvel, brast begge to ut i tårer. Verste avskjeden jeg noen sinne har tatt..Jeg og Ac satt også å gren på flyet, haha ♥

Har Kamilla og du gjort noe skikkelig rart sammen noen gang? Ja vi har gjort veldig mye rart sammen! Da vi var mindre, var det å tulleringe, det morsomste vi visste, og vi gjorde det hver gang vi var sammen. Tilslutt visste jo alle at det var oss to. Men vi har funnet på mange sprøe ting opp gjennom årene. Jeg får bare flashbacker fra sportdrill konkuransene, skiweekend, overnattinger og skolen. Får bilder opp i hodet nå av hypre jenter, en stk Kamilla med svart øyenskygge i hele ansiktet, tulleslåsskamper, gjemmeleken på doene, photoshooter, og Kamilla som ligger på gulvet og skriker at kattesesongen er i gang... Haha love you!

Her var vi på hyttetur og skulle liksom sove på trampolinen da. Ble aldri noe av det med to pinglejenter som oss!


Vi stellte oss alltid til bursdager sammen, her skulle vi i selskap til Ida. Fant bildene på pc'en min, dette er fra begynnelsen av 2011. Jeg hadde farget håret til Kamillla, hehe :-)


Dette er fra en av de 235329 "photoshootene" vi har hatt! 


Dette er fra 2010, da vi feiret bursdagen vår sammen. Vi kjøpte trusene til hverandre i bursdagspresang. Spesielt? HAHA

Sånn! Det var del 1, ser at svarene ble litt lange, så vi kan like så godt dele det opp i to deler. Del 2 kommer så fort som mulig, mest sannsynlig i morgen. Hva syns dere om svarene? Og vist dere vil at Kamilla skal blogge mer så MÅ DERE KOMMENTERE FOLKENS!!! Vet at det er mange som leser bloggen til Kamilla, så hvorfor ikke bare slenge igjen en søt kommentar når dere først er innpå?♥

Og forresten! I dag er jeg så utrooooolig missunelig på Kamilla. Gjett hva hun har gjort i dag da? Svømt med delfiner! Det er virkelig min største drøm, og jeg skal gjøre det en gang :-) Håper du koser deg masse søta, love you ;-*

Nå blir det paradise hotel på meg den neste timen, GOD KVELD ALLE SAMMEN!

-Kariann

Spørsmålsrunde OM Kamilla!

 • 12.03.2012kl.16:26
 • ( 12 )

Heisann alle sammen, det er Kariann her!

Aller først vil jeg bare starte med å si at AC og jeg hadde det utrooolig fint nede i The Woodlands, og vi vil veldig gjerne komme tilbake en gang i fremtiden! Tidenes vinterferie♥
Akkuratt nå sitter nok Kamilla og spiser frokost på det altfor fine hotellet nede i Cancun. Jeg håper hun får noen solfylte dager i Mexico, og at hun koser seg MASSE!! Det fortjener du! Savner deg, Kamiula...

 Siden Kamilla ikke har med seg pc'en til Mexico, og selvfølgelig ikke har noen planer om å blogge (...), såå skal jeg holde en spørsmålsrunde der dere stiller spørsmål og jeg svarer. Dere kan spørre om alt dere lurer på, men det er jo selvfølgelig mye morsommere om dere stiller spørsmål om Kamilla slik at jeg kan gi dere noen morsomme men sanne svar!! Så spør i vei, og jeg svarer... når jeg vil :-)


Verdens beste venn ♥

 

Blogges da, husk å still mange spørsmål!!

-Kariann 

Mexicooo baby!

 • 09.03.2012kl.04:28
 • ( 4 )

Heisann og Hoppsann! Flinke bloggeren er på sporet igjen, haha. Hater og blogge mer enn alt aent haha. Men iallefall får prøve å blogge sånn litt innimellom da kanskje. Har ikkke skjedd så mye i det siste. Normale skoledager, prøver, quizzes osv. Kariann og Ac dro, det var jo selfølgelig veldig trist. Men på lørdag altså om 1-2 dager flyr jeg til Cancun i Mexico. Familien min, Malin's og Stian's. Guud som jeg gleder meg. Har lengte lengtet etter ferie. Skal bli sååå hærlig med bading og bare slappe helt av. Skal prøve å få tatt masse bilder. Skal også bade med delfiner, LIVSMÅL ! WIII

Fikk ett spm om hvilke butikker som har fine klær her kan skrive litt kort
- Forever 21, trenger jeg si noe ?
- Abercrombie and Fitch & Hollister, 2 butikker som er veldig like har veldig stilige klær, litt i prettylittleliars stilen, kanskje sånn litt spencer style
- Papaya- Utrolig søte klær og få her!
- Image - ny butikk på mallen med masse søte klær
- Shasa - BILLIGE RINGER OG ØREDOBBer +klær da!
 kommer ikkep åflere i slengen for nå må jeg dra!

HADE!
Bilde opplastingen fynker ikke.. 

Gjesterommet står nå tomt igjen

 • 27.02.2012kl.01:43
 • ( 8 )

Da var 10 dager gått. Og Kariann og Ac sitter nå på flyet hjem til Norge igjen. Det er helt utrolig hvor fort tiden flyr når man har det gøy. Føler ikke det er over en uke siden meg og Malin satt spente på skolen og telte timer. Men nå er det allerede søndag og de er nå bortebø. 
Jeg har hatt ti helt topp dager. Var for det første utrolig godt og se jentene igjen. Nesten litt uvirkelig at de faktiskt var her. Vi har fått gjordt mye kjekt! Shoppet en del. De har begge fått svidd av en hel haug med penger. Kariann som trodde hun gikk i minus... Hahah men igår fant hun en 50dollar seddel i veska å ble litt irritert da ja!
Men de har fått med seg masse fint hjem, og tilog med jeg har fått meg en del nytt, viser dere senere.
Vi har spist ute på resturang. Med Malin og Maria. Med M&M + mel og Kristina og med Familien. Vi har gått litt rundt forbi, gått oss vill, spist mye mat, badet litt, vært i parken og rett og slett stor kost oss. Det har i allefall jeg! Elsker rett og slett og ha besøk. Men det er jo når man har det så gøy at det blir hardt igjen og si hade. Var trist og si hadet på flyplassen. Og vite at de nå fly langt langt vekk igjen.. Men heldigvis skal jeg hjem til sommer og ikke minst at jeg har mine supre venner her nede!

Men tusen takk for 10 fantastiske dager, I love you <3

OOg så går det ikke ann og laste opp flere bilder, typiskt! 
Men vi blogges <3
 

Orange Leaves

 • 24.02.2012kl.04:55
 • ( 5 )

Heisann! 

Nå er klokka halv ti her nede, og vi skal snart legge oss. Dagen startet med bodycombat på YMCA klokken halv NI!! Etterpå ble Ac, Maria og meg kjørt tiil Sports Academy, Ulta og Target. Ble litt shopping idag også:-D

Vi fikk også en liten omvisning på "The woodlands highschool" sammen med Kamilla og Malin etter skolen. Syykt stor skole, jeg hadde seriøst aldri funnet frem! 
Nesten rett etterpå ble vi kjørt til Double Daves for å spise pizza. Desserten var på Orange Leaves. Syyyykt god is med brownies, jorbær, nerds, oreo, sjokoladesaus, og egentlig alt du kunne tenkt deg på. Ikveld har vi sett filmen "Monte Carlo" med Selena Gomez osv! Kjekk film! Nå skal vi legge oss, i morgen tidlig skal vi stå opp klokken 08.00 for å reise til outlet med masse utsalg av klær, sko og sikkert andre ting. Det blir deilig å bli ferdig med den siste shoppingen! JEG GÅR I MINUS!!!! hahahah..


Ac, meg og Kamilla før vi ble hentet ? Love you girls!


Double Daves, NAM


Orange Leaves ♥♥


TEXAS-genser, i xl! Haha syyykt chill, og så kostet den bare 10 dollar.


Ac og jeg har også hamstret inn rester av Valentines snopet! En pakke med hjerte-slikkepinner koster 20 cent, som tilsvarer omtrent 1 norsk krone! Haha kjøpte tre av dem tror jeg!

Nå skal vi legge oss , godnatt alle sammen ♥


 

MINE FINGRER

 • 23.02.2012kl.05:06
 • ( 7 )

Heei og hoppsan!! 

Idag har Ac stript håret sitt. Jeg satt der å så på og koste med en dritkul hund med UNDERBITT! HAHHA♥ Det var sykt artig! Senere reiste Ac, Maria, Kari Lotte, Tone og jeg til chesecakefactory for å spise lunsj. Herregud jeg er stappmett enda, og det er 9,5 timer siden eller noe! Etterpå reiste vi til mallen for å shoppe litt, minket litt på pengebodden i dag ja xD Hehe Kamilla har lagt seg, hun bestod teoriprøven idag!! Grensen for å bestå var 70%, Kamilla hadde **..... Hun har vært heeelt crazy i hele kveld men eeeendelig falt hun i søvn!! Nå er jeg og Ac litt hyperaktive og har akkuratt laget dans og show med drilstaven som vi skal vise til kamilla i morgen :)  GLEDER MEG!

Her er bilder fra idag:


HHAHAHA SØTESTE JEG HAR SETT

 

Ac med stripene i!Maten min Meg og Ac


Ac var i tvil om denne :////// tror du hun kjøpte den eller ikke? vinneren får en klem

SÅ FORNØYD

ENDA MER FORNØYD

THE WOODLANDS MALL, vårt andre hjem haha


Ac med min maske 


Jeg har INGEN ledd i fingrene mine, så idag...


SÅ BRAKK JEG DEN :-(((


Godnatt motherfuckhas ♥

First drive

 • 22.02.2012kl.05:47
 • ( 1 )

Heihei!

Idag var Kamilla tilbake på skolebenken, mens jeg og Kariann var å trente på YMCA og koste oss hjemme ved bassenge i det nydelige være. Kamilla var også på kjøreskole, og i mens satt jeg og Kariann utfor og chilla. Vi hadde cookie dough, Ben&Jerry's og Starbucks<3 hehehe. Kamilla fikk også kjøre for første gang!! Hun var ganske flink, selv om hun bare kjørte rundt på en parkeringsplass da. 


!!

I morgen skal jeg stripe håre mitt også skal vi ut og spise lunsj, såå tar vi turen til mallen! 
-Natta 

Livin the Woodlands life!

 • 21.02.2012kl.05:39
 • ( 1 )

Hei og hoppsann!

Idag har vi tilbringt tiden i matbutikken, parken, Target(igjen), Starbucks og filmkveld hos Malin. Det har vert nok en kjekk dag her i the Woodlands. Det er dødsgøy her, orker ikke en gang tanken på at det er skole igjen om en uke... Jaja, vi må bare kose oss og få brukt den tiden vi har godt!  I <3 USA


Maria, Malin, Stephanie, Kariann, Kamilla og meg i parken

 
Kariann koser seg med alle pengene hennes!

Alltid gøy på sykkeltur!

Nå har Kamilla lagt seg, og snart er det leggetid for oss også. Natta folkens!

Target & P.F.Changs

 • 21.02.2012kl.05:17
 • ( 2 )

Hei bloggen!

Sorry for at vi ikke har blogget så mye, men det har ikke vert så mye tid. Vi er ute å gjør noe hele tiden, så det blir ikke så lett. Igår trente vi, eller egentlig jeg. Vi hadde litt styrke sammen, også gikk de ut for å "morgenbade", mens jeg jogga på tredemølla. Etter treningen var det rett ut i bassenge med meg også! Det var nydelig vær så det var sykt herlig. Så tok vi turen til Target, Tj Max og de butikkene rundt der og fikk brent av oss noen penger da også. På kvelden var vi ute med familien og spiste på P.F Changs kinarestaurant. Kinamat er best, så det paste fint! hehe. Jeg hadde frityrstekt kylling med søtsursaus<3<3 


Sommervær i Februar!!

Kariann, meg, Kamilla, Amanda og Hanne

Etterpå var vi ute med familien og spiste på P.F Changs kinarestaurant. Kinamat er best, så det paste fint! hehe
Jeg hadde frityrstekt kylling med søtsursaus og de andre hadde nudler.


Klare for kinamat!

Det går visst ikke ann å laste opp mere bilder, så da tar jeg heller dagen idag i et annet innlegg. 
Talast! 

 

The vow

 • 19.02.2012kl.16:13
 • ( 2 )

Heisann! Det er Kariann igjen. Idag startet dagen med egg og bacon til frokost! Senere ble Kamilla, Ac, Maria, Malin og meg igjen kjørt til mallen for en andre dag med shopping. Senere kom også Kristina og Melayna. Alt er helt sinnsykt billig her! Igår kjøpte jeg en skinnjakkke til 21 dollar, som tilsvarer omtrent 125 NOK, herregud så billig! 


Morten, meg, Kamilla og Ac.


Kamilla og Ac.


Meg, Kamilla og Ac.

I dag kjøpte jeg ikke så veldig mye, men etter noen timer med shopping, tok vi turen til Starbucks. Har aldri vært på Starbucks før, så det var spennende. Veldig god frappechino!

Deretter var det litt mer shopping, og så tok vi Trolleyen til Grotto for å spise middag. Melayna sa til en av servitørene at jeg hadde bursdag, som jeg ikke har, HAHA. Da kom de med et stort stykke sjokoladekake med stjerneskudd, og "Happy Birthday" skrevet med sjokoladesaus! Fikk litt dårlig samvittighet sa servitøren sa: " Happy Birthday!! It is your birthday, right?" Jeg bare:"....Yeeeees, thank you." 


Maria, Kamilla og Mel. HAHAHA


Ac og Kristina på Trolleyen.


Malin, meg, Ac og Kristina.


Melayna, Kamilla, Malin, Kristina, Maria, Anne Christine og meg.


Malin og Kristina.

Etter at vi hadde spist, gikk vi bort til kinoen for å se "The vow." Det var en veldig søt og trist film, men slutten kunne vært bedre. Ettersom det var en sann historie var den egentlig ganske bra da!
Den handler om et nygift par som er såå forelsket og har gjort såå mange søte ting sammen. En kveld da de kjører hjem, havner de i en bilulykke. Leo klarte seg helt fint, mens Page våknet opp på sykehuset og husket ingenting av verken Leo eller minnene deres sammen... 


Meg, Ac, Kamilla, Mel, Malin, Kristina og Maria etter kinoen.

Har hatt en veldig kjekk dag, og det var veldig kjekt å bli kjent med jentene. Gleder meg til resten av uka!♥

BLOGGES

SHOPPING

 • 18.02.2012kl.05:28
 • ( 1 )

Heisann! Kariann og Ac her. Nå har vi akkurat kommet hjem etter en lang dag. Dagen startet med at vi våknet klokken 6.00, yetlag uknow... Senere gikk vi på treningssenteret YMCA, på spinning time, veldig hardt!! Etterpå gikk vi hjem og dusjet, og stelte oss, så kjørte Kari Lotte Maria og oss til kjøpesenteret, the woodlands mall. Kamilla og Malin var jo på skolen til omtrent 14-15, så Maria ble hentet da, mens Kamilla skulle på kjøreskolen, så Ac og jeg fortsatte shoppingen. Det ble en del shopping for å si det sånn. VI ELSKER USA! Forever 21 hadde utrolig mye fint, og vi har omtrent brent av 200 dollar idag!


Ac, Maria og meg utenfor The Woodlands mall.


Ac.


Meg inne på senteret. 


Houston Trolley, gratis buss/trikk!


Ac har faktisk shoppet!


Maria og Malin på TGIF.


Ac, Kamilla og Maria på mallen ikveld.


Malin og Angel på "mallen". 

Da tar vi snart kvelden. Nå ligger vi bare å chiller på soverommet mitt i alle innkjøpene, nerds og Kamilla. Herlig å se henne igjen! Dette er første gang jeg er i USA, og så langt ELSKER jeg det! Alle menneskene er å hyggelige, og unnskylder seg bare de går litt forran deg i rulletrappene eller gir fine komplemanger hele tiden! Fikk til og med en rose på kjøpesenteret idag! HAHA, en random fyr kastet den ned til meg fra andre etasje! En annen trodde han skulle få den av meg 20 meter senere sååå...

Har hatt en veldig fin dag, og gleder meg bare til i morgen! Tviler på at Kamilla gidder å blogge så, så da blir det vel meg da ♥ Godnatt!

 

Da var jentene på plass i hus!

 • 17.02.2012kl.03:21
 • ( 0 )

Så utrolig godt og se dem igjen! Har hoppet rundt av glede og spenning hele skoledagen. Tror ikke Malin og jeg har vært så hypre på skolen. Haha! De kom seg trygt fram og vi har hatt en koselig dag. Ser frem til mange kjekke dager med jentene! Nå er de begge supertrøtte og skal til sengs. _BLogges!
Sorry ingen bilde, jeg skal legge meg! 

Happy Valentines day!

 • 15.02.2012kl.04:58
 • ( 0 )

Happy Valentines Day people!

Da vi kom på skolen idag så vi kjæreste par hånd i hånd med store ballonger,rosebuketter og bamser og hele pakken!
Vi fikk rose av Laura, kjempekoselig. Venner deler også ut gaver. Gidde egentlig ikke til noen i og med at vi ikke er helt vandt med det. Men gidde ett kort til Malin, Kristina og Regina fikk kort + norsk melkerull. Også ja. Haha Malin fikk seg noen søte gaver, sorry Malin må nesten le litt. Men ja, "the day of looove" Så fikk vi snop av lærerne, wiii.
Etter skolen var det da Drivers Ed igjen ja.. Så i morgen blir det første gang bak bilrattet på meg! Så om jegikke gir lyd er jeg mest sansylig dø... Neida!

2 skoledager igjen nå! JIPPPPII


 

14.feb.2012

 • 14.02.2012kl.02:38
 • ( 2 )

Heisann og Hoppsann!
Nå har jeg nettopp kommen hjem eller en liten time siden da fra kjøreskolen. Ikke akuratt så veldig spennende men det er totally worth it. Har enda ikke fått vært ute og kjørt.. Men skal mest sansynlig ut på Onsdag med pappsen og ta en liten kjøretur. Grugleder meg. Men det blir spennende da.
Imorgen er det Valentines day noen som blir spennende i og med at de feirer det ganske anderledes her. Du kan kjøpe store valentines gaver på skolen som blir levert til den du vil skal få det. Så kan du også kjøpe Singing valentine. Så viss for å ta ett eksempel haha viss per vil kjøpe sant til turi. Kjøper han en sang for 3dollar så kommer Koret inn i klassen til Turi og synger sangen for Turi og sier hvem det er fra eller du kan si anonym da men! Så kan du velge mellom 3-4 sanger! Så det blir morro, hahah. Men ja skal kun være 2-3 timer på skolen i morgen,må ut å fikse passet mitt til vi reiser til Mexicoooo.

det er bare 3 dager til Kariann og AnneChristine kommer! Gud så fort tiden går. Så nettopp på nedtelleren på telefonen følte jeg og det vare over 100 dager igjen. Klarer nesten ikke tro at de faktiskt kommer før jeg ser at de står på flyplassen. Men kan si at jeg storgleder meg og trenger virkelig det avbrekket fra den helt normale hverdagen!på sokkelesten i gata! 

Those days when everything goes wrong..

 • 10.02.2012kl.03:46
 • ( 6 )

Har du noen gang hatt en slik dag hvor det eneste du vil er å sitte for deg selv på rommet bort i fra alt og alle? Hvor alt går feil vei? Hvor alt bare blir dumt. Det er dager jeg har hatt mange av det siste halvåret. Livet er som en berg og dal bane, tungt i oppoverbakken og kjapp nedover. Har slike nedturer en gang i blandt. Vet selv at jeg kan klare dette men er ikke enkelt. Å flytte til ett helt nytt land me ny kultur, nye mennesker, nytt språk nye forhold er ikke enkelt. Er ikke bare : woho stort hus og shopping. Det er langt i fra slikt. Langt i fra å leve ett perfekt liv. 
Plutselig er alt helt supert og alt fint og neste dag kan alt plutselig være stikk motsatt.. Har hatt det litt slikt i det siste. Idag har jeg rett og slett hatt lyst til å bare legge meg under dyna,låse døra på rommet og bare bli her for en stund.
Vet selv at uansett hjelper ingenting.. Tenke postetift er enkelt og si men ikke like enkelt og fullføre..
Prøver selfølgelig og holde hode kaldt og bite tennene sammen slike dager,men viser seg og ikke alltid være like lett..
Siden bloggen gjerne blir min dag bok og se tilbake på etter oppholde i Usa er det godt og bare få dette ut.
Når du føler du sitter alene.. Føler alt blir rart. Føler selv at jeg mister kontakten med flere og flere hjemme.. Men slik er det rett og slett. Livet er ikke alltid like enkelt. Posetive tanker hjelper somrelgelt.

And crying is not a sign of weakness, it's a sign that shows that you have been strong for too long. 
Sometimes i get jealous of fishes,when they're crying, nobody know
What doesnt kill you makes you stronger..

Må vell bare "keep on going" så ordner det seg vell en gang...

The ocean wont tear us apart..
 

Tudelu!

 • 09.02.2012kl.03:55
 • ( 1 )

Er drittlei av hele blogginga.. Har ingen ideer, lite respons, dårlig tid og bloggina er rett og slett kjedelig! Plutselig får jeg slike "kick" at nå er det gøy å blogge.. Men neh. Motivasjon på 0. Så blir noen dager hvor jeg ikke blogger. Har lyst å bare slutte hele tingsen men.  Kariann og Ac skal få blogge mens de er her så slipper jeg det!

CANT WAIT FOR SPRING BREAK! MEXICOOOOOOOOO
 

Quote

 • 07.02.2012kl.03:58
 • ( 1 )Bestilt!

 • 06.02.2012kl.02:50
 • ( 1 )

Har nettopp bestilt meg en kjempesøt bikini! Trenger til Mexico som bare er noen uker vekke nå. Gud som jeg gleder meg, blir helt supert!


 Kan bestilles på http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreView?storeId=10051&langId=-1&catalogId=10901 har den også i andre farger. 

Stesser mye fortiden blir kanskje litt lite blogging i uka, får se hva jeg klarer
 

Thank God It's Friday!

 • 04.02.2012kl.02:18
 • ( 2 )

Gud så herlig med helg nå! Stress uke. Kjøreskolen er ikke noe relaxing altså. Stress å komme hjem 6 hver dag. Men en god nyhet! eller god nyhet for meg iallfall! Jeg passa(besto) testen vi hadde idag på kjøreskolen, noe vi måtte for å få permitt! Så nå nesten uke drar jeg å får den så kan jeg sette meg bak ratter og starte med øvelsekjøring. Hahah,klarer så absolutt ikke se for meg at jeg skal kjøre rundt forbi,men joda! Koselig.
Skolen og alt går som vanlig! Nå er det 13 dager til Kariann og Ac kommer, føles uvirkelig! Gleder meg Masse Masse Masse. Blir ti helt SUPRE dager. Neste uke blir også ganske stress.. Kjøreskole hver dag.
LUCKY DRITT KONFIRMANTER skal til NewYork på neste fredag! Sykt feigt...  Buhu...

Nå stikker jeg til Malin en tur. Blir nok en rolig og koselig kveld. Bye guys, have a great weekend!


FORESTEN ; masse masse lykke til i morgen drill jenter, skulle virkelig ønske jeg var med.. Savne det, og dere! 
Gjør deres beste og storkos dere, krysser fingrene på at alle blir fornøyde! kjempe glad i dere <3

 

Dagen idag er nærmere målet

 • 29.01.2012kl.20:01
 • ( 4 )

Etter en uke med ganske intens lengting hjem har jeg funnet ut at det nytter lite å lengte. Kommer ikke nærmere hjem pga det. Hver dag som går er jeg nærmere hjemreise. Og jeg tipper at når jeg flytter hjem kommer jeg til å lengte masse ned hit også. Slik er det bare. Så jeg prøver nå selv å tenke at hver dag er nærmere målet. Uansett om målet ditt bare er å smile til en random person den dagen, eller neste gang du får møte noen du ikke har sett på lenge. Det hjelper. Lengtingen hjelper ikke særlig. Vennene hjemme er der når du kommer tilbake og om de så ikke er går livet uansett videre. Nytter ikke å klage på noe som uansett ikke vil hjelpe deg videre. Selv om jeg savner alle vennene mine super masse prøver jeg og ikke tenke negatift på alt. Live each day to the fullest.
 Februar kommer til og gå superfort tror jeg. Først nå denne uka skal jeg på kjøre skole og da kommer dagene til å blir stressende med lekser + to timer med kurs hver dag. Og 16 februar får jeg besøk av AnneChristine og Kariann. Det skal lette litt på alt negatift. Tror det blir 10 kjempe supre dager! Etter det er det ikke lenge til Mexico! Fyttikatta som jeg gleder meg til soling og bading og strand etc..

Men ja hver dag går videre uansett hvor mye negative tanker du putter inn. Vri ting om til posetive ting og tenk at en dag kommer ting til å være akuratt som du helst vil dem skal være!

 

Litt bilder

 • 29.01.2012kl.05:28
 • ( 2 )

Fredag

 • 28.01.2012kl.06:07
 • ( 2 )

Idag har vært en ganske grei dag. Alt gikk fint på skolen. Endelig fredag og helg. Herlig. Etter skolen ble Melayna, Malin og Kristina med meg hjem fra skolen. Melayna skulle se på kjolene til meg og Malin for og velge ut en til en 15års dag hun skal i i morgen. Endte opp med og ta med 2styk hjem for å la mora bestemme. Vi slappet litt av før vi ble kjørt til Starbucks. Vi hadde Frappuchino Dubble Chocolateship. Nammi! Og browniee. Etterpå gikk vi hjem. Var ute og gikk i en time, super hærlig vær! Vi følgte mel hjem så gikk vi til meg. Er nemlig ikke så normalt og gå rundt forbi her nede, haha! Men var iallefall en koselig liten gåtur. 
I kveld dag spiste Kristina og meg DoubleDaves pizza, så kom Malin og vi koste oss med Pretty Little Liars Episoder og popcorn. Koselig aften! I morgen skal jeg prøve og blogge bra! For overnatting i morgen. Kristina har enda ikke hatt videoblogg så vi mekker en i morgen,har dere noen spm leave it below!
Nå skal jeg hoppe i loppekassen og ta meg en godnatts søvn!


Ja vet at veska absolutt ikke passet inn( mi altså) men hahaha


Har vært veldig fint vær i det siste, tror det nærmer seg Vår!
 
-Kamilla 

Almost Friday

 • 27.01.2012kl.01:06
 • ( 1 )

Idag gikk jeg på skolen. Følte meg heldigvis mye bedre idag! Var litt kvalm og hadde litt vondt i hode men det får gå. 
Foresten bare for å skryte litt, vi hadde geography quiz idag som jeg ikke hadde peiling på at vi skulle ha, leste over de 5 minuttene før og fikk 98!! Wiii. Geografi er ikke mitt aller beste fag så jeg ble ganske glad da ja!
Idag skulle jeg egentlig gjøre litt biologi make up work men Kristina kunne ikke såå... Da turer jeg den heller til Malin og hopper på trampolinen hennes. Koselig. Så jeg må nesten stikke for nå drar jeg!

super hærlig vær idag


snik bilde fra kantina, hahah! 

Gtg, bilde opplasteren klikka uansett! 
Ha en fin natt( dere sover forhåpentligvis i norge nå)

 

Video

 • 27.01.2012kl.00:25
 • ( 1 )

Her får dere se hvordan mine norske venner er her nede, ganske søte eller hva?
 

Øredobbstativ

 • 25.01.2012kl.23:08
 • ( 3 )Sorry for støvete komode haha! 
Fikk ikke plass til alle øredobbene,men synes det er kjempefint! Er fra ICING og kostet 20 dollar. 
Er sånn speil på en måte nederst der hvor du kan legge ringer osv.

Syk!

 • 25.01.2012kl.21:01
 • ( 5 )

Nå ligger jeg her på sofaen for 3 dag.. Hater og være syk. Har abosolutt ikke hatt matlys, vært svimmel vondt i hode og helt tom for engeri. Har sett 5-6 episoder av PrettyLittleLiars, og er ferdig med sesong 1. Skal begynne på sesong 2 når jeg har sett ferdig med Malin,siden hun er ikke helt ferdig med Sesong 1, jeg hadde ikke så mye annent å gjøre når jeg liigger syk.Er helt hekta, dødsspennende.  Satser på å få komme meg på skolen i morgen, ellers blir det mye ekstra lekser. Når jeg blir frisk skal jeg prøve å få blogget 1 inlegg til dagen. Men hva vil dere jeg skal blogge om? Kom med forslag.


Tips til hva jeg kan blogge om?

 

Malin og Kamilla har det gøy

 • 23.01.2012kl.02:38
 • ( 5 )


Vi hadde ikke så veldig mye å gjøre på såå....

22.jan.2012

 • 22.01.2012kl.06:10
 • ( 2 )

Heisann! Idag har jeg vært på mallen med Kristina og Malin. Kjøpte kje så mye, haha kun sånn antibac ting som lukter drittgodt! hahhaha. Også et øredobbstativting. Fornøyd. Etter det dro familien vår + en del andre familier på resturang og spiste, haha vi hadde det drittmorsommt! Har ikke ledd så mye på lenge. 
I morgen skal småripsa i kirka på konfting, så da blir det masse lekser på meg. Jihu!Sjarmerende bilder eller hva?
- sorry kristina, hadde ikke bilder fra deg idag uten om med pommesfrited i hode..


 

Nedturer

 • 20.01.2012kl.01:35
 • ( 1 )

Noen ganger får jeg sånn skikkelig at NÅÅ hadde det vært godt å være hjemme. Har hatt det sånn de siste dagen nå.. Ikke like gøy nei. Konsentrasjonene og blidhumøret forsvinner en del.. Savner vennene mine.. Maten.. osvosv..
Selv om jeg faktiskt nesten nettopp var hjemme, så gleder jeg meg helt sinnsykt til sommeren. Skal bli dødsgøy! Får 4-5 uker i Norge. Men jeg må nesten prøve å tenke posetift, noe som ikke alltid er like lett. Nå skal drilljentene til Askøy på konkuranse i helga.. Skulle så gjerne vært med selv, kjenner at drillingen e faktiskt noe av det jeg savner mest. Miljøet, konkuransene, treningene osv.. Men sånn er det bare nå.. Ønsker dere alle masse masse lykke til og jeg heier på dere alle sammen, kos dere litt ekstra for meg da!
Så gjør det jo alt litt bedre når jeg vet at jeg får besøk av 3 kanskje 4 venniner i år! Faktiskt bare 28 dager til Kariann og AnneChristine kommer. So i just gotta keep going!
 

Nytt Design

 • 19.01.2012kl.00:41
 • ( 1 )

Hei ble litt lei va det rosa. Så jeg gikk for et helt enkelt grått. Headeren er bare midlertidig for jeg håpte noen av dere mine kjære lesere hadde lyst å lage en? Så viss du vil/har lyst/ har tid, gi beskjed. 

What do u think?
 

Working out

 • 19.01.2012kl.00:20
 • ( 0 )

Heisann!
Rett etter skolen idag dro Melayna, Malin, Kristina og meg til YMCA ( ett treningssenter) for å trene litt. Ble litt spinning og jogging + at det ble litt stress med lockerne våre med noen som gikk inni der. Så ble det en halvtime med tøying. Vi har alle sammen mål om å bli mye. I allefall jeg skal mest sansynlig på try out for å bli Highstepper. Tviler på å komme med, men hadde jo vært utrolig gøy da! Så ja, nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og se litt PrettyLittleLiars med Malin. Er helt hekta, døøødsgøy. Anbefales. Malin og meg kjøpte hele season 1!


Hvorfor skal alltid blogg.no klikke... Når jeg har lagt ut 1 bilder vil den ikke la meg laste opp flere?...
Men jaja! That´s what i did today except from schooooool. 
 

Etasje2

 • 17.01.2012kl.23:34
 • ( 2 )

Beklager for veldig dårlig filming, fikk liksom helt med alt. Men jaja ! Her e i allefall 2etasje,vet at det står 1 etasje men er altså 2. Alle møbler og slikt er helle ikke på plass så det ser veldig tomt ut, noe det er nå men ja! 


Skal prøve å skjerpe meg i bloggingen, noe jeg ofte sier. Men er rett og slett umotivert har Null og Nada og blogge om 

1etasjen

 • 16.01.2012kl.20:19
 • ( 3 )


Her skal vi få spise bord osv Litt rotete.Kontor,lekser rom osv. Her har vi 2 store klokker som viser norsk og amerikansk tid, ganske smart. Inngangen


Trappe oppgangen

Ett lite bad 


Stua Er veldig høyt under taket 


Kjøkkenet!


Kjøkkenen sett fra side inngangen på en måte


Side inngang


Mat bod


Mamma og pappa sitt rom 

Der inne ved peisen har vi nå 3D mølle og boksepute,ahhainngangsdøra 


Stua sett oppen i fra!

Oppe etasjen kommer i en film snart.
Fikk ikke tatt bilder i pappa og mammas bad og klesskap.

-kamilla

Iphone Apps

 • 10.01.2012kl.22:03
 • ( 4 )

Tenkte  å gjøre slik som noen andre bloggere gjør, skrive mine favoritt apps. Så here we go.

♥Instagram - Det var vell de fleste som har Iphone. Men for dem som ikke hvet hva det er er det en app hvor man kan legge ut og redigere bilder, followe andre og se deres bilder osv osv. I love it! heter kgiljek på instagram, add me!

♥ kik - Gratis mellinger! Hva er vell bedre enn det. Bruker det utrolig mye til å snakke med folk hjemme i norge. Super genialt, kan sende bilder og alt så. Heter: kg96 på kik

♥ Temple Run Avhenginghets spill. Blir helt avhenig. Iallefall når du er så dårlig som meg og vil ha høyere score! Iallefall, artigt spill

Google Translate Iallefall for oss her ja! Vi translater spansk og slikt ofte. Og før når vi ikke var liksom helt sykt gode i engelsken

Frametastic En Gratis app hvor du kan laste ned bilder og lage Collages. Digger den. Enkel og bruke også. 

Wordfued- Ett spill, blir litt avhenging der og ja! Lage ord, og spiller sammen med andre. Her heter jeg kgilje i think!

Facebook Whats an iphone without Facebook?

PixlrOmatic, HaningWithFriends, GleeKaraoke,Phonto er også noen jeg bruker en del!

Hvilke apps bruker du?


my lovely iphone <3


elsker det nye dekselet mitt!

 

Følelsene rundt flyttingen og det og bo i USA

 • 10.01.2012kl.20:18
 • ( 2 )

Heisann. Tenkte og ta opp selv om jeg på en måte hat tatt det opp før. Men meningene endrer seg jo etter hvert og hele tiden nye utfordringer osv. 
Det og flytte i seg selv er både posetift og negativt på mange måter. Når jeg aller først fikk vite at vi skulle flyttet blånektet jeg. Jeg skulle absolutt ikke flytte om det så var. Vi la tilbudet i fra oss og tenkte ikke mer på det.
En dag kom pappa hjem og fortalte at vi hadde fått nytt tilbud. Denne gangen tenkte jeg at kanskje det ikke var så ille like vell. Mamma og pappa kom med mange gode grunner og prøvde og få oss mest mulig intresserte. Til slutt sa vi ja. Vi fikk en dame på besøk hjemme som snakket generelt om flytting og engelsk osv. I mai 2011 reiste vi til Oslo for å dra på kurs for familier som flytter ut. Det var veldig lærerikt, og fikk meg mer innstilt på hva som kom til å møte meg.
Ukene gikk og jeg følte ikke så mye på tanken av å flytte. Men da siste uka i Norge kom kjente jeg at dette var ikke noe jeg hadde særlig lyst til. Å flytte i fra alle venner. Ikke kunne gå ferdig ungdomskolen.Gå glipp av 1 vidregående når alle på en måte "splittes". Det var noe jeg tok ganske hardt. Siste kvelden før jeg dro var det ikke mye søvn og hente inn. Men jeg måtte bare ta meg i sammen og presse meg til å holde tårene vekke.

De fleste andre tenker, ja men herregud du har jo DEET store huset, basseng, stoor rom og masse shopping muligheter. Jeg mener ja, det er ett stortpluss. Men det å flytte er utrolig hard som du ikke har opplevd det, er ikke i det hele tatt som du tror. Det må mye selvtillit til og man må igjennom masse.

De første ukene her var bare ferie. Bodde på hotel, shoppet, gikk på resturang osvosv. Uka etter det var å reise rundt på Mortens,Hannes og min skole for å få paprirer og registrere oss. Var ufattelig kjedelig og sinnsykt mye parpier og skrive under på. Begynte og grue meg mer og mer til skole start.
Pappa kom hjem fra besøk på jobben i dag og sa at han hadde funnet ut at det var 2 andre norske jenter som også skulle begynne på min skole. Jeg ble letta, føltes som om tusen tunge steiner ble kastet ut av meg. Men mamma sa at det er jo ikke sikkert vi finner tonen og at vi kommer til å være sammen osv.

En dag skulle vi på KiltCamp, noe som er en dag hvor alle nye fra andre land osv kommer og møter på skolen for ovisning og informasjon osv. Jeg møtte både Malin og Kristina den dagen. Vi fant egentlig ganske fort tonen og snakket en del. Husker jeg var ganske nervøs igrunnen den dagen. Var en del med Malin etter det, kjente henne ikke sånn supergodt men vi fant vell på noe å snakke om. Malin bodde/bor jo bare sånn 2minutt kjøre avstand her i fra.

Første skoledag.. Kjente kun Malin og Kristina. 1og 2 time var i homeroom, det er hvor elevene går siste og første skoledag osv. Der er elevene delt inn etter etternavn så i og med at både Malin og Kristina har etternavn på B kom de i samme. Jeg var for meg selv. De to timene føltest som evigheter. Var ganske grusomt. Sitte der og være "den nye" som ikke ble snakket til, som ikke kjente noen. Ukene gikk og jeg lengtet veldig hjem. Men måtte jo bare bite tennene sammen, for det var lenge igjen. Sovnet mange kveller med tårer i øyene.

Har gått veldig opp og ned i episoder. Men for det meste går vell alt fint. Har fått mange venner som jeg har blitt super super glad i. Har blitt mye bedre i engelsk. Har lært utroolig mye. Etter hjemreisen til norge ble alt selfølgelig litt trist igjen, var hardt å reise tilbake hit. Men det er liksom bare slik det er. Her bor jeg og her skal jeg bo i ett og etthalvt år til. Jeg trives veldig godt! Og tror ALDRI ALDRI att dette hadde gått om jeg ikke møtte mine norske venner! Er super glad for det. Føler ikke jeg bor i USA ,føler alt er helt normalt. Shopping, Resturanger, osv osv. Dette har blitt til hverdagen.

Meg- Malin- Malendy-Stephanie og Kristina , veldig veldig glad i dere!


Maten er ganske ekkel her nede, men når det gjelder cupcakes, kaker, snop osv topper det alt altså!


Reisemulighetene er ingeting å klage på! Nå blir det mest sansynlig Mexico Cancun i springbreak, NewYork i mai og rundtur i usa i sommer!


Varmen! eller nååår det var vamt å kunne gå i shorts og tskjorte uten og fryse litt en gang. Nå er det iskaldt.. STORM i går ute! Men håper at det blir varmere snart da! KRistina, Melayna og Malin på bilde btw!


Kjører kule skolebusser og går på highschool som om jeg var i en film ,ahahha faktistk føles det ltit sånn av og til.
Opplevd amerikansk "ball"

Alt i alt er det og bo i USA ganske gøy, slitsomt,stressende, krevende, spenennde, flott ahha osv!
Tenkte og legge ut bilder av huse idag,noe jeg har lovd for mange måneder siden

Eksamner

 • 10.01.2012kl.00:04
 • ( 1 )

Har ikke særlig blogglyst fortida. Har ikke en dritt å blogge om. Orker ikke drasse på kamera, og ta bilder osv. Er jo bare stress til tusen. Har også 8 eksamner denne uka, ja du leste riktig 8 styk. Hadde de to verste idag, Matte og Biologi. Gikk faktiskt veldig greit tror jeg. Håper på 75 eller mer. Ja slutter hall 12 resten av dagene i uka nå, og har fri på fredag og mandag. Skal bli utrolig hærlig. På fredag skal malin,meg mamma ,mor til malin og søskna våre på sånn bowling/spillehall og ut å spise lunch, så skal vi kanskje være med Regina. På Lørdag skal Malin og meg sove over hos Melayna og ha Pretty Little Liars Maraton! 
Idag skal jeg øve litt på Engelsk og Teen Leadership Eksamen, så kommer Kristina innom en tur tror jeg.


 I really really miss the snoooooow
random bilde, nettopp pga jeg hater og ta bilder kun til ett blogg inlegg. men skal prøve å skjerpe meg

 

Ett spørsmål

 • 07.01.2012kl.20:33
 • ( 2 )

Det var noen av spørsmåla som ikke kom med på videoen, aner ikke hva som skjedde, så jeg fikk denne kommentaren:
What was your answer on what your parents work with and how old your brother and sister are? I didn't heard what you said on these two :) you can answer in norwegian if you want to. I understand it :) 

I'll just take this in english. Well my mom doesn't work while we're living in the U.s, but back in Norway she was a teacher. My dad works in a oilcompany named Talisman Engery.
I have a sister named Hanne, she's 13years old, and my brother, Morten, is 11years old.

Hvis dere lurer på noe mer, bare spør i vei.


Hanne, Meg og Morten
 

HappyBirthday

 • 07.01.2012kl.20:29
 • ( 2 )

Igår kvell feiret vi norske jenter Kristina sin 15 år´s dag. Var kjempe koselig. Spiste taco , kake, cupcakes osv. Stor koste oss veldig. Har desverre ikke god tid til blogging for jeg har 6-7 eksamner og øve til nå.. Senere i kveld skal jeg og de andre jentene overnatte hos Stephanie, blir nok koselig. men vi snakkest

Synes vi var litt kreative!


Want a free hug?


Godjentene mine <3


Bursdagsbarnet, Kristina!


Var litt sulten..


BLÅS!


Før vi dro


HAhaha!


<3


<3, gjett hvem eller hva man skal si


 

2012

 • 05.01.2012kl.22:56
 • ( 1 )

Heisann! Nå som vi er inne i 2012, tenkte jeg og poste ett innlegg om ting som skjer og ting jeg gleder meg til i 2012. Håper at ett bedre år enn i fjord med mange uforglemmelige minner. Orker ikke sette meg nyttårforsetter.. holder aldri det jeg setter meg som mål uansett. 

Imorgen Skal Kristina feire 15årsdagen sin. Bare med oss 5 norske jentene da. Men det kommer til å bli superkoselig. Malin og meg har funnet på verdens mest geniale ting, husj! Så stay tuned. Kommer nok mange flere slike "norskejentekvelder" i år, ser frem til det. Er blitt super glad i  Malin,Stephanie, Kristina og Maledy allerede! 


16 - 26 Februar Gjett hvem som lander i Houston da? Kariann og AnneChristine. Gleder meg masse masse. Har mange planer klare for hva vi skal finne på alt fra kino, shopping, bading, resturant osv. + Veninna til Malin kommer jo også. Blir 10 super kjekke dager. SpringBreak Da skal vår familie + 2-3 andre norske familer på ferie til enten Caribien, Mexico, Aruba elns. Iallefall en skikkelig badeplass. Gleder meg helt sykt. Bli litt brun og rett og slett bare slappe av. Gotta love it.


Rundt påsketider Kommer kanskje Ingrid og lillesøstera Heidi på besøk. Hanne søstra mi er god vennine med Heidi ser dereee. Håper veldig på at dere kommer. Hadde vært utrolig gøy. Altid like gøy med besøk. Bare og spare penger jentutter!


17Mai i USA Blir første året med 17 utenfor Norge. Skal ned til sjømanskirka, hvor det er 17mai tog osv. Rundt 1000 norske har jeg hørt. Blir nok koselig det også. Men kanskje litt varmt med Bunad i 25+ grader? Jaja, blir nok supert. 
Så skal jo konfirmantene konfe seg rundt den tid. Må nok kanskje ned og se på deg også,thihi.

Sommerferien Skal først hjem til Norge i 4-5 uker. Jippi,gleder meg allerede jeg. Blir herlig og se alle igjen. Føler det er leenge siden sist, selv om det var mindre ei uke siden jeg så de fleste. Etter vi har vært i norge skal en venne familie være med over her og så skal vi på ferie rundt i Usa. Los Angeles, Las Vegas osv osv. Yihuuu.


Høstferien Da får vi enda ett besøk! What a great year. Da kommer en vennefamilie + Hanne Øglænd, jiihuuu! Blir nok bading, soling, shopping osv da også tenker jeg. Blir nok super duper gøy! Hanne er foresten søskenbarn til dem i vennefamilien så hun reiser med dem liksom! Looking forewwaaard to that.Det var noen av tinga jeg skal i år. Så blir det vell skole ja, prøver, resturant, shopping, være med venner, slappe av, nyte sola osvosv! 
Hva skal du i år?


-Kamilla

TRØTT!

 • 05.01.2012kl.04:04
 • ( 1 )

Kjenner nå at jetleg'en tar litt innpå. Er ganske trøtt nå.. klokka er 9, og jeg skal i seng. 
Natta alle sammen, nå drar Kristina etter en koselig kveld. Malin og meg har funnet på mest geniale plan, stay tuned. Vi synes i allefall at vi er geniale.


 random av oss på skolen, for ei stund siden. Sorry for dårlige bilder...
Har ikke ladet kameraet. Men nå sier jeg natta natt 

Ikke no gøy.

 • 04.01.2012kl.04:06
 • ( 1 )

Da var jeg tilbake igjen i the Woodlands. Dagen tilbrakte jeg først sammen med Hanne, utroolig koselig. Vi koste oss skikkelig. Da jeg ble hentet følgte Hanne meg ut. Pappa kom å hentet meg.. Tårene bare fosset. Helt jævlig for å si det rett ut. Måtte snu for å gi henne en siste klem før jeg satte meg i bilen. Utrolig trist. Etterpå kjørte pappa meg til Kariann. Koste oss i en time før pappa å di måtte hente meg igjen for å spise kveldsmat hos mormor. Utrolig trist det også.. Men ser jo Kariann igjen øyeblikk da! Kvelden kom og vi måtte komme oss i seng tidlig for å stå opp kl 4 i morges. Jeg tror tårene trillet i ett i nesten 3 timer i strekk.. Fikk ikke sovet så mye. Hodepine, tårer og tuusentanker oppe i hode. 
Noe som er bra da er at jeg er så heldig og ha noen fantastiske venner her i Usa også som tar meg godt i mot her også. Idag når jeg kom hjem kom Malin innom, super duper godt å se og høre Trønderen igjen! Fikk også sagt kjapt hei til Kristina også! HURRA FOR DEG KRISTINA! hun fyller 15 idag. B-day giirrrrl <3
Nå er alt klart og pakket til skole i morgen. Ikke meg da så klart.. Er ikke i det minste klar..
Jaja, neste uke er det en del fri, så jippi

Jentene,siste skoledag <3 

tenkte nå å laste opp mange bilder fra turen i norge men neida blogg.no vil ikke la meg lasteo opp flere enn ett bilde.Så får ta det e aen dag, nå må jeg sove. natta!
 

Svar

 • 02.01.2012kl.18:18
 • ( 5 )

Hadde ikke sånn sykt med spørsmål, men hadde aldri giddet og tattmeg til til å gjordt det i USA så tok det bare nå. Viss du lurer på noe mer, tar jeg det skriftlig i USA.
Filma me Iphone så ikke veerdens beste kvalitet osv osvosvosovosvosovs
 

Spørsmålsrunde!

 • 01.01.2012kl.15:34
 • ( 8 )

Noe du lurer på?


 

Beklager!

 • 01.01.2012kl.15:30
 • ( 0 )

Ikke fått blogget. Men jeg har vært i sirdalen de siste 5 dagene, og har storkost meg masse. Legger ut bilder fra det litt senere. På lørdag var det nyttårsfeiring. GODT NYTTÅR! Håper på at 2012 blir bedre enn 2011. 

hahah fint

Lover mer blogging snart
 

28.des.2011

 • 28.12.2011kl.13:29
 • ( 2 )

Heisann! Beklager så mye for lite blogging. Har ikke hatt så god tid, og ikke alltid jeg drasser rundt på kamera eller Pc. Har i allefall hatt mange fine dager med familien, julemat osv. Og med venniner. Var på kvadrati går med Kariann og AnneChristine, måtte bruke opp noen gavekkort. Viser innkjøpe en eller annen gang. Om en liten time nå skal jeg bli hentet av tante og onkel, skal sitte på med dem opp til Sirdalen. Skal overnatte hos Hanne i natt på hennes hytte. Blir nok kjempe koselig. Ogi morgen skal vi mest sansynlig i skitrekket, og på kvelden henter pappa og di meg så skal vi opp til ei stor felles hytte for å feire nyttår med"gjengen". Alltid like gøy hvert år det. 

er på Hanne sin pc.. såå gamelt bilde:


 

Christmas Eve

 • 25.12.2011kl.21:28
 • ( 5 )

Åherre! Har sikkert lastet opp bilde sånn 4-5 ganger nå, blir aldri store... irritert, så dere får nøye dere med små bilder,så får jeg se omjeg får fikset det senere

Julaften!

 • 25.12.2011kl.15:04
 • ( 0 )

Da var det 1 år til neste jul. Hadde en super kveld i går. Kjempe koselig, familie, god mat, julesteming osvosv. 
Fikk masse fint, og er veldig fornøyd. Har ikke så mye tid til blogging. Skal snart til farmor. Ha en fin 1 juledag allesammen.Legger til bilder fra i går senere, for nå drar vi!
 

Pizza hos Ida med Henriette!

 • 21.12.2011kl.17:34
 • ( 2 )

Heisann! 
Igår kvell gikk jeg til Kariann og sov over der, vi spiste Taco med familien hennes ,og broren hennes som bor i Oslo kom hjem. Kjempe koselig kveld. Idag fikk de andre også ferie.Siste skoledag. Er ganske merkelig da å tenkte på at om to uker sitter jeg i Usa igjen. Tiden flyr. Men jeg nyter hver minutt her i _kalde_ Norge.
Senere i kveld etter en episoder med Blåfjell, japp jeg har følget med hver dag helt siden 1 Desember, skal jeg ta turen bort til Ida. Hun eller vi eller ja vet ikke skal lage Pizza, nammi! Henriette kommer også. Blir nok en koselig kveld. 
Får se om jeg blogger i morgen,slenger kanskje inn ett innlegg, men sover over hos Hanne i morgen, med Michelle
Ha en fin kveld videre!
 

Ganske herlig og se snø igjen egentlig.
n
Julestemning


Kariann på vei til butikken. 


- Kamilla

Eyes

 • 21.12.2011kl.17:25
 • ( 2 )snø

 • 20.12.2011kl.16:49
 • ( 1 )Liten oppdatering

 • 19.12.2011kl.13:33
 • ( 0 )

Torsdag - Ankom Sola ca i 12 tiden og ble tatt i mot av Farfar og Sissel. Så var det hjem til farmor og spise litt mat, og slappe av. Hanne og Morten stakk og møtte venner med en gang nesten,men jeg slappet heller av til kvelden kom. Ganske herlig. I ca 7 tiden dro jeg til Ingrid og spiste Pitapizza, og tok en tur opp i deres nybyggde hus. Senere sa ingrid at vi måtte en tur på Rema, og på veien måtte vi visst innom Karmen og levere noe. Men når vi kom til Karmen ble vi tydeligvis med en tur inn og når vi kom opp hadde alle jentene stelt i stand surpriseparty. Var helt utrolig godt og se alle igjen, etter ett halvt års ventetid. LoveYouGirls♥


Fredag-  Sov hos Ingunn ( ingrid ) fra torsdag til fredag, og var med på skolen på fredagen. Ganske koselig å møte klassen igjen osv. Faktiskt har jeg ikke savnet norsk skole merket jeg. Etter skolen ble jeg med Kariann hjem. Hun har fått verdens søteste hund da! Lille Hermann. Senere den dagen ble jeg henta av mammsen som kjørte meg med til drilltreninga. Sinnsykt herlig og se jentene igjen. Fikk se alle programmene, alle var kjempeflinke. 
Etter det ble det overnatting hos kariann. Fikk hjemmelaget pizza, nam! Kvelden tilbringde vi i kjelleren med Idol, chips og julebrus, koselig. 

hermann<3 Var ikke det bare det herligste lille vesenet du noen gang har sett?

Lørdag- Var med Kariann , så på håndballkamp, spiste grøt med Kariann og familien. Ble henta i sånn 6 tia for å dra til kulturhuset for å se en forestilling hvor tante og søskenbarne mitt var med. Koselig forestilling! kjempeflinke begge to. Etter på ble det kjøttkaker hos mormor og morfar. Før jeg ble kjørt til Hanne mor for å overnatte der! Vi gjorde vell egnetlig ikke så mye på lørdagskvelden uten om å snakke å være på pc osvovs.  

Søndag- Vi våkna vell i 11 tida, stellte oss osv. Så kom hannes sitt søskenbarn, Sebastian en tur innom, vi fikk ikke vært så lenge med han da.. for vi skulle på Kvadrat. Chris Medina var nemlig på kvadrat og sang. 9 stykker besvimte og det var helt stappa me folk. Michelle Hanne og meg fant oss et bord på Mexicana og bestillte natchoes,og hørte heller på musikken der i fra. Fikk ikke kjøpt så mye men litt, alt var jo dyyyyyyrt!! Ble med hanne hjem etterpå, vi gikk litt ute, så blåfjell, spiste pizza osv. Kjempekoselig <3 Alt er eller superfint uten om den dumme kulden da! Iskaldt. Men det overlever jeg da, fins verre ting en kulde! 
Håper alle får en fin juleferie! 

I'm in tha house

 • 16.12.2011kl.23:40
 • ( 4 )

Hei alle sammen! Nå ligger jeg i sengen til Kariann! Skal sove over her i natt, og må si at det e såå deilig å være her igjen! Igår når jeg kom hjem hadde alle jentene stelt i stand surpriseparty til meg! En supersøt overaskelse♥ I kveld har vi sett Idol, spist hjemmelaget pizza og drukket julebrus! Kjempekoselig kveld! I morgen skal jeg sove hos Hanne!

Godnatt alle sammen! 

-Kamilla Gilje

Having fun

 • 15.12.2011kl.15:56
 • ( 0 )

Yey har suttet her i hele dag.. Gøy må jeg si,hahaha.. 
Men skal snart til Ingrid da, blir koselig. Men kjenner jeg begynner og bli litt trett etter å ikke ha sovet mer en 1 time eller noe slikt på 25-26 timer. Men joda, drar til ingrid om 3 timer, hahaha... Får vell sette meg ned å gjøre litt lekserHave a nice day highlanders ( hahhahaha) 

 

In Norway

 • 15.12.2011kl.13:20
 • ( 4 )

Sitter nå i godstolen hos farmor og ser ut på regnet. Fysj for et vær da.. Reiser fra 23 grader til pøsregn + til og med hagl. Føler ikke i det hele tatt at jeg satt på skolen hjemme i går. Merkelig. Men ja føler heller ikkejeg har bodd i usa i ett halvt år. Dette halvåret har bydd på mange oppturer, nedturer, stressende dager, osvosv.. Men som person har jeg selv bygd utrolig mye selvtillig og gjordt ting jeg ikke ellers hadde turd. Jeg er  ei ganskke sjenert jente, og nå har jeg startet highschool i usa, hvor jeg ikke kjente noen først, må snakke engelsk hver dag til hver tid osvosv. Men det er ganske godt å være hjemme da. I kvell skal jeg ligge over hos kjære Ingrid, for å så bli med på skolen i morgen, for å såå gå videre på drilltening så til å sove hos kariann, travelt! Og med Jetleg. hahah jaja overlever vell. 
Men nå skal jeg skifte litt å stelle meg, ha en fin dag!


Wiii,snowman
 

Tidlig oppe!

 • 13.12.2011kl.13:16
 • ( 2 )

Hei var 5minutt kjappere med stellingen idag. Så nå sitter jeg her på rommet, klokken er kvart over 6. 
Skal ned og spise forkost nå før jeg kjører til busstoppe. SÅÅÅ gottagoooo. Siste fulle skoledag idag, gottaaa love maij laif


Utrooolig fint nattabilde av meg og kristina! Kristina skal btw fly samme fly som meg hjem,
 

s.t.e.s.s

 • 13.12.2011kl.03:48
 • ( 13 )

Fysøren. Nå koker hodet mitt altså. Har gjordt lekser helt siden jeg kom hjem fra skolen. Alt så  3 til hall 8 elns. Fyttikatta så masse lekser. Har gjordt 2 procjets, mye mye lekser og nå må jeg snart øve på matteprøven som jeg skal ta i morgen.Vedder på at jeg rett og slett nesten failer den.. Er noen type oppgaver jeg aldri fatte, sånn wordproblems med equation osvosv..  Pluss i morgen skal jeg ha danse oppvisning, pluss jeg må starte pakkinga. Stress. Jaja nå får jeg ta og sette meg inn i skole modus igjen, gotta love highschool. Jaja fikk sett en episode blåfjell nå ikvell så legger jeg meg nå. Slik at jeg ikke blir så trett i morgen, + i morgen kommer jeg ikke til å være i seng før hall 11. det er veldig seint her nede haha,alle legger seg vell før 10 somregel,for man må opp så tidlig. Men ja, nattski!
Kun 1 skoledag og 2 periods igjen no da.


trøttetryne sier natti!


p.s blir nok ikke blogging i morgen,har så sinnsykt mye som skal være ferdig. Så ja, blir nok lite blogging i norge men skal nok få blogget en del da!


 

Travle dager!

 • 12.12.2011kl.02:56
 • ( 1 )

Heisann. 
Har sykt med stress nå frem i mot at jeg reiser. Haugevis med lekser, projekter osv. På Lørdag kjørte vi ned til kirken for å overnatte der. Helt greit. Malin og meg var sinnsykt trøtte men ja, etter hvert ble jeg bare mindre og mindre trett. Men nå er jeg rett og slett sinnsykt trøtt og skal snart i seng. Idag hadde vi besøk av Malin og Stians familier. Skulle avtale ferie til Springbreak. Men ja orker ikke legge til bilde nå, prøver i morgen. 

Hey Guys!

 • 10.12.2011kl.04:55
 • ( 4 )

Heisann.HELG!! kun 2 og en halv skoledag igjen så har jeg overlevd ett semester på amerikansk high school. Må si meg litt stolt. Skolen idag gikk fort. Fikk også 103 på en Quiz, 100 er egentlig maxpoeng meen jeg fikk bonus poeng også. Yey! Megusta liksom. Etterskolen dro Kristina og meg til Mallen, Kristina skulle kjøpe julegaver, og jeg kjøpte også litt dilldall. Kristina skulle ha 10 vennine gaver, omg mye! hahamen ja. Kristina overnatter i natt, og i morgen skal vi overnatte i kirka,haha! Sove under guds øyne liksom. 
Hadde det litt gøy med redigeringen ser du! hahaha.
Ha en fin dag. 
 

Sinnsykt!

 • 09.12.2011kl.01:41
 • ( 0 )

Miss this!

 • 09.12.2011kl.01:08
 • ( 2 )

Savner drilltreningene,konkuransene,ådrille,åtrene osv osv.. Blærk. Står gjerne hjemme i en time for meg selv å driller om dagene,hahah sier hvor lite liv jeg har altså. Men ja mamma skal nå skjekke opp me sånn dame om jeg kunne fått begynt etter jul, hope soo. 
Drilljentene hjemme hadde oppvisning i helga,skulle gjærne vært å sett på,eller vært med selv da! Men de skal holde en liten privat oppvisning for meg når jeg kommer hjem såå det er jo braa.
Plukket noen random bilder fra nettet:
Kristin-Synne-Andrea-Ane-Hanne


Victoria-hanne-michelle-maren


Ane, hun er så myk!!


Victoria, sykt kult bilde


Turtelduene hanne og michelle


Ane og Andreaaa


 

MerryChristmas Happy Holiday.

 • 08.12.2011kl.22:44
 • ( 1 )

Denne sangen danser vi til på Dansen,skal ha oppvisning på tirsdag,haha! Jaujua, synes den er litt sånn søt jeg.

Juletemningen kommer mer og mer, merkelig nok. Selv om det ikke er ett lite tegn til snø en gang + ja! Men det er faktiskt utrolig kaldt ute nå. Frost på bakken i morges. Så her er det ikke noe 20 grader lengre.. buhu. Men ja. Jeg har faktiskt fått handlet de fleste julegavene også,skal gjøre siste innspurt på Fredag. Så er alt i boks og klart til jul. Julekjole og sko er også klart. tihi! Nå er det vell bare siste innspurt på lekser også, guud så mye fortida,suger. Men ja,skal gjør litt lekser no,såå skal jeg se blåfjell og ta meg en god kopp Kakao!Gleder du deg til jul?

 

Trenger en ferie snart altså!

 • 08.12.2011kl.03:02
 • ( 1 )

Merket i dag at nåå kunne jeg jammen trengt den ferien altså! Det meste gikk vell egentlig feil vei hahaha. 
1time, Esl ( English as a Second language) Vi hadde en test, som faktiskt gikk ganske fint,men ja. Læreren begynner og creepe litt av og til når hun trurer oss meg : I will kill my self with a scissor and there will be blood all over the carpet if u guys dont know this answer. Haha desperat sa du? Men ja gikk fint i den timen uten om at jeg hadde klart å glemme "think-a-log" en min hjemme.. Som vi bruker ver time.. jaja hu men merket det ikke så ja var vell litt heldig med den

2time, TeenLeadership Fysøren som jeg dreit meg ut! Vi skulle holde tale om " A Principle you want to live by" og min var: Live this day as if it is my last. Jeg hadde egentlig sånn full kontroll og kunne den i hode,men når jeg kom opp fikk jeg totalt hjerneteppe. Å var helt sykt nervøs. Jeg snakket i 30 sekunder, og så satte jeg meg. Læreren: U know that i need to speak for 60 seconds? Jeg: Yes iknow. Han: So You´ll get a 0 on pace..Are u okey with that? Jeg: Ja..... 
Alle di andre i klassen bare: u could have spoken slowly and made that to 60 seconds. eller Are u nervous? jeg bare : ja, og di bare : Why are u nervous? jeg bare igjen: Because i really dont like to talk english infront of people ( selfølgelig går det fint men ikke liksom tale,, ) Så sa læreren du kan ta det på norsk viss du føler for det, alle bare ja!
Men følte det ble kleint å gå opp igjen da så ja. Dreit meg litt ut! MEn heldigvis er klassen veldig grei såå.

3time, Aerobic husker ikke hva vi gjorde. eller jo vi gjorde sånn Danc with the Stars ting. Jeg holdt rett og slett på og soovne, drittkjedelig! Å jeg hadde glemt gymklærna ( noe som er mer krise her en hjemme) Men heeeldigvis var Maria så grei og lot meg låne hennes siden hun ikke skulle ha pga hun skulle på sånn interview ting. 

så spiste vi lunch, idag hadde også Stephanie lunch me oss, hun pleier ikke det men hun også hadde dette interviewet.

4time, Geography Geo er faktiskt lett i det kapittelet vi har nå! Europa. Klarer faktiskt å svare rett på en del, ganske gøy. Vi skal ha Quiz på alle land og hovedstader i West Europe på Fredag, og jeg kan faktisk alle tror jeg. Jippi! 

Idag har jeg gjordt MASSE matte lekser, fattet egentlig ikke en shit. Så har jeg gått til Wallmart DET VAR KALDT DET heelt seriøst ISKALDT!! håper ikke jeg fryser til fjell når jeg kommer til norge.. Men ja kristina og jeg gikk dit for å kjøpe snop til å ha me hjem til norge! 

Hahah sinnsykt fint bilde.. dårlig kvalitet, sorry måtte bruke pappas gamle kamera

h


 

Nedtelling

 • 06.12.2011kl.23:35
 • ( 0 )

Jeg laget meg en liten nedtellings plakat når jeg var syk. Hoho noe må vi jo ha og gjøre på! Så er det litt gøy å kunne merke av en dag hverdag. Nå nermer det seg hjem reise og gud som jeg lengter. Haha i morges klokka 6ca når jeg akuartt hadde åpna øynene ringte AnneChristine meg på facetime, snakket litt med hun og Kariann, som gikk rundt å viste mange, eller hva jeg skal sii! hahah,merker faktiskt at det e litt vanskelig og skrive norsk,eller ikke å skrive men å finne passende ord til sammenhengen.


tiihihi,litt kreativ da!
 

Nytt Design

 • 06.12.2011kl.23:27
 • ( 1 )

På tide med nytt, men ikke fornøyd sånn egentlig var bare veldig lei av alt grått. Headeren ble bare ett bilde, stresset lenge med header,men det fynket bare ikke.. Jaja ble ikke helt som jeg tenkte da.. 
Hva synes du?


Det klikka så det gikk ikke å "begrense" eller beskjære skjermbildet med sånn tings så ja
 

4 Redigeringer

 • 06.12.2011kl.02:01
 • ( 4 )Prøvde ut en ny side/redigerings dings

Julestemingen nærmer seg!

 • 06.12.2011kl.01:25
 • ( 0 )

Heisann. 
Ja nå nermer det seg bare mer og mer jul og julestemingnen begynner og sige inn.
Pepperkaker, mandariner, jul i blåfjell, kalender.. Mangler vell bare julebrusen nå. Gleder meg til å få julebrus hjemme i norge, wii. Huse vårt er ganske så pynta, eller litt, lysende snøkrystaller utenfor, og en lysende snømann, og lys over trær og busker, haha koselig! Andre hus i gata er verre da! just take a look:

t
Sorry for dårlige bilder, kan prøve å gå ut en dag med Kamera å få tatt litt bilder i nabolaget
 

Some pictures!

 • 06.12.2011kl.01:19
 • ( 0 )

Stephanie, Kristina and the Chipmunks

Malin med Regulering! søtt!


I aerobic, okei etter da


Stephanie og snømannen kalle på skøtebanen


Under my unberellalalalaleleale


Yo


HAHHAHAHAHA griner du ?


På doen liksom,kule 


Søtingene mine
05.des.2011

 • 05.12.2011kl.00:40
 • ( 0 )

Heisann! skøytingen var okei den, kjempe kos. Så nå skal vi øyeblikk bort til Stephanie, Kristina, meg , aleks og stian.  
Vi skal sikkert se film eller noe. Så vi må vell komme oss av gårde! iiik, kaldt ute..ekstremt fine eller hvA?

 

Trøtt!

 • 04.12.2011kl.18:53
 • ( 2 )

Heisann. I går var jeg altså med Stephanie og Kristina. Vi dro på kino for å se Breaking Dawn, andre gangen jeg ser den nå,men Stephanie ville se den siden hun ikke hadde sett den før. Å ikke overraskende,Kristina grein igjennom hele iigjen, hahah! Etter kinoen dro vi til Stephanie for å ligge over der. Vi bestemte oss for å se TheLastSong. Det hadde Kristina rett og slett ikke godt av, har aldri sett noen gråte såå mye av en film, hun gråter med lyd og! hahah søta. Vi sovnet veldig seint da, å det merkes! Jeg er daaaautrøtt. Å sulten. Senere idag skal Kristina,Stephanie, Aleksander Markus og meg på skøyte banen. Men nå måå jeg stelle meg og få i meg noe mat.
Har ikke lastet inn bildene fra iphonen, får gjøre det senere, srry!

ååå fikk lyst på tomatsuppe nå...
ahahah random men ja.

Ha en fin dag, 
 

Blæ!

 • 03.12.2011kl.19:46
 • ( 1 )

Super hyggelig. Jeg som hadde blitt neeessten frisk og skulle være med Kristina nå, men neeida hun skulle til kirken å kjøpe ost.. JAJA da blir det julekos for meg selv her i huset! YEY 
I telefonen med Stina

Mye har skjedd dette halvåret!

 • 03.12.2011kl.19:35
 • ( 6 )


vært på halloween party med maange hyggelige folk!

Har hatt farmor og farfar på besøk, hahah veldig sjarmerende bilde


Mamma har blitt taxi sjårfør! 


Alle sammen har blitt late, tar buss til skolen ver eneste dag! 
 

Spiser usundt! 


Møtt disse jentene her som har jort dette mulig, love you skyhigh girls! Det er bare dere som forstår akuratt hvordan jeg har det! 


Vært på Amerikansk Homecoming! 


Møtt mange norske familier 


spist grønn is da vell! 


Kos meg med basseng i hagen!


Hatt beøsk av en venne familie i ei uke, kjempekoselig. 


Vært på en slags basar på morten sin skole, ja vi vant en slik kurv tihithihtihtih 
Vært på amerikansk fotball kamp! 


Sett på mange( Ikke egenelit) fotballkamper, morten har blitt helt fotball hekta til titusentihunderogti


Hatt besøk av morrrrmor og morfar, sjaarmerende bilder igjen 


Spist enda litt mer usundt 

KStorkost meg i Florida 
 


Morten fikk besøk av bestekompis!

Vil dere jeg skal ha flere slike inlegg?

Irriterende altså

 • 03.12.2011kl.06:15
 • ( 2 )

Syk... idag også! Så sykt kjedelig og irriterende. Får masse make up lekser osv osv, og en test som jeg må ta. Har lugget på sofaen 2 dager i strekk nå, ikke det alllller gøyeste. Men føler meg allerede litt bedre så hååper på å få gjordt noe litt mer spennende i morgen. Enn å ligge på sofaen å kjede meg i hel. Så har jeg vurdert å bli bedre med bloggen. Men har noen lyst til å hjelpe med nytt design og header, hadde satt stoor pris på det, føler liksom det er kjekkere å blogge når jeg får nytt design, blir liksom " en ny start", og litt bloggtips hadde vært kjekt. Skal bli flinkere med å ta me kamera rundt forbi


 savner å ha langt håååår :-((((((

Syk

 • 01.12.2011kl.22:01
 • ( 3 )

Våknet idag og var heelt svimmel, kvalm, vondt i magen , hode og halsen. Så bestemte meg for å holle meg hjemme. Hater å være hjemme fra skolen, eg så kjedelig, får så mye "makeup" lekser osv osv.. blærk + det er jo kjedelig. Men idag koste jeg meg alene hjemme med julekalender, mandarin, kakao, idol og det som toppet alt jul i blåfjell <3
Blir ikke jul uten! kjenner jeg savner og sittehjemme i den lillestua med julestemning å spise pepperkaker og se på barnejuletv. Her er det liksom helt lyst ute og huset er så stort, å så lite koselig.. åpent osv. blærk! Men jaja,13 dager til jeg tar kofferten med meg for flyr til norge, guuuuud. helt sykt hvor godt det skal bli å komme hiim. Skal være med på skolenogså, blir jo litt gøy å møte klassen igjen også!
   Satt nettopp og skypa en time med Hanne, følte meg litt bedre men nå fikk jeg bare vondere i hode så.. Men veldig koselig og snakke me lille molla igjen, ive missed her alot, som alle andre!
Tror vi dropper og legge ut bilde fra nå, syketryne er ikke noe dere trenger og se! Får heller se to sjarmerende bilder fra skolen i går. BTW MALIN SITTE HOS TANNLEGEN OG FÅR REGULERING NÅ! LYKKE TIL LILLEVENNnå skal jeg prøve å få i meg noe mat! Vi  blogges 
 

English

 • 01.12.2011kl.02:04
 • ( 0 )

Sometimes everything feels wrong, you just want to be alone. There will be bad days, things will go wrong, you have the feeling of missing someone, things will happen, and people will change. But remember that no matter how far you go the wrong way, it will never be to late to turn, and life goes on.


Har vært i litt sånn, savner hjemme modus for tiden.. Har ikke vært så motivert til noe som helst her nede. Føler meg i tilleg syk og slite.. masse lekser osv osv. Ikke helt i toppers humør. Går selfølgelig ikke rundt på skolen osv og viser det da. "Jeg smiler og ler, men det er mye du ikke ser" Men må vell prøve å tenke mest mulig posetift på alt i sammen. Skal snart hjem og alt går bra til slutt! 

 

Hei hå nå er det jul igjen!

 • 01.12.2011kl.00:05
 • ( 1 )

Rett og slett desember i morgen jo! Oh my lord så fort tiden skal gå. Var jo nettopp September jo. Må innrømme at jeg ikke har fått julestemning enda da.. Selv om gatene er fullproppa, og da mener jeg fullt av lys i alle hager, oppblåsbare nisser etc. Ganske stilig, vi har en lysende snømann i hagen,hahahah, og snøkrystaller. Idag når jeg kom hjem hadde mamma satt frem kalenderen, jippi! Får kun smågaver frem til 14 dagen vi reiser, men det er jo en gave i seg selv og få komme hjem. Kommer hjem 15, ja reiser 14 men pga tidsforskjellen er jeg ikke hjemme før 15. Idag skal jeg lage meg en god kopp med kakao, og kanskje sette på en julefilm for å få litt julestemning så skal jeg bare slappe skikkelig av. oisann.. hadde vist mye geography, men ajaj får da håpe det går fort. 
Har hatt en sykt bra dag idag, var super gla! Vi har får lov å bruke telefonen i lunch, å i mellom timene nå, digg! tihiihi.
Jeg er så sykt "excited" ( kom ikke helt på norsken av og til passer engelesken inn bedre) for å reise hjem! omg omg skal bli så sykt gøy! tihii


digger at det stikker opp en tannkost baki der, hahahhah!

 

Vell overstått skoledag!

 • 28.11.2011kl.23:25
 • ( 1 )

Gud hvor trøtt jeg var idag. Fikk lyst til å legge meg ned på pulten i hele dag. Men va ganske godt og se alle igjen. 
Skoledagen gikk egentlig som vanlig, helt ok. Husker ikke om det skjedde noe spesielt? Elle jo Kristina stakkars har 2 timer gjennsitting idag, strengt ja! Og malin fikk vite idag at hun får regulering på Torsdag,hahah stakkars altså! Senere idag skal malin og meg være så flinke og ta oss en joggetur, saaay what! flinkepiker her altså!
Bare for informasjon om 17 dager sitter jeg i norge! woooohuuuuuuuuuu.

Må lese en bok på skolen så da valgte jeg denne! Veldig mange som sier den skal være bra, så håper på det! 
Weeee, i can´t wait , im commmiiing hoome im coooming home 

Har du lest LA Candy?

 

Breaking Dawn

 • 28.11.2011kl.04:18
 • ( 6 )

Hei og Hopp! 
Var på kino idag sammen med Malin og Kristina, godt å se dem igjen etter en ukes ferie. Har gledet meg kjempe lenge til filmen skulle komme ut. Var en ganske bra film, men faktisk litt ekkel noen steder. Malin stakkar ble kjempe kvalm, huffa! Og får å ikke snakke om kristina, hun gråt bokstavligtalt igjennom aboslutt hele filmen hun. hahah stakkars liten!
Jaja jaffal kjempe bra film, kan ikke vente til part 2.  Anbefales.


 

What to say?

 • 27.11.2011kl.07:42
 • ( 4 )

Tårene triller og triller.. Burde egentlig vært i seng.. Men har lugget og sett avskjedsvideo, brev og bøker. Kanskje ikke så smart. Har grinet(?) i sikkert en halvtime. Blir på en måte så rørt. Alle søte ord og tanker alle sendte før jeg dro. Jeg har rett og slett verdensbeste venner uten tvil. Som sitter på andre siden av jordkloden akuratt nå.. Føles så merkelig. Rart. Helt på andre siden av jordkloden,her og sitter jeg? Som er super heldig som får oppleve dette her og gråter? Er ikke får jeg savner norge, huse,maten tingene, osv? ( gjør jo litt det ) Men det er familie og venner. Er jammen ikke lett og se bilder av venner som har det gøy uten å tenke at der kunne du også vært. Blandt bare kjente. Men jeg er helt sykt takknemlig. Dere betyr noe helt spessielt for meg, det er ikke mulig. 
http://www.facebook.com/video/video.php?v=2294479279865 hvor søtt er ikke det? Bruke fritid på og mekke sammen en video. Tusentakk til mine kjære bestevenner Kariann og Ingrid, det var sinnsykt søtt av dere. Og selfølgelig alle i filmen! Savner dere alle  + alle dere andre så klart. Skal bli helt sinnsykt godt å se dere igjen, kan ikke sette ord på det. Er vanskelig og beskrive følelsen av å savne noen så masse. Noen perioder tenker du kanskje ikke så sinnsykt masse over det,og andre dager, når du får tid til og tenke skikkelig gjennom er det HELT forferdelig. Vil ikke flytte hjem, men å bo så langt vekke fra venner, det er ikke veldig lett...

I MISS YOU ALL! og gleeeeder meg masssse til å se alle igjen <3
Har opplevd så sinnsykt mye med dere drilljenter. Dere er heelt fantastiske! Har jo nesten blirr en liten familie. Er alltid gøy på treninger og ikke minst konkuranser. Noe av det jeg faktiskt savner mest av absoluttalt er faktiskt drill.. 
Er helt sykt hvor kjekt i var det i sammen. Har gått gjennom kjekke flyturer,togturer, utrolig gode resultater i tropphahah nesten litt morsomt å tenke på, kjekke treninger, suuuperkjekke konkuranser osvosv... 
Håååper på å få begynne på drill etter jul! Og gleder meg MASSSSE til å komme på besøk på trening etter jul 
Love Y'all!
Alle minnene, alle selskap, jentekveller( som vi ikke hadde så masse av) , friminutt på skolen, alt ! Rett og slett uforglemmelig. Elsker dere alle sammen fra topp til tå! Ill never forget u guys. savner dere MASSE <3<3
 

En hærlig ferie!

 • 27.11.2011kl.06:02
 • ( 1 )

Heisann! 
Fyttigrisen. Kjørte fra klokka 08.15 i morges til nesten 20.00.. med 2-3 små pauser da. Men det var lenge det! Og ikke spør hvorfor vi kjørte, har ingen peiling,skal jallefall aldri det igjen, det er hele familien enige om.  Var litt godt å komme hjem! Men kunne tenkt meg noen dager til der nede i varmen. Har likosm ikke sett sjø på lenge, strand osv. Var kjempe deilig. Var ganske varmt også,fikk solet meg litt og badet en del. Vi reiste sammen med en annen Norsk familie, koselæ. Nå var ferien snart over da.. Siste dagen i morgen før det er på skolebenken igjen, blærk. Er SÅÅÅ lite motivert for skole akuratt nå.. Lekser osv, må spy.  Jaja kan motivere meg litt med at det kun er 2 og en halv uke til før Juleferie. GUUD om 20 dager sitter jeg i norge på denne tiden, helt sinnsykt hvor fort tiden her nede har gått. Men ja. Hadde det super i florida, og forsåvidt de andre plassene vi har vært i ferien. Ferie er ferie uansett hvor du er.
Her kommer noen bilder :IRRITERER MEG SÅ GRENSELØST AT NOEN BLIR SÅ SMÅ!!!
blogger mer når jeg gidder


 

&lt;3

 • 24.11.2011kl.21:36
 • ( 1 )Gjett hvor jeg er no?

 • 24.11.2011kl.21:25
 • ( 1 )

Jo, sitter her i Florida! Hater og blogge, drittkjedelig,men tenkte og presse inn ett innlegg. Idag har vi badet og solet oss på stranda, er utrooolig fint her.irriterende ! bildene ble utrolig små..
 

MissMe jeans

 • 21.11.2011kl.00:43
 • ( 4 )

Heisann! Fikk meg ei ny bukse i Dallas. Alle går med slike bukser her, kalles MissMe jeans. De fleste har med sånn sykt sleng nede ved føttene men neitakk, det skal ikke jeg ha. Endte opp med denne, synes den var ganske søt jeg.


De har liksom sånne med alle forskjellige slags mønstre. 
 

Dallas

 • 21.11.2011kl.00:40
 • ( 1 )

Heisann, lenge siden sist. Jo kan vell inrømme at jeg har blitt ganske ganske lei av denne blogginga. Noen ganger er det utrolig gøy og andre ganger frister det bare og slutt helt. Men anyways. 
Nå har jeg kommet hjem fra Fotballturening i Dallas. Spillte ikke selv da, var og så på Morten. Fredag kjørte vi den nesten 4 timers turen bort, her nede må man bare venne seg til og kjøre langt og lenge, har blitt ganske vant til det nå. Så når vi kom frem var vi ute og spiste med 3 andre familier, ekkel mat men joda,koselig det. Så Lørdagen var det tidlig opp for å se på 2kamper, de tapte dessverre begge,men de spillte bra! Morten blir bare bedre og bedre.Fikk også sett litt av Stephanie sin kamp, hun er kanon god! Etter det gikk alle fotballgutta tilbake på hotelle og hadde Fotballteori quiz elns haha, så svømte de og lekte,litt storkoste seg veldig tror eg. Mamma, Hanne, Sommer og mora til Sommer tok turen til Galleria. Sommer er bror til en fotballkompis av morten og hanne kjenner henne litt fra skolen. Hun og mora er helt sinnsykt greie. Ja fikk kjøpt en smykke, bukse og en topp. Galleria var sykt svært.  På kvelden ble det resturang med laget og familiene deres. 
Søndagen var det enda tidligere opp. for å se på ny kamp. De klarte heldivis og få uavgjordt den kampen da. Spilte bedre idag en på lørdag. Men de har tydeligvis akuratt begynt med 11 fotball så ja, litt vanskelig men. 
Så var det hjem igjen! Godt å være hjemme.
Har nesten ingen bilder for jeg lot kamera ligge igjen jeg.. Smart. Men her en noen :


Morten og en Kopis sammen med noen skikkelig fine cheerleadere i følge morten! Hahahah.


 

SINT TIL TUSEN!

 • 17.11.2011kl.04:24
 • ( 18 )

HÅRE MITT ER ØDELAGT!!!!! DRIT KORT!!!!!!! :( TYKKT OG KJEMPEKORT! FIKK NESTEN LYST TIL Å GRINE DER JEG SATT, STYGGE FRiSØR!!! !!

The ocean won't tear us apart!

 • 15.11.2011kl.22:19
 • ( 3 )

I miss my friends and my family!

It can only get better!

 • 15.11.2011kl.00:18
 • ( 0 )

Supersøt sang! fant den på sophieelise sin blogg. Elsker den

Soon Thanksgiving

 • 14.11.2011kl.22:22
 • ( 1 )

Da var mandagen over, bare 4 dager igjen til Thanksgiving! Yaay. Thanksgiving er en ferie eller ja, det er noe spesielt som jeg ikke helt vet, di spiser kalkun tror jeg? Have no idea. Ferie er ferie, ei uke fri, hærlig og etter det tror jeg det er 2 uker til jeg skal hjem, oh my freakin holy cow! Hjem liksom, hjem! Gud som jeg gleder meg, tihih.. Håper på litt julestemning når jeg kommer hjem, det er det ikke noe av her i allefall. Forteller dere litt nermere om hva jeg skal i thanksgivning break senere. Looking forward to it.

Dagen idag gikk vell egentlig supert. Esl var bare og representere ett ord og en plakat ting + lage vocab-cards. Så teenleader ship, joda vi så A Bug´s life, en film om noen maurer ahhahah,joda. I Aerobic hadde vi vikar så den timen ble bare litt tull egentlig. Så siste timen var vell som en normal Geography time. tihi 

Søndag

 • 14.11.2011kl.03:20
 • ( 1 )

Heisann! Gjett hvem som fikk pcn sin tilbake da? Meeee. Men ja.. ikke like glad.. ALT og da mener jeg absolutt alt var slettet... Bilder, Videoer,Nedlastninger, dokumenter.. Ikkjeebra! Stress, trodde alt hadde komt inpå en sånn hard disc ting som pappa kjøpte men neida,den var avslått. Jaja sånn skjer vell.. Iguess.

Men da får jeg oppsummere dere litt da.
Fredagen min :
Var med Malin hjem fra skolen, spiste norsk Tomatsupper, lovemylife. Så tror jeg vi gjorde litt lekser, og chillet litt på Instagram. Før jeg ble hentet og kjørt videre til Kristina med Stephanie, Malin skulle nemlig på Mallen med Bestemora. Kristina, Stephanie og meg fikk mat fra Chilis, namnam! Og norkst snop. Og så satt vi bare og KØKSA, hahaha og snakket osv. Kos.

Lørdag:
Dro på mallen med Familien + farmor og farfar. Kjøpte meg 3 gensrer, CD + Iphonedeksel som jeg visere dere så snart jeg kan. Etter det gikk vi på Italiensk resturant og spiste god mat. Siste kvelden sammen med Farmor og Farfar helt til jul, jaja kun 32 dager til vi skal hjem da! Wiiiiii. Så etter det kjørte vi hjem, så sa jeg hade til farmor og farfar før jeg ble kjørt til min lille Malin. Vi spiste Pizza, og så satte vi oss tilrette med litt norskt smågodt, litt amerikansk snop og chips med en film. Vi så Water For Elephants, ganske god film faktiskt! Høres ikke sånn super gøy ut men jo den var veldig bra.Så la vi oss vell får å kunne stå opp tidlig idag for å kjøre til Sjømanskirka.


 Søndag:
Våknet vell 7 begge to, men hoppet ikke ut av senga før 8. Så spiste vi frokost, hentet Kristina og dro av steeeeed.
Alle konfirmantene måtte møte oss for å jobbe på ei julemeesse, men jeg er jo så flink og er med frivillig. Vi jobbet ikke sånn utrolig mye for jobben Malin hadde fått tildelt var og rydde av bord, og alle ryddet av etter seg selv såå vi bare gikk rundt og pratet med folk og spiste norsk mat, nommi! Så nå etter jeg kom hjem har jeg bare slappet av , tatt en dysj og skal snart i seng.

LOVE ( tror) det blir mer blogging denne uka !

- see you <3 

Heisann

 • 09.11.2011kl.23:29
 • ( 6 )

Heisann! Tjohei som tiden går. Allerede snart helg igjen. Herlig alstå. Ingen lekser heller i dag nesten, diggggg. Skal en liten tur til Malin trur æ. Ellers skal jeg bare ta en tidlig kveld idag, herlig. Skolen idag var som vanlig den. Amerikansk og kjedelig. hahah neida! Det er faktiskt ganske gøy. Begynner og forstå mye mye mer nå, er nesten som på film da! Skjer ellers ikke så mye spesiellt her nede sånn egentlig! Farmor og Farfar er på besøk da, det er veldig koselig! Godt og se familien igjen. Så fikk Morten besøk av kompisen Cristopher idag, han ble veldig fornøyd da ja! Han skal sove her i to netter, pga mammaen hans er på jobb her nede. Så de storkoser seg de.
Hm, va ellers skjer? Jo det har begynt å bli kaldt, å da mener jeg kaldt også. Fryser liksom tillog med! Regnet også her om dag jo. Elsker og sitte inne her å se ut det store vinduet mitt på regnet. Men regne her varer i 5 minutt så stopper det og sola skinner igjen såå ja..
Men jeg får pigge ned og spise litt Middag, See you guys later!


 

Hvordan går det der nede?

 • 07.11.2011kl.22:34
 • ( 2 )

Får veldig ofte spørsmålet hvordag går det? eller hvordan har du det? Svarer jo fint da, som regel hvertfall. Men hvordan har jeg det egentlig? Selv føler jeg ikke at jeg bor i Usa. Er liksom veldig merkelig. Å bo i Usa liksom, går på highschool. Ser ikke vennene mine hver eneste dag osv. Det gikk heller ikke opp for meg før dagen før vi flyttet at jeg virkelig skulle bo her. De første ukene hadde jeg det ikke bra. Det er det liksom ingen ting å lure på. Kjente jo ingen! Grudde meg helt sinnsykt til å begynne på skolen. Men akuratt det lettet seg så sinnsykt da jeg møtte Kristina og Malin. Akuratt nå så hvet jeg ikke helt hvordan det går, haha. Men skal bli så sinnsykt godt å komme hjem til jul nå. Men lurer på om alle fortsatt er de samme de var som før jeg dro. Hvordan er alt hjemme? Ble det lagt merke til at jeg ikke lengre var der? Tenker ofte på slike ting. Men ja det går som en berg og dal bane, noen dager er toppes og andre er dritt. Idag har jeg hatt en super duper dag! Men uansett det og bo på andre siden av jordkloden er ikke alltid like lett som det ser ut til. 

Som jeg sa ALT letta seg etter jeg fikk møte Malin og Kristina. Første gang jeg møtte dem fikk jeg ett helt annen inntrykk av dem enn hva jeg har nå. Nå har de blitt to fantastisk gode venner begge to! Husker enda første gangen jeg var hos Malin alene, vi skulle sykkle til Walmart, haha var litt sånn akward silence noen gangen ja! Og første gangen jeg og Kristina skulle til Malin og bade osv. Morsomt hvor fort vi tre har blitt så gode venner som vi er nå. Er ganske godt å ha noen som føler det samme, som opplever akuratt hva jeg opplever. Hadde ikke jeg hatt alle faga med Malin , og halvparten med Stina, hadde dette vært noe helt annet. Jeg har vært så utrolig heldig! Morten og Hanne kjente ingen da de begynte på skolen, synes faktiskt veldig sund på dem, og er utrolig stolt over hvor bra det går med dem også. Med tanke på hvor bra jeg faktiskt har det med 7 norske på skolen min. Men ja Malin og Kristina er to helt fantastiske jenter som ståler fra topp til tå! Love You Girliiiiesss


Malin´s siste innlegg på bloggen om hvordan hun har det har ett veldig bra poeng. Hvorfor bruke tiden på å klage på hva som er galt. Tenk kun 2 år av live ditt. Vi har fått den sjangsen til å oppleve noe helt sykt. Å bo på andre siden av jordkloden, leve ett liv i Usa. Er kjempe takknemlig for det. Savner selfølgelig alle hjemme! Men har det faktiskt toppers her også, når man ser alt fra den posetive siden!  
Er blitt utrolig glad i alt og alle her nede! Tenk har snart allerede bodd her i ett halvt år, helt sykt å tenke på!

- Kamilla
 

Ødelagt Pc..

 • 02.11.2011kl.21:21
 • ( 2 )

Ja.. Slik går det med blogginga når data maskinen er ødelagt. Får håpe pappa får den på reprasjon snart, og at de klarer og fikse den. Har ikke vært på pcen på 3 dager eller noe nå. Stjeler Hanne sin litt,når hun er på skolen. 
Kom nettopp hjem nå ser du og hanne kommer ikke hjem før 16.45, ( btw nå er klokka 15.12) her.
Men i hvertfall har ikke skjedd så mye her eeegentlig. Lørdag har jeg sagt hva jeg gjorde,var med mine søte venner.
Søndag var alle konfirmantene i kirka, skulle ønske jeg konfa meg på ny.. De skal på konftur til NewYork, feigt.
Så på mandag gikk vi halloween, aldri for gamel til det her nede vetdere! Koselig det.
Resten av uka til nå har vært helt grei.. Lengter ganske mye hjem akuratt nå, men overlever nok det også, som alt annet jeg har overlevd. Faktiskt 42 eller 43 dager igjen når før jeg reiser hjem. Pluss litt stilig Kristina skal fly samme fly, haha. Men i alle fall skal bli koselig og se alle sammen igjen! Har allerede de 3 første nettene avtalt med Kariann,Ingrid og Hanne!

Hvordan går alt hjemme?


 

Beklager

 • 30.10.2011kl.05:25
 • ( 2 )

Har ikke fått blogget! Er ikke for jeg er lat, er jo det men, pcen min har dessverre sluttet og fungere.. Den vil ikke slå seg på. Pappa må ta den til reprasjon,men probleme er at han ikke gidder før farmor og farmar har dratt, som kommer på tirsdag og fikse den.... Mener jeg sitter formye på dataen. Men er det ikke det ungdommer gjør da? 

Litt av tinga jeg har gjort!
Lørdag var vi jo på Halloween party sammen med alle Norskene! Koselig, med masse kjekke folk i alle slags kostymer, fra teletubbie,zombie, vampyr, cat og politi til super mario og nerd! Så en ufattelig ekkel film, men ellers ganske koselig. Idag kom Malin til meg og vi satt/lå/sto inne på romme mitt i seriøst 4 timer og holdt på og sovne! Vi var utrolig trette. Av en eller annen grunn våknet jeg klokken hall 8 idag, og fikk ikke sove. Men ja så kom Kristina og Stephanie. Vi snakket og spiste litt før Malin og Kristina måtte gå for å sitte barnevakt for Malin´s søster Mina. Stephanie ble igjen her for å passe på morten. Hanne sov over hos Amanda( ei norsk vennine)
Stephanie og jeg kose oss med Film, chickenstrips, snop og snakk! Kjempe koselig.


Malin og Meg i vårt praktfulle kostyme, haha!


Vi hadde slosskamp..


Vampyren Mina, kjempestilig kostyme! og meg


Stephanie og meg!


Stephanie,police   Malendy,cat   Kristina, TELETUBBIE! malin, cat


jentene <3 <3<3


Poo!


Sisters!


Teletubbies
Aleksander, Christopher (?) og Markus


hahah!


Far og sønn!

p.s Hvis dere vil ha noen av bildene slettet! Gi beskjed

 

Video

 • 24.10.2011kl.03:53
 • ( 2 )

GodMorgen!

 • 23.10.2011kl.18:54
 • ( 0 )

Nå skal jeg snart på Bowling. Så vi blogges senere


 

Bilder sier mer en tusen ord

 • 22.10.2011kl.21:45
 • ( 3 )

Hahaha, jeg satt nettopp og så igjennom gamle bilder, trodde jeg skulle pisse på meg! Masse snåle bilder. Spessielt av en gang ingrid og meg kledde oss ut å tok 1000 bilder, ahhaha de fleste av di velger jeg og holde privat hahaha. Men her er noen gamle bilder jeg fant


Having fun du?


hahahah, koselig tur i ishallen!


Nemmen hei!


Sjarjmerende


hahah to tøøøøøffe gutter ingrid og meg møtte


Raaawr!


hahahhhhhahaahha, tisser på meg!


Tnaw,juleoppvisning


When i say jump, u say how high


tøffe !Elsker og se gamle bilder! Skulle ønske jeg hadde den gamle pcen,den ligger hjemme i norge. Der har jeg alllle gamle bilder, var bare noen få på denne...

 

Yesterday!

 • 22.10.2011kl.17:45
 • ( 1 )

Hadde en koselig dag i går med Malin. Slutta 11.25 igår, super herlig. Godt å kunne komme tidlig hjem. Vi benyttet tiden med og ta oss en tur på Kino. Vi ville egentlig se Twilight men den kommer ikke ut før 1.November, gleder meg! 
Vi endte opp med Footloose, kjempe bra film. Etter var jeg med Malin og Familien og spiste på PF Changs, kjempe koselig. Godmat! Vi bestemte oss etter på for og kjøpe kostymer. Vi var i en butikk som hadde ALLE kostymer du kan tenke deg. De hadde alt fra hekser, vampyrer, zombier til egg og bacon, super mario, katt, mus, kanin og til og med en stikkkontakt. Haha! Vi fikk alle kostymer. Malin og meg har helt prikklike kostymer. Skal nemllig i halloween party sammen med en del andre norkse familer neste lørdag. Så dere får ikke se kostymene før det. Skal ta masse bilder. 

Etter det gikk vi hjem til meg og så på Rio3D og rett og slett bare koste oss 
 

Posetivt og Negativt

 • 20.10.2011kl.23:29
 • ( 2 )

- Posetift at alle prøver og testen er Multiple Choice! Ikke alle men de aller fleste. Slipper liksom skrive sånn utfyllende og grundige svar slik som vi eller ialle fall meg måtte i Norge. Digger det, da har du iallefall en sjangs om du ikke har øvd.

- Posetift at vi har kantine på skolen og kan kjøpe mat om vi ikke vil ha med. Jeg har vært alt for usunn og kjøp mat ganske ofte.. Men det er pga har ikke tid om morgenen, pappa er alltid så bestemt på at jeg må skynte meg så. Men ja det er i alle fall gøy, akuratt som på film,maange bord og så lunch kø, ganske tøft.

- Posetift at det er mye bedre utvalg når det gjelder shopping her! Skulle bare ønske jeg hadde mere penger.. Har ikke penger akuratt nå, blææh. Men savner faktikst Bikbok litt, så skal sikkert innom Bikbok en tur når jeg reiser hjem.

- Negatift suuger at timene varer i 90 minutt, daukjedelig! Noen timer føles ut som forever! Pissekjedelig, også når vi har tester må vi bare sitte der helt stille til alle er ferdige, blææh, that stinks!

- Posetift man får snop under prøver! hahaha i alle fall i matten, love it.

- Negatift Maten her er EKKEL. Uten om nerds da så klart. Men alt brød mat og slikt er helt ekkelt, svampete og lyst. Blærk,spiser ikke brød uten om toast her nede.

- Negatift det er utfattelig lite å gjøre her! Tror det eneste jeg gjør om hverdagene er å sitte på pcen i senge og kjedemeg.. Avogtil være med noen men det er sjeldent + lekser da, blærk!  Det er noee jeg savner å ha mer fritid å bare kunne være med noen.

- Negatift jeg vil begynne på sportsdrill, men det er så stress for det ligger ganske langt vekke her i fra, eller ikke sånn super langt. Men hvis jeg skal må jeg på sånn prøve ting og vise hva jeg kan osv, det er flaut! heheh...

- Negatift i miss my friends.....

- Posetift i love my friends here

- Negatift jeg hater virkelig og snakke engelsk, føler fortsatt at jeg suger! Håper det blir bedre nå snart.

kunne sikkert skrevet mye mer men kommer ikke på så mye akuratt nå 

You look like you´re Australian

 • 19.10.2011kl.22:35
 • ( 1 )

På skolen idag var det en som sa : You look like you´re Australian. HAHA Australsk av alle ting? Synes nå ikke at jeg ser australsk ut jeg da men.. 

Skolen idag gikk vell som vanlige skoledager her nede. Første time høre på presentasjoner om Mexico, Japan og litt sånn, jeg har min i morgen. Idag fikk vi smake Mexicansk snop,var faktiskt litt godt.Malin og Kristina syns det va : Its sooo spicy! My mouth burns, men faktiskt jeg tåååler ikke sterke ting og det va faktisk litt godt. Jeg skal ha med Melkeskjokolade og la de andre få smake litt ekte kvalitetsjokolade.

Vi jogga i Aerobicen idag, og det var faktisk kaldt ute idag! Eller hadde vi vært i norgehadde det vært sånn supert vær. Eller om morgenen var det faktiskt SYKT kaldt tror 7 grader eller noe! Det er kaldt det. Men va jo bedre og jogge i 20 + grader enn 30+. Overlevde nå det også da så..

Siste time hadde vi 2 prøver, gikk vell ikke så super bra. Men i og med at Geography ikke er mitt beste fag,så får det bare gå som det går! 

Family Fun Day

 • 18.10.2011kl.23:07
 • ( 3 )

På fredag var det Family Fall Fun Day på morten sin skole. Der går også Malins lille søster så vi tenkte, hvorfor ikke bare ta turen innom der da? Så vi tok turen bort ble ikke så lenge, var ikke sånn super gøy. Men idag når jeg kom hjem hadde vi tydeligvis vunnet en stor family fun packet elns som pappa hadde bydd på. Det var sånn den som byr høyest vinner elns så da måtte vi bare prøve haha. Så joda ta en titt


 HAHAHA eletrisk sparkesykkel! Genialt, den skal iallefall jeg bruke når jeg skal rett bort i gata til Malin!en pakke me seriøst alt mulig oppi! Alt fra bade leker, til gavekort, baller, radio, glass osv! 


Thats how it is in America!
 

Fagene jeg har

 • 11.10.2011kl.23:00
 • ( 7 )

Esl ( English as a second Language ) For nye elever som kommer fra andre land. Vi kan gå i regualar english om vi vil pga engelsken vår er god nok til det,men vi bestemte oss for å være i esl videre, det gjør det litt lettere og da får vi inn litt mer basic engelsk, så jada, utlendinger på høyt nivå!

Biology Rett og slett helt FORFERDELIG. Fatter ikke en skit av hva læreren sier, han er dårlig til å forklare. Vi spør ofte om hjelp men hva han sier hjelper lite så jeg har en liten misstanke om at jeg failer det faget... Men siden vi er i esl kan vi ikke faile sånn skikkelig så. Pluss fage er VANSKELIG akuratt nå har vi om Enzymes, Lipids, Amico Acids elns og jeg skjønner ikke dritten av hva det skal betyr. Hater biology mer den det aller meste her i verden.

Fashion Design Ikke sånn super gøy. Lærer og sy. og om fashion osv. Akuratt nå syr vi håndsting, ganske enkelt så skal vi begynne med symaskin,kan heldigvis det ganske godt fra før så det går nok så fint så. Klassen er ganske så bra, har Malin og Regina! Regina er bare den mest geniale personen man kan finne,hahaha!

Math Har algebra 1 i matten. Går ganske så greit, noen ganger litt avansert. Men jeg har hatt en liten del av det i fjord. Og klassen er den mest bråkete klassen jeg har vært i ,men digger de da så! Malin og Meg føler oss ganske så tøffe der vi sitter med alle spanjolene eller Mexicanerne! 

Teen Leadership Lærer om å bli en god "leader" og ha god selvtillit og snakke forann folk. Digger klassen! Ingen lekser, får gå på turer og gjøre kjekke ting i timen. Ikke så mye mer og si om denklassen sånn egentlig.

Aerobics Ja jenter dere får se tilslutt at dere tar av en del i dette faget! Fantastisk, vi skal se hvor mange kg dere går ned! Og så måler vi oss og ser forskjellen.. LOL hun er helt oppatt av vekt og hvor mange inch vi skal ta av. Men jaja er egetlig ganske gøy! Gjør styrke,jogging og ZUUMbaaaa! 

Geography nje, ikke så gøy nei.. Klassen er liksom så spessiel,føler meg så ukonfirtabel.. Og læreren er jo litt sånn rar så. Men det går ganske fin ttrur æ! 

Skolen her er VELDIG mye anderledes enn hjemme


Ikke noe slikt liksom, ingen friminutt å ha det gøy med venner...

Men det går så fint at hadde aldri vært godt ute i den varmen anyways

 

It will rain

 • 11.10.2011kl.02:43
 • ( 2 )

Fin sang <3
 

Nabolaget

 • 10.10.2011kl.23:06
 • ( 4 )

Bare noen få bilder av nabolaget

Girls from Norway!

 • 09.10.2011kl.00:47
 • ( 4 )

Heihei :-)


the gjeste bloggers

Vi (hanne og michelle) sitter her på overnatting hos hanne. Plutslelig da vi gikk
inn på blogg.no kom vi innpå din sånn blogg profil, åsså tenkte vi at vi skulle ta å skrive
et lite gjeste inlegg.

Du e ei fantastiske jenta kamilla! Me fant på så utrolig mye kjekt, og koste oss alltid!
Savne å ha deg her nær oss. savne å se at Kamilla Gilje ringer eller at me har fått ein melding av deg.
Du e verdensbeste venn og me kan snakka om alt me deg. Du fårstår oss alltid kamilla!
Me komme t å komma på besøg t deg og glede oss t du snart komme hjem t norge på besøg.
me har så utrolig mange gode minner sammen og me får fler!  Elske deg av heila vårt hjerta gollemor!
du e heilt fantastiske, your our everything ;***


kamilla - michelle


kamilla-michelle

kamilla - hanne


kamilla hanne

kamilla hanne

kamilla hanne

kamilla michelle

kamilla michelle

kamilla michelle

kamilla hanne

kamilla michelle

hanne kamilla


michelle hanne kamilla


haha litle bad girls
hanne michelle kamilla

we loveyou so much and last but not least miss you !

-hanne and michelle


Bilder

 • 07.10.2011kl.23:08
 • ( 2 )
n
Stygggeste bilde, kookvarmt etter å ha gått ute i 10minutt og suttet på buss i en halvtine uten aircondition 
Det var litt bilder

Halloween!

 • 07.10.2011kl.22:50
 • ( 2 )

Her nede er Halloween mye mer enn hjemme i Norge. Alle rede nå har mange hus pyntet og når jeg sier pyntet er ikke det bare litt. Store oppblåsbare figuerer, spøkelser,gresskar, djevler osvosv.. Helt sykt. Men det er slik det er her. 
Ganske kult da, det er ikke bare sånn små som går trick or treat,det er alle det. Mange har Halloween party osv, lærerne snakker om det også videre også,ja så HAPPY SOON HALLOWEEN likosm! hahha


+ det ene huse i gata har en STOOOR oppblåsbar katt forann ingangen, Sånn du må gå underlikosm vanskelig og forklare! men det er helt sykt hahah


 

Finally Weekend

 • 07.10.2011kl.22:41
 • ( 1 )

Endelig helg. Kjekk dag på skolen. Nesten ikke lekser! What a great start. 
Ihelga skal vi i allefall ned til Katy elns på Space Senter tror jeg, også ja BBQ med besøket osv.
Skal bli godt å slappe ordentlig av denne helga, har ikke særlig med planer. Halloween begynner også tydelighvis og nerme seg, mange hus i gata har pyntet til Halloween. Legger ut ett inlegg om det og bilder, sitt senere!
Ha en fin dag, eller også ha en fin HØSTFERIE dere der hjemme


 

Zuumba!

 • 07.10.2011kl.02:14
 • ( 0 )

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra en kjekk Zumba time med Maria, Pepis, Diana og Kristina! 


Sorry for så lite bilde,måtte stjele fra facebook fra maria! 


 

Bestilt Biletter!

 • 06.10.2011kl.23:16
 • ( 2 )

til Australia...

Haha,tulla! Hjem til Norge. Kjære vakkre lille Sandnes. I jula. Gud jeg kan nesten ikke vente, blir jo nesten åretshøyepunkt altså. Gleder meg. Skal bli sååå godt å se alle igjen. ÆÆ skal ikke skrive mer ,rett før jeg tar av


æææ, wiiii!
 

Besøk

 • 06.10.2011kl.00:59
 • ( 3 )

Nå kommer det snart nytt besøk her. Vi får besøk av en venne familie på Fredag. Skal være her 10 dager tror jeg,så det blir jo gøøy. Har ikke så mye og fortelle uten om at skolen går bedre og bedre sånn egentlig, så ja. 


Noen i min familie og i den familien som kommer på besøk,dette var  i 2004
 

Skoledagen gikk....

 • 05.10.2011kl.01:36
 • ( 1 )


Jaffal ei stk blid jente etter en liten,ja hva skal vi si da malin, ry**happening

Friends

 • 04.10.2011kl.23:07
 • ( 4 )Absolutt alle fortjener og ha flere gode venner. Men hva er egentlig en god venn? 
For meg er en god venn en som alltid støtter deg, hører når du snakker til han/henne. En som bryr seg, tenker på andre fremfor seg selv. Vil deg godt. En du kan prate med alt om. En du kan være deg selv rundt. Jeg er super heldig som både har gode venner her og hjemme i Norge. Det er noe jeg setter utrolig stor pris på. Venner jeg har hatt fra jeg ble føtt, venner jeg fikk på barne skolen, ungdomsskolen, og venner jeg har fått nå her nede i løpet av de 2 siste måntene! Å ha en god venn betyr mye, å alle mine venner betyr ufattelig mye for meg, er gla i dere alle sammen♥


 

Trøndern e snill

 • 04.10.2011kl.03:07
 • ( 2 )

Er ikke Malin bare supersnill. Love You My Little Alien <3
Kjempe godt å ha trøndern tilbake igjen må jeg si

Dagen idag

 • 03.10.2011kl.22:54
 • ( 1 )

Hei nå sitter jeg her og har akuratt spist litt mat. Kom nesten nettopp hjem fra skolen. Jeg kan med hånden på hjerte si at skolen blir bare bedre og bedre, har hatt det vanskelig nå som Malin var borte, men det gjorde meg sterkere og modigere til å snakke mer engelsk og med flere folk! Im proud of my self. Men skal bli godt å se Malin igjen nå, du har vært savnet lille pike! 

Første timen idag var ESL gikk som vanlig den. Vi skal ha ett proskjekt om vårt hjemland, så ja det blir vell spennende.
Midt i timen måtte vi nye elever ut for å ta hørsels å syns test, det gikk fint. Har supert syn og gode ører, haha.

Etter det var det teen leadership, digger klassen og lærern faktiskt. Er ingen lekser der osv. Så er melayna der, wiii!
Malin tror det er en der som savner deg nå... hahaha uknow who!

Så var det Aerobic, og guess what? Vi måtte ut og jogge! Alle bare: ohh i love the temperature, it´s so cold. Kristina og meg bare : woow, kaldt ja! Dette e jo kokvarmt. Å i dette være måtte vi løpe litt over 2 miles, 1 mile er ca 1.6km. Kristina stakkar vrikket ankelen, godbedring. Yey nå kommer vi i god form vet du ,hahha

Lunch, as usually

Geography! Sykt loner idag jeg haha, satt hele timen og skrev på arket for meg selv. Uten om at alle spurte Når er malin tilbake og alle sier Hallooo, på norsk. haha jada sånn kan det gå!

Har dessverre ikke bilder,for jeg får ikke ha mobil p skolen eller kamera..
 

03.okt.2011

 • 03.10.2011kl.03:31
 • ( 5 )

Pics

 • 03.10.2011kl.02:39
 • ( 1 )Nå har jeg akuratt eid søstera mi i billjard. Er ganske morsomt faktiskt, suger sånn egentlig. Nå er jeg klar for ei ny uke med skolen og yey Malin kommer tilbake på skolen på Tirsdag, blir godt å se henne igjen. Denne uka blir ei normal uke tror eg. Får besøk av nye folk på fredag,ahah! En venne familie av oss, blir koselig!
Godnatt kjære lesere♥

Sol

 • 02.10.2011kl.20:21
 • ( 3 )

Nå sitter jeg og spiser etter å ha vært ute og badet og solet meg litt. Utrolig herlig. Begynner og bli kaldere ut nå da. Det er perfekt temeratur ute idag, love love.
Nå skal jeg spise ferdig før jeg tar turen og litt igjen, så etter det skal resten av dagen gå til lekser 0sminke!

Ha en fin dag.. 

Herlig med basseng i hagen

 • 02.10.2011kl.03:52
 • ( 4 )

Nyter og ha basseng i hagen! Men for å være ærlig har jeg kun brukt det 2-3 ganger etter skolen begynte så..
Det var iallefall ISKALD idag da jeg og Kristina badet 

Nerdaaa

 • 02.10.2011kl.00:30
 • ( 3 )

Nå kom nettopp Kristina og jeg hjem fra wallmart. Sykkla og kjøpte oss is og nerdaa, beste så finnes


NERDAA
 

Innkjøp

 • 01.10.2011kl.19:48
 • ( 3 )Ring fra Forever 21 Hette genser - Victoria Secrets 
Finere i virkelig heten ,skulle egentlig ha TOMS  men de hadde ikke størrelsen 
Shreds 

Pictures!

 • 01.10.2011kl.06:33
 • ( 4 )
Hola Mamasita!

 • 01.10.2011kl.03:50
 • ( 1 )

Hei! Nå kom nettopp Kristina og jeg hjem fra mallen, vi var med Pepis og Diana. 
Satt lenge og bare snakket, men kjøpte litt. Viser bilder av hva vi kjøpte senere.
Nå sitter vi og koser oss med Norsk god melkesjokolade og CocaCola. Kristina skal foresten overnatte.

me e kulæ


 

De føste vennene jeg fikk her nede!

 • 30.09.2011kl.23:08
 • ( 4 )

Noen hadde spurt om jeg kunne blogge om Malin og Kristina og joda det kan jeg vell. 
For det første hadde ikke dette gått uten dem, hadde vært utrolig utrolig mye vanskeligere! Har til og med merka stor forkskjell nå som Malin ikke har vært her denne uka,skal bli godt å få henne tilbake nå.

Malin♥
Malin er ei super duper snill jente.
Hun snakker trøndersk, æ bare digge dæ!
Hun er veldig lav.
Hun har seriøst de minste hendene jeg noen gang har sett
Hun bor 5 minutt og gå fra her jeg bor.
Hun er ei super søt søster! She loves me
Malin har allerede enn Amerikans gutt, joda Malin du har det sjø
Hun har latt meg være helt alene på skolen i ei uke :(
Hun elsker smash
Hun er utrolig avhenig av mobilen sin
Hun er dødssøt
Superduper hyggelig
Bloggen hennes er : www.malinsb3rg.blogg.no så besøk den! 
Kallenavne til Malin er Molly
Ingen Mexicanere klarer utale Malin
Malin har blitt spurt av en gutt om hun ville være kjæresten hans, internt morsomt! hahahahah
Ja osv skriver mer nå!


Kristina♥
Hun er fra stavanger, digger at hun også snakker mi dialekt. Selv om hun påstår at jeg snakker jærsk.
Hun er blond ( innvendig ) søta
Hun griner seriøst forere en noen andre jeg kjenner, ikke misforstå AV filmer altså! 
Støste Justin Bieber fanen du kan finne, hun gråt på Introen på NSN
Liker guttene her godt,hahah loveu 2
Snakker veldig bra engelsk,mens hun selv sier hun ikek gjør det
er dødssnill
Forstår spansken ,digger hun kan oversette til oss
Bloggen hennes er : www.kristinabarbo.blogg.no 
kallenavnet er gullfisk/goldfish eller fisketur/fishingtrip
Hun bor 5 minutt med BIL her i fra
Hun elsker meg ,hahh interne greier det også
Hun har besøt julenissenHar også blitt kjent me 2 andre super duper snille Norske jenter! I LOVE YOU GUYS <3


 

Norway

 • 30.09.2011kl.22:55
 • ( 2 )

Jeg tenkte og skrive ett innlegg om Norge ikke for dere der hjemme,men for mine Amerikanske venner!

Hi! I´ll write a little bit about Norway, there is always somebody that ask questions about Norway. So here we go!

- We DONT have polarbears walking around in the streets!
- We have English lessons but we don´t learn to speak directly flunet English.
- On school we have one class that we take all the subjects with.
- We have all the subjects in the same class room,except from PE, art, music etc.
- We have the best chocolate!
- We don´t have cafeteria at school, we eat our lunch in our classroom
- We don´t have highsteppers, football and cheerleading that belongs to the school
- Not every girl is blond
- Yes the norwegian boys are cuter than american, or at least some of them!  
- We know all the songs you know
- We do have popcorn in Norway hahah.. Melayna spurte om vi i Norge hadde popcorn, liksom hallo vi er ikke helt lost
- Norway is cold

Lenge siden i sirdalen

More u wanna know about norway? 

 

skype!

 • 29.09.2011kl.01:50
 • ( 1 )

Takk gud for skype! 


 fint tryne på meg som er syk...
elsker skype, så er det mye lettere og holde kontakt! Akruatt nå skyper jeg med mine søte tvillinger som er i New York akuratt nå, heldigriser!
 

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Designhits