Eventyret tar snart slutt. (kkgi)

Eventyret tar snart slutt.

  • 05.06.2013kl.00:54
  • ( 4 )

Heisann alle blogglesere ( Om det fortsatt finnes noen av dere der ute) 
Har faktisk ikke blogget på flere måneder, men det har jeg en grunn for altså. Har prøvd å nye den siste tiden min her USA mest mulig. Tanken på at eventyret snart tar slutt er uvirkelig. Husker enda for to år siden hvor lite lyst jeg hadde til å dra ned hit. Var sint å sur på mamma og pappa for at de dro meg med til USA. Gikk hele tiden rundt å grua meg, sa til meg selv at jeg ikke kom til å få venner og var alt i alt bare veldig nervøs. Tiden viste at det å flytte til USA er virkelig noe av det beste som har hendt meg. Jeg har vokst så utrolig mye som person. Jeg reiste i fra alle venner og all familie hjemme i norge til et helt fremmed land, nytt språk, ny skole og på jakt etter nye venner. For to år siden hadde jeg aldri forestilt meg at jeg skulle sitter her idag og ikke ville reise hjem.  Har opplevd så utrolig mye og møtt så mange fantastiske mennesker. Gått igjennom alt fra dager hvor alt er her dritt til dager hvor jeg lurer på hvorfor jeg har blitt så heldig. For dere som ikke vet det flytta jeg med familien til Houston for 2 år siden men familien for å være her i 2 år som expat family. Bor i en liten by som heter The Woodlands 45 minutter i fra selve Houston Downtown. Jeg starta som Freshman på highschool. Så heldig som jeg var flytta to andre norkse jenter ned hit på nøyaktig samme tid. Malin fra trondheim og Kristina fra Stavanger. Fra dag en har vi stått sammen å vi har alle godt igjennom all vanskelighet og alt her nede sammen. 

meg Kristina og Malin 

Første året var veldig vanskelig. Både med språket, skole og kulturen. Tok meg minst 6 måneder før jeg begynte å føle meg skikkelig hjemme her. Gikk mye rundt å var sjenert(?) å sa ikke så veldig mye. Når det gjaldt skole gikk det men i begynnelsen var det en stor overgang, blandt annet læringsmetoder og the way that they do everything differently. Hadde alle klasser sammen med Malin så hadde alltid noen å støtte meg på. Vi 3, Malin Kristina og meg hadde mange dager der alt bare var dritt og vi alle bare ville hjem. Vi var ikke så mye med andre enn oss selv. Men så kom andre året og alt ble så mye bedre. 
Dagen vi skulle få alle klassene våre for skoleåre husker jeg var bursdagen min. Meg og Kristina gikk for å få Schedulen vår med alle faga på, Malin var fortsatt i norge. Jeg ble sååå skuffa. Fikk kun en klasse sammen med Malin og Kristina. Var så lite motivert til å starte skoleåret. Men gjett hva? Jo det gikk super fint det også. Putter man bare litt vilje inn så går alt så fint så. Har møtt såå mange nye folk å fått så mange nye venner. Skolen her nede er som sagt veldig veldig anderledes. 

Dette siste året har vært det beste åre i livet mitt så langt. Å det kan jeg si med hånden på hjerte. Jeg har opplevd så utrolig mye. Lagd uforglemmelige minner med uforglemmelig venner. 
Føler meg så heldig. Har virkelig verdens beste venner. Har opplevd alt fra ferier til Jamaica, ranch ferie, storby ferie, overnattinger, parties, homecoming, dates, og rett og slett bare hatt det supert. Ville ikke byttet ut disse to åra for noe som helst. Tror ikke det går ann å beskrive hvor takknemlig jeg er. Tanken på at dette eventyret om 4 uker tar slutt gjør utrolig vondt. Jeg vet selv at det er ingenting jeg kan gjøre med det, for har prøv alt mulig. Å måtte si hadet till alle her kommer til å bli veldig veldig hardt. Kjenner det gjør vondt i magen bare av å tenke på det. 

Her er noen bilder fra åra mine her i Usa


Halloween party 2011 Malin snuppa 


Florida Thanksgiving 2011


football game, 2011


Jentekveld 2012 en eller annen gang


besøk fra norge


Cancun , SpringBreak 2012


New Yorrk


Danse forestilling


Pool days , blir trist å dra fra bassenge og sola...


17 i sjømanskirka


min kjære maria <3


friends <3<3


runtur i usaaaa


alanaaa <3


crazy victoria <3


enda mer norge besøk


hatt levd skikkelig texas liv


met this little turd that ive spend probably 90% of my time with


har fått bevis på at ja familien min er ganske rar men best i test


har fått opplevd skikkelig amerikansk homecoming 


bestiezz


hatt lev med sol nesten hver dag, ahhh kommer virkelig til å savne det


Jamaica, ahh har hatt verdens beste ferier her nede


vært på hyttetur med Ben


brukt mye tid med disse folksaa. 


stephanieee <3 


Malin, Meg, Maria, Alanna og Steph


THE 6 PACK!! kommer til å savne disse fantastiske jentene så mye.


vært crazy på skolen..  haha


justin bieber konsert med mine to allerbestevenner, livet mitt uten malin og kristina skal bli en utfordring. 


tatt lappen! wow hvem skulle vell trodd det. Å kunne kjøre bil har gjordt livet så mye enklere, du føler deg så mye mer free
At noen kun 15 minutt borte fra huset mitt i norge flyttet til samme lille by i usa som meg, er litt sykt.


three inseparable friends, even though we'll be 40000 miles apart next year we will always be bestfriends


universal studios

Kunne satt inn tusen flere bilder men det tar for lang tid. Viktigste av alt er at alle minner blir tatt med hjem til norge, skal ikke miste kontaktet og skal prøve å besøke så ofte som mulig. Vil bare takke Malin og Kristina spessielt for å være best i test. Disse to jentene har gått igjennom nøyaktig det samme som meg på samme tid noe som har hjulpet meg noe helt sinnsykt. Har enda 4 uker igjen og de skal jeg nyte og så får jeg heller ta sorgen når det nærmer seg avgang. Iallefall oppholdet mitt her har vært helt ubeskrivelig. 

05.06.2013 kl.08:34

Åå:( blei skikkelig trist av å lese alt.. Men som du sa, så lenge du putte litt vilje inn så går alt bra! Å flytte tilbake til norge går nok og kjempebra kamilla! ALLE hjemma glede seg sååå mye te du komme <3 Det komme te å gå så bra
Karmen

05.06.2013 kl.14:41

Det gjekk bra i USA, og det vil gå bra i Norge :-D<3 Kos deg og nyt den sista tiå kamilla!

12.06.2013 kl.15:56

åå, fekk tårer i øynene av å lesa dette og se på de fine bildene! Kamilla, du grudde deg te å flytta te USA, og nå grue du deg te å gje slipp. Folk i Norge glede seg sånn te å få deg hjem, og nei Norge e ikkje fantastisk på samme måte som USA, på någen måte egentlig, folkene her e ikkje like åpne og mye mer kalde, MEN me her i Norge e minst like glad i deg som de i USA - det kan eg lova deg! Årene dine i USA har nok vært magisk, jaa, et eventyr, men alle eventyr ende, og nå ska du tebake te Norge og bare gje det litt tid, så komme alt her te å bli bra! Du e såå heldig som har fått oppleva dette, og du må nesten prøva å vær takknemlig for alt og akseptera at det går mot slutten. Eg e ikkje aleina når eg seie at eg savne deg utrolig mye, og at ting her ikkje e det samma uten deg! Du e ei fantastiske jenta, og eg vett at du har vokst på disse årene. Du kan klara alt og eg e så glad i deg <3 Nyt den siste tiå der borte
Line

23.06.2013 kl.17:46

Såå trist å lese, men du har iallefall fått deg venner for livet på hver kant av jorda!

Hvor har du søkt på vgs1 til neste år da? :)bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits