Endelig (kkgi)

Endelig

  • 23.12.2012kl.17:34
  • ( 1 )

Ankom Norge på torsdag i 12 tiden. Fytti katta så kaldt. Parkasen og Uggs var ett must, virkelig iskaldt ute. Vi ble tatt godt i mot av besteforeldre på flyplassen før turen gikk hjem på lunch hos farmor og farfar. Kjempe koselig og treffe familien igjen. Senere på kvelden tok jeg turen til min kjære bestevenninde Kariann og tilbrakte kvelden der. Utrolig godt å se henne igjen. Jetlag og film ... ikke god kombinasjon. Sovnet sikkert 4-5 ganger mens vi så film, så da gikk vi heller å la oss. Neste morgen tok vi en tur rundt på skoler og møtte venninder. Kjempekoselig! Såå herlig å se alle igjen. Vi tok å møtte Hanne senere for å drikke kakao. 50 kroner for Kakao? Seriøst.. dritdyrt. 

Om kvelden på fredag kom de fleste jentene fra ungdomskole gjengen på besøk til Kariann. Sååå herlig å ha en jentekveld igjen å snakke med alle igjen. We needed those hours to catch up!
Pålørdag overnatter jeg hos min kjære Hanne, selv om jeg nettopp så henne, var det utrolig godt å se henne også igjen. vi bare slappet av, hadde mye og snakkeom.
Kan faktisk ikke tro at det er 23 desember og lille julaften. Har abosolutt ingen julefølelse.. Håper virkelig den kommer i morgen..

GJENGEN <3


My crazy friend Ingrid


haha meg, ingrid, ida, ac, marie og karmen.


Ac, Karmen og Linn


Marie, Ac, Karmen, Ida, Kamilla, Linn og Ingrid.


Kariann, marie, linn, ida, meg, karmen, ingrid og ac.


ida, kariannnn og ac. 


linnn, meij, og karmen 


BLOGGES
 

25.12.2012 kl.01:48

E så herlig å ha deg hjemma igjen, Kamilla<3 Håpe du hadde en fantastisk jul! love youKamilla Gilje

16 Sandnes

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits