Ting å glede seg til (kkgi)

Ting å glede seg til

  • 22.10.2012kl.22:35
  • ( 1 )

Har masse og glede meg til fremover så jeg tenkte siden jeg har såpass lite ideer til blogginlegg kunne dette være en idee ( PLIS kom med bloggtips hvis dere vil ha flere blogginlegg

Først og fremst gru gleder meg meg helt sinnsykt til fredag, det har jeg ikke tenkt å avsløre hva er før på fredag!

JUSTIN BIEBER CONCERT 
Jupp om bare 8 dager skal Kristina, Malin og meg på Justin Bieber konsert. Har ikke helt gått opp for meg enda da men tror virkelig det blir en sikkelig bra konsert. Vi har ikke fått verdens beste plasser, men justin biber konsert er justin bieber konsert samma hvor man sitter!


HOMECOMING
I år blir siste gangen jeg mestsansynlig får oppleve Homecoming, trist.. Så i år tok jeg og valgte en skikkelig amerikansk kjole, kommer nok aldri til å gå i sånn kjole utenom homecoming, kjolen røper jeg ikke før det nermer seg. I år er jeg i ei gruppe på 33, vi skal ha partybus så det blir nok kjempe bra! Først ta bilder - dinner - homecoming - after party. Håper det blir bra altså !

THANKSGIVING 
Endelig ferie igjen. Thanksgiving er den eneste ferien vi har mellom sommeren og juleferien i steden for den norske høstferien. Skal bli så godt med ferien! Husker faktiskt ikke helt når det et haha i november en eller annen gang i allefall. Vi skal på Ranch sammen med to andre noske familier , de samme vi dro til Cancun med. 2 timer hesteriding hverdag... å jeg som er redd for hester.. Tror nok det blir koselig iallefall.
Ranch er foresten sånn på en måte bondegår , sånn skikkelig typisk texas cowboy plass ting. Blir spennende og ha sett det også

JUL 
Hvem gleder seg vell ikke til jul da? Jeg gleder meg masse til og få julestemning, julemusikk og kako på kalde kvelder. Men for å være helt ærlig gleder jeg meg ikke like mye som i fjord til og reise hjem til jul. I år siden dette er mitt siste år i USA hadde jeg vledig lyst og oppleve en julefeiring her. Men alle andre i familien vil hjem så sa ble det til hjemreise. Men selfølgelig skal det bli VELDIG godt å se alle venner igjen. Bare litt stress når vi kun blir 2 uker, blir mest sansynlig veldig travelt.

BESØK I FEBRUAR 
I år som i fjord er jeg så heldig og får to venniner på besøk. ALLTID like gøy med besøk! I år blir det Kariann som i fjord og Hanne. Blir kjempe godt å se begge to igjen og ha dem her i hus ei uke. Får spare opp litt penger slik at jeg også kan shoppe litt mens di er her! Hva gleder du deg til ?

 

23.10.2012 kl.15:08

Mye av det samma, og å reisa te dåkk då!bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits