Teenagers (kkgi)

Teenagers

  • 24.09.2012kl.04:30
  • ( 2 )

Det og være teenagers og gå på highschool her  i Amerika er perioder hvor du opplever aller mest. Teenagers her nede er ganske anderledes enn hvordan ting er her hjemme. Tenkte og skrive litt om slike ting i ett innlegg i og med at noen har spurt om det. 

Familie og slekt 
Tror folk her nede er mye mye mer åpne med familien sin. Hver gang de snakker i telefonen med foreldrene endes alltid samtalen med I Love You Mom. Hjemme i norge er det en del ungdommer som "skjems" over foreldrene sine osv, her er det HELT normalt og ta med seg mødrer rundt forbi. Hvis jeg drar hjem til ei ny vennine og har ikke møtt mora før er det alltid : Mom this is Kamilla. Så svarer mora: Hey, How areyou ? Nice to meet you. Folk tilbringer gjerne mer kvalitetstid med familien sin.

Skole og karakterer 
I norge er det ENDEL ungdommer som rett og slett bare driter i skole. Her nede er det få av de. Her gjelder det og få så gode karakterer som mulig for å komme inn på den collagen du helst vil inn på. Man får nemlig karakterer på lekser og notater her også, så det er ikke bare å slakke og drite i ting. Er også de som er veldig opptatt av og få Straight A's, noe som er veldig vanskelig. Iløpet av Highscool years må du a så så mange credits innen forsjellige fag osv. 

Gutter + Dating osv 
Når det kommer til gutter og alt slikt er ting her VELDIG anderledes. Her starter det vell egentlig med at gutten spør om Nr ditt. og etter kanskje bare 2 uker kan gutten be deg ut på date eller noe slikt. texting her er veldig normalt. Og det er ofte slik man blir kjent med gutter. Her er også guttene mye mye mer direkte med hva de sier. Du kan få meldinger som : You lookes gorgeous today, goodmorning beautiful, osv osv. Her går man også på date, noe som kan være kino, resturang eller lignende. Den fasen hvor man "håller på" er ikke like mye "brukt" her som hjemme. Her kan det gå kun 2 uker fra noen begynner og snakke til de er kjærester. Slike ting går mye fortere her nede.

Helger 
I helgene her er det endten Sleepover, Movies, Dinner, Party eller slikt folk gjør på. Mange her går på Party i helgene. Mexicanerne har de fleste partiene for foreldrene deres bryr seg så og si lite om hva som skjer og slikt. Det er også en del Amerikanere som røyker Weed eller går på drugs. Ingen av mine venner er inni ett av de miljøene. 

Bil
Her nede kan man som sagt få lappen som 16 åring. Mange amerkanere får gjerne egen bil til Sweet 16en deres. Noe en 16åring aldri ville fått i Norge. Men regelen for lappen er at første åre kan du kun ha en person i bilen, noe som er veldig kjipt.

Er MYE MYE Mer som er anderledes så om dere lurer på noe skriv gjerne en kommentar nedenfor 

Ingrid

25.09.2012 kl.11:37

elske når du skrive sånn innlegg :D
Ida Helene

16.10.2012 kl.19:28

det e så sykt kjekt å hørra om sånne ting som det! heilt annerledes enn Norge jo!:DKamilla Gilje

16 Sandnes

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits