Ett år har godt og ett år igjen (kkgi)

Ett år har godt og ett år igjen

  • 20.09.2012kl.01:59
  • ( 3 )

På ett år kan så utrolig  mye forandre seg. Dette åre har faktiskt gjord meg til en mye sterkere person enn jeg noen gang ville trodd at jeg var. Før jeg flytta i fjord var ALLE tanker at dette kom til å bli ett dritt år. Alt kom til å være feil, jeg kom ikke til å ha venner. Kom til å miste alle venner hjemme. Jeg var så usikker/redd og lei. Jeg synes verden var dum. Hvorfor måtte jeg dra? Men å tenke tilbake på det nå får meg til og tenke hva ville livet vært om jeg aldri flytta? Dette har vært en opplevelse jeg aldri kommer til å få igjen, og jeg er så glad for at jeg grep den sjangsen. Jeg har måtte gjøre ting jeg ALDRI trodde skulle gå. Jeg har måttet levd ett liv 132898 mil borte fra familie og venner. Har måttet holde avstandsforhold med alle venniner. Heldigvis har jeg verdens beste venner som holder kontakt og venner som kommer på besøk. 
Jeg savner alle helt utrolig mye. Det og si hade i fjord var hardt. Jeg viste ikke hva jeg gikk til. Viste absolutt ingenting. Vennene i norge betyr enormt mye for meg. Har venner som alltid bryr seg og venner som alltid hjelper til på dårlige dager.

ILOVEYOU ALL OG ALLE ANDRE <3 

Men som sagt hva ville vell livet vært om jeg ikke flytta? Jeg ville vært samme sjenerte og usikkre Kamilla. Alt og alle her har bygd opp selvtilliten min, gitt meg utfordringer, gitt meg tårer, glede, latter, vonde dager, og dager jeg aldri vil glemme. Jeg har fått møtt personer jeg absolutt aldri ville møtt om jeg ikke flyttet hit. Personer jeg ikke kan forestille meg ett liv uten. Personer jeg aldri vil glemme. Jeg har fått oppleve så utrolig mye på så liten tid. Det vil bli minner for livet. Å dra i fra alt her blir også helt grusomt. Dette har liksom blitt mitt andre hjem. Jeg har blitt sterkere, kanskje anderledes og mye mer modig. Og flytte i fra alt er vanskelig men får du noen gang sjangsen, Grip den. Jeg ville aldri i livet byttet ut denne opplevelsen i mot noe som helst. Aboslutt ingenting. Jeg har lært og ta vare på alt det positive i livet og gi slipp på alt negative. Har lært at selvom det går nedover noen perioder vill det alltid bli bedre. Selvom ikke alt er slik du vil, skjer alt for en grunn.  Appreciate the little things. Everything happens for a reason.

Livet mitt ville ALDRI ha vært det samme om jeg ikke fikk denne muligheten til og bo i USA 2 år. Dette siste åre skal bruket på å nye alt. Være med venner, ha det gøy og lage uforglemmelige minner.
 

Karmen

21.09.2012 kl.00:00

Du e steintøffe Kamilla! Tiden flyr, det e kun et år igjen. Nyt det så godt du kan.

Miss u <3
Vanessa

22.09.2012 kl.12:08

<3<3

09.10.2012 kl.00:56

<3<3bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits