Hei hå nå er det jul igjen! (kkgi)

Hei hå nå er det jul igjen!

  • 01.12.2011kl.00:05
  • ( 1 )

Rett og slett desember i morgen jo! Oh my lord så fort tiden skal gå. Var jo nettopp September jo. Må innrømme at jeg ikke har fått julestemning enda da.. Selv om gatene er fullproppa, og da mener jeg fullt av lys i alle hager, oppblåsbare nisser etc. Ganske stilig, vi har en lysende snømann i hagen,hahahah, og snøkrystaller. Idag når jeg kom hjem hadde mamma satt frem kalenderen, jippi! Får kun smågaver frem til 14 dagen vi reiser, men det er jo en gave i seg selv og få komme hjem. Kommer hjem 15, ja reiser 14 men pga tidsforskjellen er jeg ikke hjemme før 15. Idag skal jeg lage meg en god kopp med kakao, og kanskje sette på en julefilm for å få litt julestemning så skal jeg bare slappe skikkelig av. oisann.. hadde vist mye geography, men ajaj får da håpe det går fort. 
Har hatt en sykt bra dag idag, var super gla! Vi har får lov å bruke telefonen i lunch, å i mellom timene nå, digg! tihiihi.
Jeg er så sykt "excited" ( kom ikke helt på norsken av og til passer engelesken inn bedre) for å reise hjem! omg omg skal bli så sykt gøy! tihii


digger at det stikker opp en tannkost baki der, hahahhah!

 

01.12.2011 kl.14:12

Tror nok alle gleder seg til du komme hjem også!bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits