Søndag (kkgi)

Søndag

  • 14.11.2011kl.03:20
  • ( 1 )

Heisann! Gjett hvem som fikk pcn sin tilbake da? Meeee. Men ja.. ikke like glad.. ALT og da mener jeg absolutt alt var slettet... Bilder, Videoer,Nedlastninger, dokumenter.. Ikkjeebra! Stress, trodde alt hadde komt inpå en sånn hard disc ting som pappa kjøpte men neida,den var avslått. Jaja sånn skjer vell.. Iguess.

Men da får jeg oppsummere dere litt da.
Fredagen min :
Var med Malin hjem fra skolen, spiste norsk Tomatsupper, lovemylife. Så tror jeg vi gjorde litt lekser, og chillet litt på Instagram. Før jeg ble hentet og kjørt videre til Kristina med Stephanie, Malin skulle nemlig på Mallen med Bestemora. Kristina, Stephanie og meg fikk mat fra Chilis, namnam! Og norkst snop. Og så satt vi bare og KØKSA, hahaha og snakket osv. Kos.

Lørdag:
Dro på mallen med Familien + farmor og farfar. Kjøpte meg 3 gensrer, CD + Iphonedeksel som jeg visere dere så snart jeg kan. Etter det gikk vi på Italiensk resturant og spiste god mat. Siste kvelden sammen med Farmor og Farfar helt til jul, jaja kun 32 dager til vi skal hjem da! Wiiiiii. Så etter det kjørte vi hjem, så sa jeg hade til farmor og farfar før jeg ble kjørt til min lille Malin. Vi spiste Pizza, og så satte vi oss tilrette med litt norskt smågodt, litt amerikansk snop og chips med en film. Vi så Water For Elephants, ganske god film faktiskt! Høres ikke sånn super gøy ut men jo den var veldig bra.Så la vi oss vell får å kunne stå opp tidlig idag for å kjøre til Sjømanskirka.


 Søndag:
Våknet vell 7 begge to, men hoppet ikke ut av senga før 8. Så spiste vi frokost, hentet Kristina og dro av steeeeed.
Alle konfirmantene måtte møte oss for å jobbe på ei julemeesse, men jeg er jo så flink og er med frivillig. Vi jobbet ikke sånn utrolig mye for jobben Malin hadde fått tildelt var og rydde av bord, og alle ryddet av etter seg selv såå vi bare gikk rundt og pratet med folk og spiste norsk mat, nommi! Så nå etter jeg kom hjem har jeg bare slappet av , tatt en dysj og skal snart i seng.

LOVE ( tror) det blir mer blogging denne uka !

- see you <3 

14.11.2011 kl.03:23

Søt blogg <33bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits