Hvordan går det der nede? (kkgi)

Hvordan går det der nede?

  • 07.11.2011kl.22:34
  • ( 2 )

Får veldig ofte spørsmålet hvordag går det? eller hvordan har du det? Svarer jo fint da, som regel hvertfall. Men hvordan har jeg det egentlig? Selv føler jeg ikke at jeg bor i Usa. Er liksom veldig merkelig. Å bo i Usa liksom, går på highschool. Ser ikke vennene mine hver eneste dag osv. Det gikk heller ikke opp for meg før dagen før vi flyttet at jeg virkelig skulle bo her. De første ukene hadde jeg det ikke bra. Det er det liksom ingen ting å lure på. Kjente jo ingen! Grudde meg helt sinnsykt til å begynne på skolen. Men akuratt det lettet seg så sinnsykt da jeg møtte Kristina og Malin. Akuratt nå så hvet jeg ikke helt hvordan det går, haha. Men skal bli så sinnsykt godt å komme hjem til jul nå. Men lurer på om alle fortsatt er de samme de var som før jeg dro. Hvordan er alt hjemme? Ble det lagt merke til at jeg ikke lengre var der? Tenker ofte på slike ting. Men ja det går som en berg og dal bane, noen dager er toppes og andre er dritt. Idag har jeg hatt en super duper dag! Men uansett det og bo på andre siden av jordkloden er ikke alltid like lett som det ser ut til. 

Som jeg sa ALT letta seg etter jeg fikk møte Malin og Kristina. Første gang jeg møtte dem fikk jeg ett helt annen inntrykk av dem enn hva jeg har nå. Nå har de blitt to fantastisk gode venner begge to! Husker enda første gangen jeg var hos Malin alene, vi skulle sykkle til Walmart, haha var litt sånn akward silence noen gangen ja! Og første gangen jeg og Kristina skulle til Malin og bade osv. Morsomt hvor fort vi tre har blitt så gode venner som vi er nå. Er ganske godt å ha noen som føler det samme, som opplever akuratt hva jeg opplever. Hadde ikke jeg hatt alle faga med Malin , og halvparten med Stina, hadde dette vært noe helt annet. Jeg har vært så utrolig heldig! Morten og Hanne kjente ingen da de begynte på skolen, synes faktiskt veldig sund på dem, og er utrolig stolt over hvor bra det går med dem også. Med tanke på hvor bra jeg faktiskt har det med 7 norske på skolen min. Men ja Malin og Kristina er to helt fantastiske jenter som ståler fra topp til tå! Love You Girliiiiesss


Malin´s siste innlegg på bloggen om hvordan hun har det har ett veldig bra poeng. Hvorfor bruke tiden på å klage på hva som er galt. Tenk kun 2 år av live ditt. Vi har fått den sjangsen til å oppleve noe helt sykt. Å bo på andre siden av jordkloden, leve ett liv i Usa. Er kjempe takknemlig for det. Savner selfølgelig alle hjemme! Men har det faktiskt toppers her også, når man ser alt fra den posetive siden!  
Er blitt utrolig glad i alt og alle her nede! Tenk har snart allerede bodd her i ett halvt år, helt sykt å tenke på!

- Kamilla
 

07.11.2011 kl.22:41

Savne å ta fylle me deg på skolen, savne alle de rare ordå dine, savne den søde latteren din, savne DEG!!

08.11.2011 kl.23:20

åw, deg og tonjee <3bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits